- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
Rambovits #93400 üzenetére
3-4 évvel ezelőtt még az egyre megy kategória lett volna, de azóta a dzsunkából jó néhány gyártó kiemelkedett, és képesek normális hardver és szoftverrel bíró telefonokat összehozni - ami persze az eddigi prémiumkategóriák lejtmenetében mutatkozik meg. Míg a prémium gyártók nagyon kevés újdonságot tudnak felmutatni ( a szifon 6 már ismeri az NFC-t is, LOL), addig a kínaiak rohamtempóban törnek előre, ha a következő, és egyben egyik legfontosabb tényezőt, a supportot is erősítik, akkor bizony lesz fejvakarás a hipeolt márkáknál (sőt, már most is erősen az van). Innovációban is kezdenek előtérbe kerülni, és ez bizony csak nekünk fogyasztóknak lesz igazán jó. Ők meg csak versenyezzenek (értünk, fogyasztókért)
10 évvel ezelőtt ki nézett autónak pl. egy KIA-t? Most meg 7 év gar..
-
Zeki
nagyúr
-
f_david
tag
válasz
Rambovits #52631 üzenetére
Ahogy én olvastam "azokat" a fórumokat az volt az egybehangozó, h déháel, meg a másik hárombetűs nagy valószínűséggel fent fog akadni, de az "Air Mail"-re nagyobb az esély h átcsúszik. Azért úgy kalkulálj szerintem a pénzzel h számold bele azt is. (én is őrlődöm most, h egy kinai csodát, vagy egy használt itthoni samsungont vegyek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest