- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Ott kezdődik hogy ez nincs "itthon"...
"A magyarországi rendelések kiszolgálásáért a francia vállalat (EXPANSYS SAS; Parc Eureka, 256 Rue de Thor, CS 90554, 34960 Montpellier Cedex 2 VAT: FR06 444 088 793) felel, Angliában zajlik a rendelések feldolgozása, és a csomagolás, számlázás is külföldön történik."
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szerinted mennyire vagyok ideges? Egy nyamvadt CWM-et nem tud feltolni ez a nyomorult Mobiluncletools.. A többihez meg kéne scatter, amit újfent nem tudtam megcsinálni... Majd belefagyott a factory módban, ami most elszállt, és csak gyári recovery van, meg bootloop. Szerencsés a mai napom..
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem fogok szerintem most
Sajnos kevés időm van mostanság. A telefont meg barátosném barátnője már lefoglalta magának sajnos
Később írhatok még, de mostanság nincs sok időm.
Más:
Szenvedek ezzel az MTK Droidtools-szal. Rootolva van a telefon, érzékeli is, mégse tudom kinyerni ezt a scatter fájlt, mert szürke a gomb. Hogy mennyit kell vesződni ezzel, mire felmegy a recovery..
-
-
gjoe
addikt
itt egy orosz: [link]
Haeir w718 vs lenovo A660
méret a haeir rövidebb egy kicsit, a lenovo szebb, jobban kivan dolgozva
kijelző: egyforma a felbontás 4" , az a660-nak jobb a betekintési szöge.
akksi: a haier nyer, jobb az akkuidő az 1 napos nyúzást bírja, míg a lenovo nem.
proci: gyorsabb a haier ( bár a kevés ram miatt játokoknál a betöltésnél belassul) helyet csinál neki
Antutu : a haierre 10821-et dobott
Fotók: kb egyformák. lenovo kicsit jobb képeket csinál. haiernél nincs az idegesítő zárhang.
Mindennapi használatban szerintem a haier ennyi pénzért nagyon megéri.
Ami hiányzik: értesítő led, villanó ( nincs most zseblámpám.)
Kérdés: tegnap 3x dobott vonalat beszélgetés közben. Ilyenkor mindig felugrott, hogy nincs sim a 2-es slotban valszeg ez a baja. a 2-es slot-ot le lehet tiltani?
Vízállóság: Hát szerintem inkább a cseppálló kategória. Az a rápattanós hátlap nem igazán győz meg.
Kb ennyi.
95 dodóért részemről ajánlott a készülék.
-
RVR400
veterán
Szerintem lehet: a W718-at beleteheted a Haier által gyártott mosógépbe, és akkor az fogja vezérelni a mosási programot, majd amikor kiveszed, akkor megszáríthatod a Haier klímaberendezéssel.
Asszem, hogy aludnom kellene egy nagyot.De egyébként van: Wiki segít
-
Zeki
nagyúr
Az alibaba a kereskedőknek való, ott sokat kell rendelni, nincs kosár sem, mindig az eladóval kell megbeszélni a részleteket.
Előfordulhat hogy 1db-ot is hírdet, mint ebben az esetben, de nem tudhatod hogy a posta mennyi, amivel lehet máris annyiba kerül, mint máshol.Az aliexpressz inkább olyan mint egy webshop, megvehető, kifizethető a termék azonnal. Van vevővédelem is.
-
EG0
aktív tag
Nem tudom, pedig vasárnap a Newman NM890-es 140 dollár alatt lesz!
-
sasa311
veterán
155 x 75 x 25mm a mérete.
Összehasonlításképp a G3 mérete:
135 x 65 x 10.8 mm2 centivel nagyobb (meg jóval vastagabb...) De valahogy ki kell bírnia a kínai űrprogramot
Ha jól látom tegnap rendelt is egyet mr "Kovacs" hazánkfia
-
csibe1
addikt
Runbo X5 IP67 Waterproof Dual Sim 399.99 $
Jó ára van.
Tetszett a videó. -
szpali
addikt
Az általam eddig látott legdurvább
(A Defy+ elbújhat mellette
)
-
thumb
aktív tag
-
ÁrPi2
senior tag
Háát ja. A G2-t én 5-6 dollárral drágábbnak látom mint a G3.
Azt nem akciózzák tán? Mert azt a gyengébbet méginkább viszik mint a cukrot/és a jóhirnevet.../ ???? Húúú szóval : Gyanakvó vagyok. Akkor fogok rendelni ha az általam trekkelt
fótumtársak jelzik valamelyik húú-s rendelésükről hogy gotcha
-
Sir Csimbók
tag
Bízom benne, hogy nem az. Azóta figyelem, mióta rendeltem és a mostanában feltett termékek ára, már nem annyival alacsonyabb, mint korábban. Igazából ő is ezt írta, mikor rákérdeztem, hogy ez az egy lehetősége van, hogy észrevetesse magát, aztán nyilván később majd kiigazítja az árakat, mikor már rendszeresen keresik.
A másik lehetőségre nem gondolok egyenlőre, ami a szimpla átb*szás és küzdhetek a pénzemért, mert be kell bizonyítanom, hogy nem azt kaptam, amit rendeltem. -
hungobungo
senior tag
Nem ilyen egyszerű a helyzet szerencsére, a hangszórók lábai simán elmozdulhatnak, a forrasztás nélküli technológiából adódóan (de ahogy írtam, könnyebben is javítható/cserélhető).
Egy csomó almás telefonban kellett ugyanezt szerelni/javítani, szóval nehogy az a gond, hogy "gagyi" az összeszerelés. Nekem pl. egy T-mobile Pulse telefonom járt így 2 hónap után. -
Jazz
veterán
Még én se nagyon használtam, sim kártya nélkül futkorászok még vele mindig. Majd ha "fel lesz programozva", minden tökéletes, minden rajta lesz....majd akkor.
Szerintem minőségileg nagyon rendben van. Lehet hogy vannak típushibák, de hol nincsnek. Aki meg nem tud két lábat megforrasztani az ássa el magát.
De ha ez még is baj, lehet venni S3-as Galaxyt 130.000-ért.
-
fcsabika1
tag
Innen rendeltem: http://www.antelife.com/original-newman-newsmy-n1-mtk6577-dual-core-1g-cpu-android-4-0-3g-4-3qhd-ips-8-0mp-black.html
Én $173.5-ért vettem, most sokkal drágább és azt írták nekem hogy hosszú ideig nem lesz nekik raktáron.
Talán itt a legolcsóbb most: http://www.pandawill.com/newman-n1-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p66016.html
Elvileg holnap kapnak készletet... -
fcsabika1
tag
Hát ha azt hiszed hogy nincs akkor nagyot tévedsz.
Nem noname mert kínában eléggé híres az MP3/MP4 lejátszóiról.
Hivatalos oldala http://www.newman.mobi
És tessék másik telefonjai is vannak: (megjelenési sorrendben)
NM850 (nem tudom mikor jelent meg de 2012-ben)
N1 (2012. augusztus)
NM860 (2012. október)
N2 (2012. november)
Az N2 amúgy quad-core, 13 MP, 1080p, stb...
A freelander az meg az OEM verziója... -
Vvarpi
tag
JIAYU G2 MTK6575 1Gb ram 2Gb rom
Andriod 4.0.3 van rajta alapból.
Legnagyobb "hibája" a magyar nyelv hiánya.
A képernyő gyönyörű és nagy a betekintési szöge, 5 ponton érzékel gyorsan és gördülékenyen reagál.
A Wifi szuper, a két sim kezelése jobb mint gondoltam, kimenő és bejövő hívások kezelése
nagyon egyszerű, átlátható.
A készülék összeszerelési minősége, anyaghasználata kiváló.
A kamera 8 Mpixele több mint elég, talán a led fényereje lehetne nagyobb de mivel éjszaka vaksötétben eddig sem fotóztam ezért ez nem zavar.
A skype-ot lehet használni videohívásra is ilyenkor választható,hogy melyik kamera legyen aktív.
A készülék sebessége nagyon jó, nem akad,szaggat egyik alkalmazás vagy játék sem.
Én is gondolkodtam a 6577-es procival szerelt változaton de úgy érzem nem vesztettem semmit.(ez már itt van a 6577 meg ki tudja mikor kerül a boltok polcaira)
Az 1gb ram-ból eddig akárhány alkalmazás futott max 480kb volt foglalt a többi szabad.
Play store van rajta alapból és a máshonnan letöltött alkalmazások is futnak buherálás nélkül, a developer mód hozzáférhető settigs-ből.
Őszeségében ez egy nagyon jó telefon amit nem kell flash-elni főzött romot rátölteni, szóval bárkinek merem ajánlani.
Ha van konkrét kérdés amire nem kaptál választ kérdezz bátran. -
MotorBoy79
tag
Ebben a hozzászólásban indítva én is kérdezgettem az androidos készülékek memória kiosztásáról és végeredményben arra jutottunk, hogy a RAM annyi amennyi, de a készülékbe épített ROM mérete és kiosztása az a rárakott ROM-tól függ, mert van olyan 4G ROM-os készülék, ahol belső tárhely 2G, amiből a rendszer foglalása után marad mondjuk közel 1G szabadon.
A maradék 2G pedig külön partícióként (memóriakártyaként) látszik.
Így lehet, az, hogy ha beleraksz egy memóriakártyát, akkor az SDCard2-ként jelenik meg, mert a beépített memória egy leválasztott része az amit SDCard-ként látsz.Remélem így már érthető.
-
berigazek
őstag
Nagyon jó és gyors,láttad az eredményeket,szép ...esztétikailag is,minőségi a kidolgozás hozzá kell tennem és a fényképezőgép sem elhanyagolható szempont!
Megvagyok elégedve vele...az akksiról majd beszámolok később...hiszen ez természetes,hogy 24 óra után nem tudok erről nyilatkozni.
165,-USD megért,sőt emelem kalapom a gyártó előtt :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest