Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Szakdolgozat meg államvizsga miatt csak most tudok foglalkozni a telefonnal. Közben lett egy 8GB-os Kingston microSD is a telefonhoz. Folytatnám a telefon mókolását.
Adott egy Lenovo A660 amit a tmallboxról rendeltem. Gyárilag a cybermaus mod van rajta. Kezdésnek lementettem az IMEI-hez kapcsolódó dolgokat, majd a CWM recovery segítségével a gyári romot is. Ezt átmásoltam gépre is. Most szeretném magyarítani a rendszert, amihez holnap megpróbálkozok ezzel a leírással. Remélem a jBart-os módszer működni fog. Van még valami amit tudnom kellene a művelet előtt, vagy beállítás, mentés, stb amit meg kellene csinálnom?
Valamint hasonló hardverrel (2 mag, 512ram, 800*480 körüli felbontás) nincs kisebb telefon? Mondjuk 3,5-3,7 col. Számomra jobban kezelhetőbb lenne. Hasonló, mint az Xperia Ray, vagy annál egy hangyafingnyivel nagyobb.
-
válasz
sanzi89
üzenetére
Igez, ez már jó.
Ez egy CWM recovery.
Itt csinálj egy backup-ot gyorsan hirtelen
Az 5.5.0.4-es CWM ráadásul alapértelmezetten TAR-t készít, és azt kényelmes másolni.
Persze célszerű hozzá fizikai SD kártya is, mert oda érdemes menteni (alapértelmezetten a fizikai SD-re ment, de lehet választani, hogy a belsőre mentsen.Ha ez megvan, onnantól már szinte bármit csinálsz, vissza tudod állítani lementett állapotot!

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az 5.5.0.4-es CWM ráadásul alapértelmezetten TAR-t készít, és azt kényelmes másolni.