- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fitzgerald
veterán
Kamera ügyben nem tudok nyilatkozni, de ahogy látom 10 dollár a különbség a két készülék között, pedig a ZTE hardveresen jóval erősebb a Lenovo-nál. Nagyobb felbontású és méretű (akinek számít ez utóbbi, nekem pl. igen) kijelzője van, kétszer annyi RAM van benne, és Intel Atom CPU, ami sokkal combosabb az MT6582-nél. Én mindenképpen a ZTE-t választanám.
Amúgy egészen korrekt kamerák kerülnek manapság ezekbe a kínai készülékekbe, legalábbis ha videózásról van szó. Éppen a múltkor nézegettem a Nikon Coolpix S6500-at, videózáshoz kerestem valami olcsóbb kamerát 50000 forint körül. Hát nem voltam tőle elájulva, főleg úgy, hogy az áfával együtt kb. ugyanennyibe kerülő Zopo ZP810-em jobb minőségű videó készít, mint az a Nikon. Ami ugye kamera. Nem telefon.
A fotózás persze más tészta, fotózásra csak kamerát vennék. -
-
RVR400
veterán
Speciel pont az Antelife volt...
(#71575) blueye: Beszélj a NAV-val. Mivel érkezéskor hibás volt a készülék, így az ÁFA visszaigényelhető.
-
klogw
aktív tag
Itt találtam dual HuHo3X-et.
-
-
-
-
Sanyesz.
őstag
Oldalakat tudok idézni fejből ebből a könyvből.
-
-
Sanyesz.
őstag
ööööö, Angliából? Ezt honnan szedted?
A Mixeshop ugyanolyan kínai webshop, mint a többi ismert. Csak kitaláltak egy olyan szállítási módot, amivel részben ki lehet küszöbölni a nem EU-ból érkező csomagokra kivetendő ÁFÁ-t. (Kína - Belgium - Magyarország útvonal).
A "részben" azt jelenti, hogy ők ezt a postaköltségbe építik be. Azt, hogy mit művelnek időnként ezzel az EUEXP1-gyel, az más tészta, én sem értem.Volt már itt darabszám korlátozás, akku nélküli szállítás stb. A következő fokozat a telefon nélküli szállítás lesz.
-
nemethsza
tag
-
Dhampir
félisten
off:
ez nagyon durva telefon.
5000-es akkuval 2 hetente kell tölteni?Amennyiben igaz a címke állítása. Lehetséges, hogy egy hónapig is kibírná, ha nem hazudnak az akkuról.
A Samsung S5610 Primo csak 1000 mAh akksija legtovább 13 napig üzemelt folyamatosan, napi minimum félórás telefonálások mellett.
-
Dhampir
félisten
Mi kell helyette?
Én is "behongmiztam" először, de most már a ThL T11 áldozatává váltam. Itt indult csoportos rendelés belőle.
(#69368) csubuka
Az illuminált mérnök eltérhet a valóságtól, de a számok színjózanok maradnak.
-
-
citkar
addikt
Két dologra kíváncsi vagyok: egyik, hogy mire lesz elég, amit termel a fény segítségével. Lehet arra elég, hogy napi 5 percet telefonálj, de a folyamatos 3G-t és a többi olyan dolgot, amit kikapcsolunk, mert sokat fogyaszt nem hiszem, hogy fedezné...persze majd kiderül.
A másik: mennyibe is kerül, ami idővel valószínűleg egyre elérhetőbb lesz, de egyelőre az se biztos, hogy jelentős gyakorlati haszna van
Mindenesetre az ötlet és az, hogy átlátszó, azaz a képernyőre helyezhetik nagyon jól hangzik (az ablakokat is bevonnám velük), ha olcsó, úgy akkor is jöhet, ha csak "kicsit segít be".
-
tvamos
nagyúr
Azert arra vigyazzatok, ha azt mondja, hogy "Yes", az nem azt jelenti, hogy van raktaron, csak annyit, hogy eszrevette szerencsetlen, hogy ohozza beszelsz. Szoval, ha azt mondja "Igen", az nem eleg. Ha azt mondja "Van a raktarban olyan telefon, es feladom holnap, ha megrendeled", az lehet naluk az "Igen".
-
-
gipsztigris
addikt
-
-
Mint régen a Bosch elektronika, olyat kapsz, amit fizetsz.. nincs minőségellenőrzés, avagy gyenge ragasztás, és megfeszült az anyag... Akár már a szállításnál.
Ezek meg gyártási, tervezési hibák, ez van... Benne van. Én direkt szoktam kérni küldés előtt, hogy teszteljék a készüléket.
Lenovo-kat ,amiket vettem, azok mind bontott "zárjegyesek" voltak, tesztelve, legutolsó Wifi is látszott még a listában
-
-
EG0
aktív tag
Az Ali-s akciós THL T5s árát csak akkor merem elmondani, amikor már a kezemben lesz. :-) De sima T5-öt sem kapni annyiért.
Az UMI X1 Pro-t viszont nem is Aliról vettem, hanem a német CooliCool-ról.
Egyébként Alin ilyen kis biszbaszokat vettem még, hogy autós tartó, vízálló tok (biciklire, motorra gondoltam), felkar tok, stb.GIJoe: nekem egy kb. 1 dolláros Samsung hátlapra írta másnap kínai, hogy "I am so sorry we put all the goods with the wrong discout price in aliexpress, it is not this price that we cannot ship goods it should plus 10times for the goods.if you order.so can you cancel the order? hope that you can cancel order soon? So sorry for the trouble? and applogies of the mistake.. and can you help us for to choose the reason of buyer put the wrong product? if not write your reason we cannot sales good in aliexpress. we really dont like to lost the account.
thanks,god bless you..best regard"
Nos, azt nem tudom, isten megáldott volna-e, de nem azt írtam cancel okának, hogy wrong product-ot választottam. -
mert rég volt hogy ezek sugároztak...
Most is sugároznak, hidd el.
Hiszen sugárzás nélkül nem lehetne telefonálni, adást adni/venni.
A kérdés az, hogy mekkora eme sugárzás értéke.Lenovo A820: SAR EU 0.37 W/kg (head)
Xperia C: SAR EU 0.52 W/kg (head)
Xperia Z: SAR EU 0.48 W/kg (head)
Forrás(#66526) Iped
Ha az MTKDroidTools valami miatt nem megy, akkor ad hibaüzenetet.
Pontos hibaüzenet nélkül nehezebb segíteni.A CWM mentés nem teljes értékű rendszermentést ad, ettől persze még igen hasznos és kötelező dolog.
A flashtool-os mentés csak elsőre rémisztő.
Sőt, megoldható egyben az egész ROM mentése, egy nagy fájlba, amit aztán (bár én nem próbáltam még) MTKDroidTools-zal fel lehet darabolni a scatter fájl segítségével. -
En is ezt mondtam, irja is az elado, ha
.. Akkor kuld hármat. Vicces
Amugy becsabito arak. Mint a google reklamok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged