- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dReFiX
senior tag
Minidealen milyen rejtett költségek vannak még ? Szállítás, paypal fee ? Vagy annyi amennyi kivan írva ? Kösz
-
V1d0N
csendes tag
Valaki eltudná mondani, hogy minidealen hova kell beírni a kupon kódot?Megtaláltam -
raulicio
senior tag
röviden jó féle!
a minidealtől rootolva jön, google play van, az összes többi google alklmazást le lehet tölteni a play storeból.
A kijelző nagyon szép bár ezt nem csoda mert a 4,5'-ra elég jó a HD felbontás, ips panel.Kb 5 kínai app volt rajta de ezek közül 4 simán törölhető minden bűvészkedés nélkül. A gyári rom 4.2.1 szépen, akadás mentesen fut.
A tévhittel ellentétben a 3G: 900/2100 Mhz
Amin meglepődtem, hogy elég jól szól normális fülhallgatóval, bár én nem vagyok nagyon vájtfülű. Mondjuk egy beats audiot lehet ráteszek még
Az összeszerelés minősége kifogástalan. Nem nyekereg nyomkodásra sem. Bár a készüléken körbefutó ezüst sáv nem fém, de a lényeg, hogy jól néz ki. Összességében élőben sokkal jobban néz ki, mint a képeken. A hátlap valahol félúton van a fényes és a matt között, de ez nem gyűjti az ujjlenyomatokat ellentétben az kijelzővel.
Küldtek hozzá 2 db gyári fóliát. Sajnos azt nem tudom megállapítani,hogy gorillaglass vagy sem, bár elvileg annak kellene lennie.
GPS-t még nem teszteltem.
Real racing 3-al próbáltam, annyit mondhatok, hogy élvezhetően fut rajta, kb mint a One S-emen.
Akkuidőről nem tudok még nyilatkozni, mert még fel sem töltöttem maxra.
Összességében nagyyon nem bántam meg.
Ha valakinek konkrét kérdése van, szívesen válaszolok.
-
Terentius
őstag
Rendeltem 2 napja telefont minidealről.Tegnap adtak tracking numbert,de nem él.Kell aggódni?
-
Deathfolk
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem 1 Zopo C2-öt minidealról erre mai pandavill hírlevélbe mi fogad, 26 és 29.-e közt 245$ lesz a C2 és 30 dollárnyi kiegészítőt adnak ajándékba, nem is vagyok ideges... de esetleg aki gondolkozik C2 vásárlásán most jó lehet a pandavill
[link] -
sbi85g
csendes tag
Hali srácok,
Umi X2 Turbo-t nézegetem elég erőteljesen. 2 helyen is láttam elérhetőnek:
http://www.aliexpress.com/store/product/Pre-order-UMI-X2-Smart-Phone-MTK6589-Quad-Core-2GB-RAM-5-0-Inch-IPS-1080P/326090_749296940.html
http://www.minideal.net/umi-x2-1920x1080-5-0-inch-full-hd-1g-16g-2g-32g-quad-core-1-5ghz-android-4-2-dual-sim.html
Az aliexpress megbízhatónak tűnik illetve a minidealről itt már olvastam jókat. Van esetleg nektek preferenciátok a kettő között? Melyiknél lenne érdemes vásárolni?Valósak az adatok amit leírnak?
A telefonról:
- Teljesítményügyileg elég korrektnek tűnik (bár nem kellene kifejezetten nekem az 5" és a fullHD de ez van).
- Ami miatt aggódok egy kicsit az a Wifi. "802.11 b/g" - nincsen "n"-es támogatása. Ti ezt nagy negatívumnak könyvelnétek el?
- Kicsit hiányzik az LTE, de valszeg mostanában az ugyse használnám.
- Akksi nem túl nagy 2500mAh. Tudtok róla, hogy esetleg lehet bele nagyobbat venni?
- Londonban élek és dolgozom, esetleg tudjátok, hogy az ottani GSM hálózaton teljes mértékben használható lenne a telefon?Köszönöm a válaszokat előre is és kellemes hétvégét
-
hippo0315
senior tag
Például a ThL W8 4GB a Minideal-nél 202,99 $, de fehérben is van.
-
fujifilm1
senior tag
UMI X2.
Na kezdödik amitől tartottam.
A [minideal Umi X2 ] a szállítási határidüő máj 25-ről május 29 re változott.
Megkérdeztem "Mariskát" hogy a korábbi megrendelés mikor lesz feladva:
"27th,the order made now,shipped on 29th"
"please wait for two more days"Ami azt jelenti hogy elvben csak két nap csuszás az én esetemben.
A kinai oldalakok a hirek viszont sokkal késöbbi dátumokat jövendölnek...
(miért van az hogy én tuti biztos vagyok hogy nem lány hanem hogy egy fiu ül a monitor előtt, és tuti nem Joycenak hivnak egy kinai lányt/fiut...
-
-
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #29300 üzenetére
inkább minideal vagy antelife vagy zopomobilshop
-
Terentius
őstag
Rendeltem egy Thl W100-at Minidealről.Kíváncsi leszek rá
-
ouzohuto
senior tag
Minidealnél fizetéskor hová kell megadnom, hogy eu töltő legyen + magyar nyelv?a paypalnál is lesz ilyen kis mező hogy other?
-
-
Putya
csendes tag
Eheti Minideal kupon kódok:
Umi X2
1920x1080 5.0 inch Full HD 1G/16G 2G/32G Quad Core 1.5GHz Android 4.2 Dual Sim
our price is 245.85$(sg post)Amoi N828
MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
our price is 185$(sg post)UMI X1S
MTK6589 Quad Core 4.5" Retina Gorilla Glass Screen 1280*720 Android 4.1 8MP Camera GPS WIFI Smart phone-Black
our price is 187.99$(7$ discount is 43ABED)Iocean X7
5'' inch 1920*1080 FHD IPS screen MTK6589 Cortex-A7 Quad Core
our price is 205.99$(12$ discount is 40ABED)Lenovo a660
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
our price is 107$(13$ discount is 27ABED)Lenovo a800
Lenovo Lephone A800 MTK6577 4.5 Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHz 3G Smart Phone
Our price is 115.85$(SG POST)ZTE V967S
MTK6589 Quad Core 1.2GHz Android 4.2 Dual Sim 5.0 Inch QHD Smart Phone
Our price is 175$(SG POST)Newman K1
MTK6589 Quad Core Smart Phone 5 Inch IPS Screen Android 4.2 Black
Our Price: $204.85(SG POST)Lenovo p770
Original Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
Our Price: $204.99(10$ Discount code 23ABED)Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
Our Price: $159.99(5$ discount code 3abed)JIAYU G2 Black 512M/4GB
Our Price: $109.99(5$ discount 13abed)JIAYU G2S Black
MTK6577T Dual Core 1.2Ghz 1GB RAM
Our Price: $156(SG POST)JIAYU G2S White
MTK6577T Dual Core 1.2Ghz 1GB RAM White
Our Price: $159.99(7$ discount code is 122abed) -
-
SUPREME7
őstag
válasz
FatalEror #29012 üzenetére
utóbbi időben pedig csak arról lehet olvasni,megvámolták.
Követem a külföldi rendeléses topikot is, de én nem találkoztam ilyenekkel. Direkt azért rendeltem a minidealről, mert ahogy visszakerestem itt a topikban meg volt valami google docs adattábla is, és csak jó tapasztalatok vám-áfa nélkül
-
FatalEror
addikt
válasz
Pacuka #29005 üzenetére
ZOPO C2,Iocean X7,ha beleesik az árrésbe akkor THL W8/W8+,illetve ha tényleg álámónika a háza,akkor szerintem HDC One
Antellife,minideal,talán a minideal annyival jobb,hogy mindenre azt írják,hogy gift,illetve alacsony érték tüntetnek fel.A vám szerintem teljesen időszakos 1 hónappal ezelőtt szinte senkiét sem fogta meg a vám,utóbbi időben pedig csak arról lehet olvasni,megvámolták.
-
CoolBoy323
nagyúr
ZTE V967S hány colos??
5 van írva minideal-en, de a youtube-on van egy csájna videó, ahol 4,3"-t írnak...[link]
meg wvga kijelzőt :/mi az igaz? van valakinek ilyenje esetleg?
-
SUPREME7
őstag
Na végül győzött az az érv, hogy a ThL W8 mögött van közösség, így leadtam a rendelést, és végül nem pandawillen, hanem minideal-en. Úgyhogy remélem hamarosan én is W8 tulaj leszek
-
adorjant
őstag
Tudom,már sokaknak van,és elégedettek,de pár szót szólnék én is a W8-ról:
-ügyintézés,szállítás,csomagolás rendben volt (minideal,május 9-én postázták,17-én megérkezett,vámot nem kellett rá fizetnem)
-tartozékokat illetően pirospont (ugye két akku,fólia,plusz hátlap+bőr előlap,ami nem volt a leírásban,töltőfej megfelelő)
-összeszerelési minőség hibátlan,engem meglepett,hogy ennyiért ilyet tudnak.
-kijelző hibátlan
-szenzorok,stb megfelelően működnekA sebességre,szoftverre nincs panaszom,szóval nagyon elégedett vagyok eddig,remélem így is marad sokáig
Ja,és tegnap este,egy harmadik gépen,sikerült rootolni
Recovery is működik,igaz gombnyomásra nem,csak uncle toolsból indítva tudtam használni.
-
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #28744 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni, hogy ez a Samsung küllemű alkalmazás valóban 4.2.2-es Androdot telepít a telefonra, és nagyon csicsa. Engem kicsit zavar (bár ez nem túl lényeges) ez a beköszönő Samsung logo, de mint ahogy lentebb (visszább) is olvashattuk a systemben cserélhető a bootanimáció. Sajnos valóban nem tartalmaz EU billentyűt, én ezt SwiftKey alkalmazással oldottam meg. Annak idején Raqueia fórumtárstól kaptam egy Led Reminder nevű alkalmazást, amely a notification ledet tökéletesen helyettesíti, ha root a telo.
Ami nekem kevésbé tetszett az az volt, hogy ROM telepítését követően megszűnt a CWM és ha azt flash-sel sikerült is visszatenni, a hang fel + power billentyűkkel, (de semmilyen más bill. kombinációval sem) nem engedi ezt a felületet megnyitni. Nálamnál jóval nagyobb tudású Cappa fórumtárs azt látta e hiba okául, hogy az új ROM-ba egy kis patch: recovery-from-boot.p felülírja a CWM-et. Én kipróbáltam, szép volt jó volt és egy tesztet is megért (le is mentettem CWM backup-pal), de tapasztalatom szerint semmivel nem gyorsabb, mint a Minideal-es "gyári" ROM, ami szintén 13e feletti értéket produkál Antutu-val, így egyelőre továbbra is ezt preferálom az első helyre. -
Norbi..
csendes tag
Minideal THL W100 kuponja van valakinek?
[link] -alapján meggyőzőnek tűnik
Lenovo A820-volt még versenyben, de szerintem a THL W100 jobb választás. Ellenérv? -
madrac
senior tag
Abban az esetben, ha valaki nem követi a topikot, én pedig a keresőt ajánlanám. Sokkal többet elmond mint a táblázat, ezt fölösleges tagadni. fPApi-nak is ajánlanám. Nem én találtam ki ezeket a dolgokat csak olvasni kell mások tapasztalatait is, ill. körül kellene nézni. Szerintem tök fölösleges ezen még továbbra is rugózni, mert elég fura hogy van néhány ember aki szemellenzős módon körömszakadtáig mégis azt bizonygatja hogy teljesen megbízható boltok, csak mert nekik nem volt velük gondja. A topikból, az emberek tapasztalatai alapján úgy jön le hogy azért több gond van velük mint mondjuk a minideal-el, ezért nálam biztos nem a nyugodt szívvel ajánlható boltok között van, mint ahogy az valamiért az összefoglalóban mégis így szerepel. Pont. Örülnék ha tiszteletben tartanánk egymás véleményét, és ezt üzenem a többieknek is. Ahelyett hogy nyilvánosan keltik a hangulatot.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
slezakimi #28449 üzenetére
Lehúzás nem szokott lenni (legalább is minidealnél nem tartom valószínűnek), csak nem követhető olyan jól. Más is volt, aki így rendelt és talán pont az volt a gondja, hogy nem érkezett meg az igazoló mail a rendeléséről. Aztán ilyenkor ez elég ciki, mert ugye nem tudhatod, hogy most akkor mi van, vgay mire hivatkozz ha érdeklődni akarsz.
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Minideal.-n lehet ugy vásárolni,hogy be se vagy jelentkezve?
Jelent ez valami problémát?Valakinek ha volt ilyen megköszönném.
Ismerősömnek sikerült igy vásárolni -
SUPREME7
őstag
válasz
#40993792 #28326 üzenetére
Konkrétan a THL W8-hoz láttál ilyet? Vagy van ezeknek az akksiknak valami szabványa a csatlakozást illetően, tehát lehet, hogy találni lehetne hozzá passzoló dokkolót? Valaki aki képben van ezzel nyilatkozhatna, mert ez nagyon érdekelne. Egyébként Ebay-en néztem spec ezt a dokkolót. Minideal-en, pandawill-en semmi kiegészítő nincs hozzá.
Mondjuk a W8-nak pont felül van a töltőnyílása, így konkrétan ilyen dokkoló biztos nem lesz hozzá
-
csibe1
addikt
válasz
SUPREME7 #28263 üzenetére
Nem hinném, hogy ez lenne a G5.
A THL is adott ki így telefonokat pl. a W7 kétmagos a W7+ négymagos.
Amúgy csak igérgetnek,jó szokás szerint.
Nekem is úgy mutatták tegnap: Jiayu G3S - minideal
Az oldal alján írja egy srác, hogy majd augusztusba lesz G3S; talán. -
lexter00
őstag
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Olvastam itt, hogy van aki rendelt mar Zopo C2 telefont, akinek mar megvan az irna rola roviden velemenyt, hogy milyen? Illetve honnan erdemes rendelni ilyen keszuleket (Aliexpress, MiniDeal, TinyDeal stb.)?
-
tabela
tag
A múlt hónapban rendelt X7-em magyar nyelv nélkül érkezett a Minideal-től. Reklamáltam, hogy a hírdetésben szerepelt a magyar nyelv. Visszaírtak, hogy a magyart is tartalmazó multilang rom csak májustól lett hozzáférhető, de ha gondolom, el tudják küldeni. Visszaírtam, hogy gondolom. ... és ... ma reggel ... tényleg elküldték.
Most megy fel a dropboxomba, ha érdekel valakit, íme a link Én már fel is raktam, eddig teljesen OK. -
jimmyt
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a fórumot, mert dual sim-es telót szeretnék venni. Ami nekem tetszik a Thl W8 és a ZOPO ZP910.
Minideal-tól szeretném rendelni, de a ZP910-nél nem látok magyar nyelvet.
Kérdésem lehet-e rátenni és mennyire bonyolult?köszönöm.
-
Terentius
őstag
Minidealnél azt mondták,hogy jövő héten lesz fekete a Thl W100-ból.
-
Megkérdezve a minideal-t azt a választ kaptam, hogy egyenlőre csak fehér van, a fekete érkezéséről egyenlőre nincs infó.
-
Terentius
őstag
Én is remélem,hogy ez nem kamu Thl.Bár minidealen kuponnal 155?Ez elég kevés ezért a telóért szerintem.A másik meg,ha útközben kijön feketében és megrendelem fehérben hát kész leszek.1800-as akksi is karcsú
-
Terentius
őstag
Szerintetek ez a Thl W100 valóban Thl?155-értz nagyon jó vételnek tűnik minidealen.Bár feketében jobb lenne.
-
slayer93
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem a kínai csodákról.
Az első mennyire megbízható a minideal.net oldal? Soha nem hallottam még róla ezért vagyok bizalmatlan.
A második és egyben a legfontosabb kérdésem ez a mobil mennyire megbízható és mennyire tudjátok ajánlani a cuccot illetve lehet-e még számítani rá valami fajta további támogatásra?Ha már volt erről kérdés akkor sajnálom!
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Márk
-
BaginZe
tag
válasz
Peaceliker #27990 üzenetére
minideal kuponnal 155usd (44abed)
-
Putya
csendes tag
Minideal friss kupon kódok
THL W100 MTK6589
Best THL W100 Android4.2 Quad Core Unlocked 3G smartphone 4.5" QHD screen GPS 4G
Our price is 155$(14.99$ discount code 44ABED)Newman K1 MTK6589
Newman K1 MTK6589 Quad Core Smart Phone 5 Inch IPS Screen Android 4.2 Black
Our Price: $204.85(SG POST)ZOPO C2 MTK6589 in stocks now
New Quad Core Android WCDMA 3G MTK6589 1.2GHz WIFI GPS AGPS Phone ZOPO C2 13.0MP
Our Price: $254.99(SG POST)UMI X1S MTK6589
Quad Core 4.5" Retina Gorilla Glass Screen 1280*720 Android 4.1 8MP Camera Smart phone
Our Price: $189.99(30$ Discount code 43ABED)ZTE V987 MTK6589
MT6589 Quad Core Android 4.1 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0M Smart Phone
Our Price: $275(SG Post)Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
Our Price: $169.99(SG POST)JIAYU G2 512M
Dual Core Popular Version JIAYU G2 MTK6577 512MB RAM 4GB ROM 4 Inch IPS Screen Andriod 4.0 Smart Phone
Our Price: $114.99(SG POST)JIAYU G2 1GB
Dual Core Popular Version JIAYU G2 MTK6577 1GB RAM 4GB ROM 4 Inch IPS Screen Andriod 4.0 Smart Phone
Our Price: $134.99(SG POST)JIAYU G2S Black
Jiayu G2S Smart Phone MTK6577T Dual Core 1.2Ghz 1GB RAM
Our Price: $156(SG POST) -
bigbuda
aktív tag
THL W100 kapható minideal-nél
LINK -
citkar
addikt
kicsit off, de végül is a kínai telefonokhoz tartozik, valamint számomra kellemes meglepetés (Minideal+SG):
2013.05.10 17:17 Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.15 08:24 Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.15 08:30 Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
5 nap alatt ideért kínából, feltételezem jövőhéten kézbevehetemUI:látom másnak is hasonló, hát ez öröm, öröm bóódotsáág
-
adorjant
őstag
Ha már ennyire off lett a téma,a saját W8-am útja:
05.09 célországba elküldve
05.14 célországba érkezett,majd vám elé állítva
05.15 vámkezelve ()
Mindez Minideal+SG PostSzóval remélem ma,vagy holnap végre megérkezik.
Egyébként valakivel előrfordult olyan,hogy szürkét rendelt,de fehéret kapott?
-
Atomcsirke
aktív tag
Nézelődtem egy kicsit Minideal-en, lévén azt többen is korrekt beszerzési forrásnak tartják, és rábukkantam egy újabb populáris márkára, az "Out Of Stock"-ra! Majdnem az összes, általam szimpatikusnak talált készülék ehhez a brand-hez tartozik!
Viccet félre téve, úgy látom, hogy a trend egyre inkább az 5"+ -os készülékek irányába megy el, a kezelhető méretű 4.3-4.5"-os darabokból elvétve van csak raktárkészlet, pláne, ha még 2500 mAh, vagy ennél nagyobb akku-kapacitásra is vadászik az ember...
-
SlayerPrince
csendes tag
válasz
pusi1981 #27853 üzenetére
én minideal-ról rendeltem, ma már meg is kaptam a tracking number-t. Annyi változott tegnap óta, hogy ma még adnak vele egy plusz aksit ajándékba. A pandawill-en megjelent ma a 3000 mAh aku baráti áron, ha megjön a teló majd ebből is rendelek egyet attól függően, hogy a normál 2000-esel mennyit fogja bírni.
-
mlaci01
tag
Emberek !
Szeretnék venni egy Newman K1-et.
Honnan lenne érdemes:
1; Tmallbox- 200 dodo+5 szállítás+paypal fee (8,6) = 213,6
2; Minideal - 205 dodo+0 szállítás+itt azt olvastam, hogy nincs paypal fee =205
Mennyire számoltam jól ?
Vagy van valakinek jobb ötlete ?Köszi
-
tabela
tag
Megjött az X7! Én vagyok az első?
Korrekt kidolgozású csájnafón, szép képernyő, semmi kirívó showstopper dolog nem történt eddig.
Ami első körben említésre méltó lehet
- A minideal ígérete ellenére NINCS magyar nyelvű menü
- 0403-as rommal érkezett, de a netről lehúzta magára (!) a 0423-as verziót. Ilyet én még kínaitól nem láttam.
- gyárilag volt telepítve a superuser, de a telefon egyébként nincs rootolva.
- kicsit halk a csengő / kihangosító.
- az sdcard0/Ringtones könyvárba rakott ogg file-okat nem ajánlja fel csengőhangként
- Ma reggel 100%-on vettem le a töltőről, 33 perc masszív használat -13% akksi. -
HXY
addikt
válasz
Dreimus #27754 üzenetére
Az Ebay-en velem is előfordult már ilyen, hogy valami apróságot kihagytak a csomagból.
(fólia, töltő, 2. akku, stb)
Ilyenkor elnézést szoktak kérni, és az 1 darab kihagyott valami helyett küldenek még egyet vagy kettőt ajándékba. Vagy pedig felajánlanak partial refundot.Ezek szerint mégsem annyira korrekt ez a minideal.
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Minideal-től rendeltem egy iocean x7-t mely feladást követően kapott ajándék fóliát és tokot, megkérdeztem és mondták én is kapok. Tegnap megjött csomag, de nem tartalmazta ezeket, megkerestem őket, melyre a következőt válaszolták, hogy ez csak az új vásárlóknak jár, hiába nem tarottam jogosnak a dolgott nem tántorítottak tőle.
Tanulság, érdemes kivárni egyes megjelenés előtti termék megrendelését
Dreimus
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
peter76bp #27672 üzenetére
Nem a telefonról. Hanem arról, hogy van -e benne LED.
Ahogy a webshopok is írják a felsorolást, megnéztem minidealen, meg alin, de egyiken sem írták hogy lenne benne.csak ezért kérdeztem.
Lehet akkor rosszul fogalmaztam meg a kérdést ?
Sebaj.Azért köszönöm neked is !
-
Deathfolk
csendes tag
Helló!
Nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy a gorilla glass nélküli telok mennyire könnyen karcolódnak? Nekem eddig csak gg-s teloim voltak. Zopo c2-öt szeretnék rendelni de kicsit félek hogy hamar összekarcolnám... én a fóliára és tokra allergiás vagyok...
így ezek nálam szoba se jöhetnek! Szóval kérdésem ha véletlen bedobom a telot a zsebembe aprópénz, kulcs mellé akkor mennyire könnyen karcolódik?
Zopo c2-öt Minidealról rendelném, [itt] a leírásba van valami az Aliyun OS-ről, angol tudásom nem a legjobb... szóval itt is kéne 1 kis segítség, ha innen rendelem akkor kell külön írnom nekik hogy androiddal kérem, vagy alapból azzal küldik?
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Minideal kicsit pofátlankodik, ugyanis nemrég megnyitották a rendelést a Jiayu G4 -re, de a sima verziót adják 245$-ért
A specifikációkban az advanced szerepel, de rendelés előtt be kell pipálni hogy a 4/1 GB-os verziót kéred. ...
Ezen az áron még az advanced verzió is drága lesz. Hivatalosan 1000 yuan az ára, az kb 165$, tudom erre még rájön a haszon meg a posta, de akkor is 200~220 között lenne reális.
-
justaview
senior tag
Van itt valaki, akinek mostanában minideal-el vám nélkül érkezett valami?
-
Micsek
csendes tag
válasz
betyarr #27586 üzenetére
3 napig csak vám elé állítva, postás hozza az adatbekérő levelet. Én email-ban elküldtem a paypal számlát, 2 óra mulva visszaigazolás hogy iktatták. + 2 nap vámhatározat kiadva, postás hozza a csekket kifizeted és viheted. Minideal ,Singpost kombo. Ebben a honapban a második teló. Nagy dobozba érkezett.
-
toth.zsolt20
csendes tag
Sziasztok!
Május 2-án rendeltem a minideal-től Thl W8-t ésazóta is csak egy üzenet látszik az SG post és a posta oldalán is:
2013.05.08
17:18
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadAzóta semmi, ez normális szerintetek? Másnak ebben az időszakban történt rendelései már megjöttek.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
blade007 #27547 üzenetére
Miért kérdezgeted folyamatosan, miért nem nézed meg? Attól függ, hogy honnan rendeled. Az USD-t beszorzod a bankod eladási árfolyamával aztán annyi kb. Plusz minusz párszáz Ft.
Minidealnél pl $225.85 ezt megszorzod 235-el mert most épp ennyi durván a váltás az egyik banknál és ez 53 074,75. Szóval ha most gyorsan megrendeled akkor 55 ezerből a tiéd lehet ha nem akad fenn a vámon.
-
itaroli
tag
Sziasztok!
Megérkezett a Lenovo A660-am!
4-én adták fel = 8 munkanap alatt ideért SP-vel!A telefon minőségre nagyon jó, minőségi. A minidealről lett rendelve, adtak hozzá egy plusz védőfóliát, meg egy ilyen gumis jellegű tokot. Amikor bekapcsoltam, akkor a csirkelábak fogadtak, de hamar megtaláltam benne a magyart, amit nem is írtak az oldalon hogy van benne. Egyellőre csak itt tartok hogy kibontottam meg megnézegettem, mert előbb még le akarom menteni, megy ilyesmi.
Na és akkor a kérdéseim:
Honnan tudom hogy rootolva van e?
Hogyan/mivel tudom elmenteni a gyári állapotot?
Hogyan/mivel tudom elmenteni az imeit?
Ezeken kívül mit kéne még csinálni vele?Tudom hogy ezek a kérdések már voltak, de akkor más telefonokról volt szó, és nem tudom hogy mennyire kompatibilisek ezek az eljárások.
Üdv.: Roli
-
kisbuba
tag
Sziasztok!
Most néztem a minideal oldalát, hogy a jiayuG4-nél megszüntették az "out of stock". Ezek szerint már kapható lenne a készülék? Valaki tud esetleg erről többet, mert engem érdekelne ez a készülék!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
vampire17
addikt
Megjott a masodik Amoi N828-am is
(Asszonynak). Most meg dolgozom, mar varom h mehessek haza es akkor meglatjuk hogy okes e vele minden (Minideal + SG Post).
Eleg rekord ido volt most, 12 nap alatt ideert es ebben volt egy hetvege is (tehat 10 munkap)
-
citkar
addikt
válasz
alázógyík #27460 üzenetére
Na ez szép, kíváncsi vagyok a akkuidővel, hogy leszel megelégedve.
Én is várom, egyelőre elküldték az enyémet a célországba.
Valamiféle tokot magyarázott a minideales kontakt, de nem értettem pontosan h miféle, te mit kaptál mellé, vagy csak fóliát?
Gondolom kínai appok vannak rajta, azt mivel szeded le, a korábban belinkelt eltávolítók megfelelőek ehhez is? -
alázógyík
addikt
Megjött az iOcean X7-em.
A kijelző nagyon jó, iszonyat jó a teló összeszerelése.
Az Android gyors, magyarul is tud. 4.2.1, a build 2013.04.23-as.
Most felraktam töltőre, 55%-os volt az akku. Ha töltőn van, akkor is lehet vele mindent csinálni. Ez jó pont. Sok teló összezavarodott a vele kapott töltővel.
Kaptam fóliát is, más nem volt a csomagban.
2 hét alatt jött meg. Minideal-es rendelés, teljesen korrekt.
A gyári gar.papírja is le van pecsételve, eladási dátummal. -
SzaChe
tag
válasz
Dermesztő #27389 üzenetére
Tekintve, hogy alapvetően kicsi a kezem és a mérethatár 4 volt, de ott nincs 4 mag ezért a 4.5 col is mintha húznák a fogam, úgyhogy nem hinném hogy kicsi lenne
(#27386) Tmall, Ante, Minideal, mindegyik megbízható, mégis 30 $ a differenciál, ezért érdeklődtem emiatt, mert nem akarok szop*roller versenyző lenni..
-
Bagira01
veterán
Reggel fél 7 körülrendeltem egy Newman K1-et a minideal-től. Joyce készségesen azt állította, hogy van raktáron, és még ma feladják, tracking numbert természetesen azóta sem kaptam
-
vampire17
addikt
Nalam most rekord idot futott a Minideal+ SG Post paros
Dátum Információk
2013.05.04
13:56Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.10
08:30Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.10
08:33Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
raulicio
senior tag
A minidealről és az UMI X1S-ről annyit, hogy 05.08-án rendeltem és a mai napig nem sikerült feladni nekik, szóval vagy nincs nekik vagy nem tudom mit szarakodnak, minden esetre én most tuti nem rendelném még meg. Csak sajnos elkapott a hév meg james megesküdött, hogy csütörtökön küldik...
-
fPApi
őstag
A MiniDeal-en szemezek egy UMI X1S-el. Itt többen jelezték az utóbbi időben, hogy ROOT-olva kapták a telefont, ill. a MiniDeal-en Joyce is azt mondta kérdésemre, hogy ROOT-olva van. Mi a tapasztalat, tényleg kérdés nélkül ROOT-olva küldik most már a telefonokat a MiniDeal-en?
-
raulicio
senior tag
válasz
dReFiX #27207 üzenetére
nyilván én tisztában is vagyok ezzel és ezért kérdeztem konkrétan rá a minidealnél, hogy mi a szitu és a válasz az volt, hogy holnap postázzuk. Aztán egy héttel később is még ott tartunk, hogy holnap már tényleg küldjük, cserkészbecsszó.
A minimális elvárásom az lenne, hogy ha a rendelés előtt 1 perccel rákérdezek valamire, akkor ne kamuzzanak. És sajnos már régóta piacon lévő modelleknél sincs garancia, mert bármikor lehet átmeneti készlethiány.
Amúgy nincs dupla gombsor, csak azok a képek valami elcseszett korai romról készültek. Közösség meg csak lesz! -
Bagira01
veterán
Minideal-nél 205$-ért van Newman K1.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Indiant #27176 üzenetére
Sziasztok,
A minideal-l csevegtem egy kicsit az iocean x7 kapcsán és a következő infókat kaptam róla:
- a kijelzőt nem védi gorilla glass
- a kamera egy mezei 8 Mp lencse, a kép minőségéről saját képeket teszek majd fel amikor megjön jövő hétenIlletve a garancia minden telefon esetén 6 hónap.
Dreimus.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hunaqua #27099 üzenetére
Na jó persze. De ugye azért a P-s Lenovo készülékek egy egészen más árkategóriát képviselnek. A kétmagos P770 kerül most annyiba a minidealen mint a 16 GB-os négymagos W8. Majdnem biztos vagyok benne, hogy a ThL és ilyen árkategóriájú gyártók nem fognak 4 ezres akkuval mobilt gyártani. Vagy akkor azt annyiért is fogják adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS routerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest