-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
Rambovits #93400 üzenetére
3-4 évvel ezelőtt még az egyre megy kategória lett volna, de azóta a dzsunkából jó néhány gyártó kiemelkedett, és képesek normális hardver és szoftverrel bíró telefonokat összehozni - ami persze az eddigi prémiumkategóriák lejtmenetében mutatkozik meg. Míg a prémium gyártók nagyon kevés újdonságot tudnak felmutatni ( a szifon 6 már ismeri az NFC-t is, LOL), addig a kínaiak rohamtempóban törnek előre, ha a következő, és egyben egyik legfontosabb tényezőt, a supportot is erősítik, akkor bizony lesz fejvakarás a hipeolt márkáknál (sőt, már most is erősen az van). Innovációban is kezdenek előtérbe kerülni, és ez bizony csak nekünk fogyasztóknak lesz igazán jó. Ők meg csak versenyezzenek (értünk, fogyasztókért)
10 évvel ezelőtt ki nézett autónak pl. egy KIA-t? Most meg 7 év gar..
-
Zeki
nagyúr
-
f_david
tag
válasz
Rambovits #52631 üzenetére
Ahogy én olvastam "azokat" a fórumokat az volt az egybehangozó, h déháel, meg a másik hárombetűs nagy valószínűséggel fent fog akadni, de az "Air Mail"-re nagyobb az esély h átcsúszik. Azért úgy kalkulálj szerintem a pénzzel h számold bele azt is. (én is őrlődöm most, h egy kinai csodát, vagy egy használt itthoni samsungont vegyek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- DJI topic
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Hálózati / IP kamera
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged