- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
A telefonról gizchina.com-on írtak pr szót: OrientPhone W450
-
berigazek
őstag
-
vadkörte
addikt
Igazad van. A brand-ek között elég nagy a hasonlóság. Egy év egy telefon, egy és saját felület, optimalizált háttérrel.
Csak a Xiaomi megelégszik a kissebb haszonnal is, mint aö öreg Kohn. Egy terméken legyen kicsi haszon, de azt vigyék, mint a cukrot. Míg a kukacosalmaások a profitmaximalizálás hívei. -
dethroner
veterán
Jiayu G3T. Biztosan emlékszel, vasárnap éjjel akartam rendelni, mutattátok is a kupon kódot, de akkor éjjel azon az oldalon nem fogadta el a feketére. Másnap reggel a csajom azon az oldalon rátalált feketében és bejelentkezés nélkül megrendelte. Azóta minden nap küldünk emailt, és az oldalon belül is levelet, de semmi reakció
-
Most még én is megharagudtam rájuk két rendelés miatt. Egy órán belül rendeltem és gondoltam, akkor már összebonom őket és dhl-lel küldetem (persze vám és ÁFA, de az úgyis van most minden antelife-on, akkor legalább hamar befut és a két postás vámkezelés majdnem annyi, mint a dhl felár). Három napig semmi reakció, majd jön a mail a két tracking számmal, rá húsz percre pedig az, hogy bocs, de már elküldtük. Tracking számok azóta sem élnek.
Grr -
rongaucho
tag
Nagyon kösz a tippet! (nem vagyok feliratkozva külföldi webshopok levlistáira, kb. 2 évente van velük dolgom, de nagyon jó, hogy szóltál!)
Ezt a pandawill-es v889s-et rendlete már meg valaki? Lehet tudni, hogy milyen ROM van rajta, mennyire elég a JB-nek az 512 RAM?
Egyáltalán, ajánlott a pandawill?
Bocs a lámer kérdésekért.
-
ra^ven
senior tag
Lenovo P770 MTK6577T Dual Core 1.2GHZ Android4.1 Jelly Bean Super Power 3500mAh Smart Phone -White
Minideal-en van, ha jól sejtem ezek nem tudnak maguktól frissülni, mert mind mókolt rendszer van rajtuk?
Köszi.
Hopp most nézem: Availability: Out of stock
tboy:93 5-ös már nagy nekem, bőven elég a 4, 4,5"
-
dethroner
veterán
Köszi, de ezen az oldalon 186 $, és ez meg több mint amit eddig én találtam link
Ha volna még ettől is olcsóbb, megköszönném.
De mik a tapasztalatok, megbízható készülékek, van tipikus hibái stb? És alapból van-e benne magyar nyelv?
Mert amit én linkeltem azon az oldalon az szerepel hogy van benne magyar, a te linkedben pedig nem szerepel -
mexel
veterán
És miből tudom hogy igaz-e? Minden oldal mást ír és más a valós tapasztalat.
Minek koptatod a billentyűt ha nem tudsz segíteni?
Olyantól kérdeztem akinek volt a kezében ilyen telefon és tudja valóban hogy mi igaz a leírtakból.
Nem az első rendelésem kínából és tudom hogy az oldalakon közöltek legtöbbször csak irányadóak, és viszont saját tapasztalat. Ezért kérdezek előbb. -
anonym1s
őstag
Elarulod hanyszor rendeltel mar onnan, ami alapjan ezt ajanlod?
A mymemory raktara svajcban van, ami nem unios tagallam, tehat afa es vam koteles minden onnan erkezo cucc, amennyiben eleri azt a minimalis osszeghatart amit a tetves politikusok meghataroztak, es a mymemory nem hajlando alacsonyabb osszeget irni a csomagra!
Erre figyeljen oda aki onnan rendel valamit.
En legutobb fizettem egy 64gb-os kartya miatt, nem is keveset. -
kgymac
őstag
Amíg nem tudod használni. Akkor meg hirtelen érdekelni fog. OT995: Kamera képességek frissítés után minimumra (jó, a 100% sem volt sok, de frissítés után alig 10%, sw visszatérés előzőre csak alaplapcserével
), és az sem csak kényelmetlenség, ha mobilnetre csak repülős üzemmód után tud csatlakozni. Továbbá orosz rulett a töltőre csatlakoztatás - vagy újraindul / vagy nem. A tecsi hw-e még mai is majdnem elég (512MB ram ami igazán kevés, a hdmi támogatás elvesz úgy 30-40MB-t, kikapcsolhatatlanul). A hazai supportja Bagyusz mesternek
hála mutatja, hogy mi lenne a supporttól az elvárás. Igaz, ez a léc jelenleg Bagyusz miatt az egekben van, de a zárt kernel miatt (ehhez szükséges az alca support, ha már könnyen téglásíthatóvá tették miatta a telcsit, de a kernelt nem publikálták - pedig kötelező lenne) kéne az alcának javítani /pl. kamera driver, scrollozás, hdmi driver/. Bár a telcsi nekem is tetszik,de az alca support hozzáállás miatt inkább nem.
A vis maior biztosításokra meg annyit: sok a kisbetűs kizáró feltétel, amit majd miért is ne Veled szemben alkalmazzanak (csak 2 példa a homárról: törött tablet, memóriában kép, hogy a gyerek fényképezi magát. nem garis. Voda htc one taxiban felejtve, lopás miatt letiltva, vodának, rendőrségnek elég, biztosítónak nem. Rémlik egy iP5-is, talán besárgult - de az nem extra biztosításos volt). Én elég sokat gondolkodtam a gyerek tabletjén: biztosítással vagy nélküle. Az első kizáró tényező volt a 14 év alatti személy használata vagy saját gondatlanság. Így nem kértem.szerk: Aláírni meg nem fogok. Főleg nem 10e kedvezményért, mert én inkább netezek, a havidíjamat sem tudom lebeszélni. Ha meg valami változik, futkosok mint pók a falon (és mint a vodás üzleti előfizetők
)
-
kgymac
őstag
Csak halkan jegyezném meg, hogy a gyártója a TCL. Nem olyan szép mozaikszó, mint a THL
, de attól még bizony ugyanúgy kínai. Szvsz kissé gáz európai supporttal. Aki nem hiszi, olvassa csak el az alca 995 mélyvíz topicot vagy kérdezzen rá f@cebookon Alcatel Magyarországnál, hogy mikor lesz javítva a jelenlegi hibás ICS a 995-ön. Csak nehogy töröljék a like-ját + kérdését a f@ce-ről..., mint eddig mindenkinek
-
tutis
őstag
Anélkül. Márkákat tudok, pontos típusok kellenek, mert pl láttam a THL100-asból már van THL 100S is..
Amit eddig vettem, ZTE V970, THL W100, ZTE V889, Hero H7500+, Umi X2, szóval volt már a kezemben jópár kínai teló, csak mostanában nem követtem a fórumot, nem tájékozódtam teló fronton. -
ÁrPi2
senior tag
OFF - dvb-t dongle
A linkeden írják:
"Nagy felbontású csatornák, kódolt programok és / vagy DVB-T2 adások nem támogatottak."
Nem tudom tutira hogy mi lehet neki "nagy felbontású csatorna", de az árusítási zónában
(Honunkban) a 7 (hét) darab
kódolatlanból 3 (három) M1 M2 Duna már HD-ben sugárzódik. -
CoolBoy323
nagyúr
Biztos jó, de ha már veszek, akkor minőségibbet, és nem fél év garosat!
Én a Defym töltőjével töltök mindent, az is megfelelő.
De igazából ezt úgy lehet eldönteni, h multiméterrel rámérni, és hogy terhelve is 5V-e az az 5V...
Egy olyan stabil táp, ami 5V-ot tud 2A-nál, kb 25k amúgy...
@cspisti: nekem van olyanom, mint említettem, arra pont jó, h gépre rádugjam a telót hébe-hóba... vesztesége 1000% hogy van
-
-
istnag
addikt
Most akkor mit csináljak vele?
Szálljatok már le rólam,de komolyan.
(#52584) CoolBoy323
Direkt csináljátok,ugye.?Írtam,hogy a Faea F2s nem megy vodafone hálózaton,erre írta fateless,hogy csak tt nem megy,ahol a voda 900 Mhz-en sugározza a 3g-t.
Erre írtam,hogy jó,akkor lesz,olyan hely,ahol nem lesz 3g-s vodafone net.. Erre jön ez az idióta beszólás,hogy valahol még telefonálni sem lehet. Istenem taníccsss....
Nincs jobb dolgotok,kicsit nagyon ráfeszültetek erre a témára nem? -
tolvaj!
őstag
A vowney 1A töltőt ad. Igaz átalakítós, de frankon tölt, és leadja az 1A-t.
FalconKnight
Ez sima fizika, két tekercses transzformátor stb stb.. a lényeg, ha csökkented a feszültséget, növekszik az áramerösség. A töltő 0,2 A vesz fel a hálózatból 230 V -al. A 230 voltot le transzformálja 5voltra így emelkedik az áramerősség 1A. Meg persze még van más okosság is, hiszen a töltő egyenirányítja a váltókaromét. -
-
f_david
tag
Én is 4magos, viszont azért értelmes telot nézegetek, és végülis szerintem a XiaoCai X9 lesz az. Csak azt nem tudom, hogy:
antlive 155usd (-10kuponnal) + 0USD szalliatas SG (rizikos ido, va'm)
comebuy 178 USD (-6 kuponnal) +12USD szallitas DE-bol (hamar itt van, tuti nincs vam) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest