-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
cappa72 #32306 üzenetére
Hát igen.
De a kissrác a zsebpénzéből akarja megvenni, az meg 15.000
Számomra is fából vaskarika ennyiért androidosat ajánlani ami még magyarul is tud, ráadásul új.
Szóval, kell valami ipari hulladék, a leírt paraméterekkel.
A többivel ne foglalkozzatok. Nekem is fáj a szívem ipari hulladékot keresni, mert szívem szerint tényleg egy ZTE Bladet adnék neki, vagy egy 100$ körüli kínait, de, ha ezt kérték: Android, magyar, ÚJ, hát legyen hulladékJa, és még fekete is legyen
-
janakbacsi
őstag
-
Cyborg
őstag
válasz
cappa72 #31682 üzenetére
Köszi szépen!
Tetszik ez az A820, mint ahogy az összes Lenovo, csak a zseblámpa miatt ki a kosárból nálam.
Jelenleg a P770 érdekel módfelett (főleg üzemidő, vaku, és notification led "mániás" vagyok), jó lenne arról is egy Antutu Battery Test eredmény, de nem találni a neten. Azzal vígasztalom magam, hogy olyan sokáig tart biztos, hogy nem győzik kivárni a tulajok, ezért nincs még róla adat
Plusz ez az OTG funkció is nagyon tetszik.
Úgy érzem(most), hogy nekem talán ez a ~130mm hossz a kezelhetőség felső határa, és ebben a tartományban egyenlőre nem találtam ellenfelét, max a Jiayu G4, de az egyenlőre drága, nem világítanak az alsó gombok rajta???, és eléggé akadozik az ellátás.
Hozzáteszem, hétköznapi felhasználó vagyok, nem játszok, nem filmezek rajta, így engem nem villanyoz fel, hogy a G4 4 magos, és majdnem 2x annyit tud Antutuban. Ha 2 maggal is suhan a rendszer, és megy minden program akadás mentesen, akkor az Nekem oké.Nem értem egyébként, hogy miért nem terjedt el annyira a P770, alig olvasok róla, alig látni itt fórumot olyan embert, akinek van? Mi lehet ennek az oka? Már mindenki quad core-os telót keres, vagy a 4,5" már kicsi?
-
maross
nagyúr
-
-
válasz
cappa72 #27873 üzenetére
Root gyárilag van rajta, csak kínaiul szövegel.
Viszont az "A flashtool-nak van readback opciója is." bejött! Azt ugye tudtam, hogy van ez a readback, csak a hogyan-t nem. Most viszont lementettem a recovery-t. Az más kérdés, hogy hogyan lehet meggyőzödni róla, hogy működik is? Újra flash-eléssel?
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
válasz
cappa72 #26861 üzenetére
Köszönöm!
Abban esetleg tudnál segíteni még, hogy ez a mobilinternet megosztás milyen verziójú androidot kíván?
2.3-as volt egy kis ideig az egyik telefonomon, de hamar lett frissítve ICS-re. Szóval ami előtte volt, az kimaradt. Bár ha jól látom, MTK6577 talán nincs is GB-vel. -
Khelben
nagyúr
válasz
cappa72 #26551 üzenetére
Akkor ez jó kis félrevezető teszt lett. Ezek szerint ki se próbálták, csak írnak hülyeségeket.
"az Acer ezt az úgynevezett dual active standby funkció támogatásával kompenzálta. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb kétkártyás mobillal ellentétben hívás közben aktív marad a másik kártya, egyszerre mindkettőn lehet beszélni, a vonalakat összekapcsolva egy mini konferenciabeszélgetés is működhet."
-
madrac
senior tag
válasz
cappa72 #25976 üzenetére
Én arra lennék most a legjobban kíváncsi, hogy mennyivel lassabb az FHD-s + verzió. Youtube-on van összehasonlító videó, és ott azt látni, hogy a + kijelzője még részletesebb és még nagyobb a fényereje. Viszont ha jól olvastam 2 nap helyett így csak 1-et bír akksi ügyileg.
Az azért elég elég nagy disznóság, hogy a 8 gigás hd-t már nem gyártják. Gondolom úgy voltak vele, hogy a 4 gigásat még olcsóbban tudják adni, akinek sok memória kell, az pedig vegyen +-t.
Szóval lehet dilemmázni. -
-
Novicsok
tag
válasz
cappa72 #25757 üzenetére
Bruno-t értesítettem, hogy a ZTE V987-et az ő legfrissebb ROM-jával árulja a tmallbox. Azonnal válaszolt, hogy kénytelen ezzel együtt élni, nem tud tenni semmit.
Bár szerintem ha a csökkentett áron így többet vesznek, akkor előbb-utóbb Bruno "Donate" gombját is többen nyomják meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen program, ami...?
- Macska topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged