Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Abban az esetben, ha valaki nem követi a topikot, én pedig a keresőt ajánlanám. Sokkal többet elmond mint a táblázat, ezt fölösleges tagadni. fPApi-nak is ajánlanám. Nem én találtam ki ezeket a dolgokat csak olvasni kell mások tapasztalatait is, ill. körül kellene nézni. Szerintem tök fölösleges ezen még továbbra is rugózni, mert elég fura hogy van néhány ember aki szemellenzős módon körömszakadtáig mégis azt bizonygatja hogy teljesen megbízható boltok, csak mert nekik nem volt velük gondja. A topikból, az emberek tapasztalatai alapján úgy jön le hogy azért több gond van velük mint mondjuk a minideal-el, ezért nálam biztos nem a nyugodt szívvel ajánlható boltok között van, mint ahogy az valamiért az összefoglalóban mégis így szerepel. Pont. Örülnék ha tiszteletben tartanánk egymás véleményét, és ezt üzenem a többieknek is. Ahelyett hogy nyilvánosan keltik a hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest