- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V1d0N
csendes tag
Valaki eltudná mondani, hogy minidealen hova kell beírni a kupon kódot?Megtaláltam -
V1d0N
csendes tag
UMI X1S -ről vélemény? Nem sok mindent találtam a fórumba nem túl drága, elég jól néz ki kívül belül.
-
V1d0N
csendes tag
Erről a telefonról és weboldalról mi a véleményetek?
-
V1d0N
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna nekem ajánlani egy kínai csoda készüléket, olyan 150-220$ körüli keret lenne rá. Nézegettem én is és néhány készüléken megakadt a szemem, de problémám az, hogy minél többet olvasok annál több kínai csodával találkozok és döntésképtelen lettem.
A készülékek amiket néztem a JIAYU G3, G3S(Nem tudom az S mennyivel jobb, gyorsabb.) Lenovo A820, THL W100, esetleg a JIAYU G4 (bár az kicsit túl megy a kereten de nem látom sokkal jobbnak mint a G3S-t) de bármilyen más készülék is szóba jöhet.
Nincsenek nagy elvárásaim, legyen benne egy elfogadható kamera villanóval, 3G jó lenne ha működne itthon is, és az akku 1 napig tartson ki átlagos használat mellett.Előre is köszönöm a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged