Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Abban az esetben, ha valaki nem követi a topikot, én pedig a keresőt ajánlanám. Sokkal többet elmond mint a táblázat, ezt fölösleges tagadni. fPApi-nak is ajánlanám. Nem én találtam ki ezeket a dolgokat csak olvasni kell mások tapasztalatait is, ill. körül kellene nézni. Szerintem tök fölösleges ezen még továbbra is rugózni, mert elég fura hogy van néhány ember aki szemellenzős módon körömszakadtáig mégis azt bizonygatja hogy teljesen megbízható boltok, csak mert nekik nem volt velük gondja. A topikból, az emberek tapasztalatai alapján úgy jön le hogy azért több gond van velük mint mondjuk a minideal-el, ezért nálam biztos nem a nyugodt szívvel ajánlható boltok között van, mint ahogy az valamiért az összefoglalóban mégis így szerepel. Pont. Örülnék ha tiszteletben tartanánk egymás véleményét, és ezt üzenem a többieknek is. Ahelyett hogy nyilvánosan keltik a hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest