-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
csubuka #103722 üzenetére
Sztem ha 150 a keteted akkor hagyjuk a francba elmenni azt a 6582-es vonatot.
Jönnek egy ideje szépen a 6732-vel szerelt kütyük, és sztem pár hónap múlva olyan dömping lesz belőlük hogy a nagyobb gyártók cuccai is mind beférhetnek a keretedbe.
Látom hogy nem izgat a 4G, de lassan elkerülhetetlennek látszik ha nem akarsz valami ócska raktári maradékot venni (x1s khmm)
A 4.7 sem tűnt azért teljesen el, a napokban is ajánlottak többet itt (igaz olyan usernek aki deklaráltan tepsifonok után érdeklődött)
A leagoot figyelgetem én is, de egyszerűen nem értem miért kapaszkodnak a levitézlett mtk procikhoz. :/
(#103723) nyinya
Azért 1 db webshop árazásából még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Egyrészt nem tudjuk nem-e csak ők szálltak el, gondolván majd jól lefölözik az ujdonságra vágyó kütyümániások türelmetlenségét.
Másrészt meg presell telefonoknál szokott ilyen lenni hogy előre megcsinálják neki az adatlapot és direkt fölélövik az árat, aztán majd javítják ha megvan a hivatalos ár.
Hétfőn vissza kell kukucskálni hogy van e valami változás. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
csubuka #96754 üzenetére
Valszeg a telo jelezte ki rosszul, a bank addig bekapcsolva marad amig aramfelvetel törtenik rola.
beni26k: HW az antenna ÉS a feldolgozo egyseg a prociban egyutt. A problema ott van amikor jo az antenna (lasd jelerosseg) es megis kovajog. Tobbnyire ez volt a jellemzo. Ritkabban a rossz antenna. Bizok benne hogy most az uj szeria stabilabb lesz.
Ez nem jo elojel ha mar moddolgatni kell. Nekem azt mondta akitol kerdezoskodtem hogy nem tapasztalta a kóvájgást sem az elbambulast valamerre 50méterre a használat során.
-
kaszas19
senior tag
válasz
csubuka #96267 üzenetére
Egyszóval akkor nem ajánlatos olyan telefont venni.
Az Lg G3 klónról is lemondtam mert sokan írják hogy a klónokkal csak gondok vannak.
Olyan 35k lenne vásárlásra ebből kel gazdálkodnom de majd meg látom.
Amiket írtam azokat itt használtan találtam,csak olyan készüléket szeretnék aminek van magyar garanciája. -
sasa311
veterán
válasz
csubuka #95877 üzenetére
Anyámnak és nővéremnek is Op3n Dott-ot vettem karácsonyra, teljesen korrekt.
Az összeszerelés minőség kb. mint egy G3-é. A működésére sincs panasz. Egyedül a töltéssel vannak anomáliái (feltölt 100%-ra, de ha utána a töltőn hagyod elkezd merülni...).
Én szerintem az történik, hogy leállítja valamilyen biztonsági mechanizmus a töltést, viszont a droid telefonok nem mennek deep sleepbe töltőn, így töltés már nincs, deep sleep még nincs és merül mint állat...Amúgy ezen kívül best buy, 2 év hazai garival és "minden sarkon kapni".
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csubuka #95745 üzenetére
OK. Így már világos. Akkor ez az "UK Warehouse" trükk így műxik a Banggood-nál. Azt hiszem, itt fejeztem be a tőlük való vásárlást.
Ha teszem azt Kínából postáznák, lassan akkor ide kellett volna érni, bár három kisösszegű csomagom, Karácsony előtti rendeléssel még nekem sem jött meg. Tudjuk be annak, hogy nagy volt a kavalkád az ünnepek alatt.(#95747) csendes:: A "Flyt UK Express(Tracked)" postázási mód potom 31$. Nem gondolnám, hogy pusztán jó szándékból ezzel küldenék.
-
csendes
addikt
válasz
csubuka #95745 üzenetére
Akkor te Flytexpress-sel rendelted, nem International Standard-del? Vagy csak próbálkoznak?
Nekem már 10-15 nap kézbesítési időt írtak a dispute-ra, különben hasonló. Ja, és a UK raktárból a vámot nekem is beírták. Egyébként a "Royal Mail International Standard" Magyarországra 3-5 munkanap alatt szállít (szóval Budapestre kb. 4 munkanap) [link] és külön oldaluk van arra, hogy jelezzék a késéseket.[link]. Persze nem zárható ki, hogy a Magyar Posta alkalmazottjai tüntetik el ilyen sikeresen a csomagokat, de a november-decemberi 100%-os (négyből négy) arány a Banggood UK warehouse-ból kicsit soknak tűnik. -
csendes
addikt
válasz
csubuka #95557 üzenetére
Nem december 22-én? Szerintem novemberben még nem volt S222 náluk. MIndenesetre a Banggood UK raktár mérlege november-decemberre az eddigi közvéleménykutatás alapján: 4 "shipped" telefon rendelésből 0 érkezett meg, ebből egy esetben a paypal már visszaadta a pénzt. Ennél jobban jártak azok, akiknél bevallották, hogy nincs készleten a megrendelt telefon, ők hamarabb visszakapták a pénzt.
-
-
-
include777
aktív tag
válasz
csubuka #95014 üzenetére
Érzékelni érzékelheti. Csak kezelni nem tudja.
Lead1 wcdma-t 900 mhzt nem kezeli,gyártó honlapján sincs fent ez. A lead1 ből 2 típus van. Nem romkopatibilis, de a wcdma900at egyiksenemsetudja.( vagy 850 és csak 2100, vagy 850 1900 2100).
Aksi alatt is csak ezeka értékek találhatóak. -
Wolfskin
őstag
válasz
csubuka #94699 üzenetére
BUÉK,
most olvastam az sd kártya mizériát.
én vettem innen a fórumról pár éve 2db 32GB samsunng kártyát, és tudta is mindkettő a 32GB-ot, de kb. másfél év után minden előjel nélkül a, egyik pillanatról a másikra elhaláloztak. Semmi nem érzékeli, minden adat elveszett róluk. Azóta csak boltban veszek dobozos, hologramosat. Nem a kártya a drága, hanem az adatok, meg a sok macera a pótlásukkal.Tavaly (előtt) spontán módon vettem Shanghaiban egy 4TB (igen, 4 terabájtos) pendrájvot kb 4000 Ft-ért. Ravasz voltam, bedugtam egy laptopba, leteszteltem, az is annyinak látta. Négy napig madarat lehetett volna fogatni velem, olyan boldog voltam... mennyi problémám oldódott meg egy csapásra...
Aztán itthon utána olvastam, azon az őszön mutatta be a Kingston a Cebiten a 2 TB pendrájvot, kb 400.000 Ft-os áron... Huh, akkor én nagyon átvertem az eladót gondoltam, de a bogár ott marad a fülemben. Tovább bolygatva kiderült, hogy a vezérlőcsipet krekkelik, valójában 2GB a kártya, de arra sem használom inkább, nem bíznék benne.
Visszagondolva mégis azt mondom megérte, 4 napig voltam boldog 4 ezer Ft-ért. Itthon hol van ilyen ár-érték mutató??? -
Faby
senior tag
válasz
csubuka #94559 üzenetére
Nem lehet, hogy itt is a KitKat SD kártya kezelése, ill annak a korlátai kavar be? Úgy értem, alapból csak a gyári progik férnek hozzá az SD kártyához, külső, 3rd party appok nem.
Mondjuk megoldást nem tudok, de root+valami sd fix progi, pl ez esetleg segíthet?
Vagy az is lehet, hogy hülyeséget írok... -
aleister
veterán
válasz
csubuka #94145 üzenetére
De feltételezem, hogy más oldalakon megfelelően van feltüntetve? Vagy, ha más webshopban nem, akkor legalább a gyártó oldalán. Szóval egy tapasztalt netes vásárló nem fogja feltehetően ezt benézni.
Az más, amit Mercutio írt. Ha a marketing kedvéért plasztikázott adatokat szerepeltetnek a specifikációban, azzal nemigen lehet mit kezdeni.
-
RVR400
veterán
válasz
csubuka #93529 üzenetére
A T6 Pro alapból kiesik az 5.5"-os méretigény miatt, a Lead1 sajnos jóval gyatrább akkuidőt prezentál amúgy, mint a T6 Pro, sajnos a Lead1 nagyon el lett szabva ilyen szempontból. A 6592 pedig csak legendák szerint eszik többet a 6582-nél, mivel ugye a T6S vs T6 Pro kérdésben a 6582-es verzió marad alul.
-
-
stmiklosi
tag
válasz
csubuka #88349 üzenetére
Szevasz!
1, Recoveryben választ az advenced menüpontban a battery calibrációt.
2. PlayStoreban találsz erre kb. 200db *.apk-t.
http://www.appbrain.com/search?q=battery%20calibrationAkár a legelsőt is használhatod, azt válaszd, amelyiket sokan letöltöttek.
Azért már 2014 lassan végét írjuk, "jogos" lehet az alacsonyabb üzemidő.
Üdv: StMiklos -
-
aytukabozs
addikt
válasz
csubuka #88142 üzenetére
Hát a MobilleUncleTools
újabban Mobile Uncle MTK tools (csak MUMT-nak rövidítve hülyén hangzana
)
-
aytukabozs
addikt
válasz
csubuka #86195 üzenetére
Ahaaaaa, akkor te vitted el szegény érdeklődő elől.
szégyelld magad!
Mennyi lett a vége?szép az új avatarod enivéj...
(#86171) Bikkrom
EZ megoldódott?
Nem paráztatásból, de ha nem az antelife lenne egyből arra gondolnék hogy ez lehúzás.
Noname webshopoknál gyakori hogy kint van a PP logo, de mikor fizetni akarsz akkor 'véletlen' épp nem működik... -
-
tthom
senior tag
válasz
csubuka #86072 üzenetére
De ezeknél a telefonban/tabletben van a korlátozó elektronika, nem? Mármint a töltő az áramot adja, de az csak egy USB csati, a töltésbe nem játszik bele. Tehát akkor miért nem próbáljátok meg egy rendes 5V-2A tápegységgel, ráforrasztva egy USB csatlakozót? Az tuti lead 2A-t.
-
stmiklosi
tag
válasz
csubuka #86055 üzenetére
Hinni én sem hiszek, tudok mindent mérni (ha kell oszcillószkóppal látok is), de ezt már nem viselte el a lelkem, reklamáltam, erre a képre szó nélkül refundolt, ami számomra szokatlan volt, más esetekben hosszas, számomra bosszantó alkudozás után érek el valamit. Olyan fifty-fifty az arány. Ez benne van a pakliban, nem szegi kedvem, az ilyen olyan beszerzések számomra a szórakozás kategóriába tartoznak.
stmiklosi
tag
válasz
csubuka #86043 üzenetére
Szevasztok!
Amit itt láttok, ott balra az a sárga egy 5V (USB), 2A töltő.. Ennyinek adták el. Ezt a 2A-est azért vettem, mert besokalltam a 0,5A-es töltőktől, már amit tudtak. Hogy ne legyen gondom, gondoltam, veszek egy 2-est, úgyis annyit vesz fel a kütyü, amennyi neki kell. Azt gyönyörűen látni az USB "közbetét" V/A mérő kijelző, ezt 3 másodpercenként váltja.
Hogy mit tud a 2 -es? Látható a fényképen, amely a kis ferdeszeműnek készült. (A piros az A-mérő) Szétszedve, a benne lévő IC adatlapja szerint is max. 1A-t tud. És ez az 1A is kínai mértékegység szerint...
Nem mérgelődni szántam ezt, hanem inkább bekalkulálni, hogy hogyan is "gondolkodik" kis barátunk, és ennek tudatában üzletelni velük..
kcsa
veterán
válasz
csubuka #86043 üzenetére
Minden lítiumos akkut tartalmazó cucc tartalmaz töltőelektronikát - ebben van szabályozva a felvehető áramerősség, szerencsésebb esetben az akku terhelhetőségéhez igazítva. Ezt rá szokták írni egyébként az eszközre, dobozra, valamire: pl. 5V 2A vagy hasonló. Ha találsz hasonló értéket a powerbankodon ahhoz az értékhez nézhetsz optimális töltőt - de ha pl. csak 1A-t tud felvenni, akkor vehetsz száz amperest is, akkor se lesz gyorsabb.
@Laza: Redmi Note belső diagnosztikája alapján korrekt töltővel 1.5A felett is tud felvenni, és szépen látszik hogy minden egyéb (iphone, stb) töltővel korlátozza magát 500mA-re. (+/- 5mA)
-
alexw801
senior tag
válasz
csubuka #86035 üzenetére
Ha veszel Kínából egy "Charger doctor" vagy hasonló nevű kütyüt, az egy USB papa - USB mama aljzattal rendelkező A és V mérő. A töltő kábellel sorba kell kötni. Felváltva mutatja a Voltot és a mAmpert. Meg fogsz lepődni. Minden töltési ciklus csökkenő töltőárammal a 0 áramig megy, eközben a feszültség 5,1 - 5,2 V körül áll. A töltők névleges ráírt árama a max., ennél kisebb árammal megy a töltés.
Ha ráteszek egy 2A töltőre egy Bluetooth fülhallgatót, akkor szépen kb. 70 mA-el tölti.Ára kb. 500 Ft.
-
kcsa
veterán
válasz
csubuka #86039 üzenetére
Hamisítanak azok mindent
Egyetlen megoldás van csak, megbízható eladótól vásárolni.Sajnos
Én egy ilyet vettem - ez sem 100%. Ahogy rengeteg töltőt, ezt is iphone kompatibilisnek gyártják le, ezért mezei androidos telefonok nem vesznek fel rendesen töltést belőle, csak 500mA-t. Sajnos ez is inkább iphone-hoz való, ezért kellett benne gányolni.
(amúgy a tapasztalataimról töltők terén készül egy cikkem logout-ra, odáig már el is jutottam hogy két szót beleírtam
)
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #86002 üzenetére
Ahogy nézem a "bluesleep-wakelock para" okozta a gondot, CM10-nél és JB-nél fennálló probléma. A BT-t sose használom, de kikapcsolva is bekavarhat... most ezt tette. Sima üzemmódban nem problámzik, ámde úgy tűnik, hogy repülőben annál inkább felszínre jön. Ez a tippem, mert nem repülől egész jó deepsleep statokat produkál. Megfordul a tendencia. Most kezdtem el a netsim után mindig "repülőzni", így ezért most jelentkezik. Eddig sosem volt repülő üzemmódban kb. Csak ha repültem, ott meg nem tűnt fel ez, mert éjszakákra nem volt úgy... Ez a tippem, az app alapján, de igazolódni látszik. Repülőben többet kajál, mint simán
Bugos szotty...
-
beg
veterán
válasz
csubuka #85999 üzenetére
Ha van root, akkor betterbatterystats az xda-ról. Az a rendszeralkalmazásokat is monitorozza (Alarms, Partial wakeups). Nálam legutóbb pl. a google cellás helymeghatározása rabolt rá az akksira, le is tiltottam.
-
aytukabozs
addikt
válasz
csubuka #85449 üzenetére
Ami kártyáim nekem vannak azoknál ingyenes (ill. tartalmazza a tarifacsomagom), de a prepaid kártyámnál csak akkor működik ha van is rajta pénz.
Tutit a szolgáltatód tud mondani.
(#85452) WOT-H-A-C
Sőt a fentebb linkelt etotalk listában van egy THL 190-ért ($), arra rá is csodálkoztam, de az ugye a szabályt erősítő kivétel
-
Laza...
addikt
válasz
csubuka #84742 üzenetére
Mindig a legolcsóbbat keresed, filléres áron. Kínában sincs ingyen semmi, ami az átlaghoz képest kimagaslóan olcsó, ott ezer százalék hogy sántít valami. Az olcsóbb az, ha "tutira" újat veszel, normális shopból. Ettől függetlenül a Te pénzed, oda költöd ahová akarod. Újként miért ne árulnák egyébként?
-
Laza...
addikt
válasz
csubuka #84738 üzenetére
Ha DELL lenne, vagy HP a refurbished, akkor OK lenne. De kínából, kínaiban ez olyan felejtős, hogy nekem eszembe sem jutna. Aztán vannak egyes shopok, akik az eredeti áron elsütik, nem kötik az orrodra. (Panda, hangyás). A Mixeshop pl. nekem kajakra beajánlotta a refurbishedet, azzal hogy a büdös életben nem veszem észre rajta... (mondjuk ők 1000 féle okból is leszerepeltek már nálam)
-
Laza...
addikt
válasz
csubuka #84685 üzenetére
Ma is tartom, hót egyszerű egyébként: nézelődsz a webshopokban és ezt fogja bárki látni: Legdrágábbak a nagy felbontású kijelzővel, több RAM-al szerelt telók. Ahogy csökken a felbontás és a RAM mennyisége, úgy csökken az ár is. Régebben emellé lehetett tenni a processzor típust is, ma már ez nem anyira igaz - max kisebb órajelen működő sárkányt (tudom, tátika
) raknak a készülékbe, kevesebb antutu pont, viszont felhasználói élményben ugyan ott vannak a snapis procik (sőt!). De akinek az e-penis a mániája, annak ezt hiába mondod...
Ezért van pl. fillérekért 5,5" teló, de 850*480-as felbontású kijelzővel (ki a fene vesz ilyet?
)
-
TedThomas
aktív tag
válasz
csubuka #84659 üzenetére
Személyes vélemény következik:
Mivel ez van nálam és jó ezért én ezt javaslom.
Van a családban DG2014 és jó. Ezután gondoltam bepróbálom a DG800-at is de az egész csoportos rendelés kudarcba fulladt mert egy szállítmánnyi rossz volt belőle és azóta se nagyon lett sláger telefon. Ezek után kerülöm a DOOGEE-t.
THL-t mindenki ajánlott kategóriának tarja és engem is meggyőzött a telefon.
Thome Még mindig THL T6S-t javaslom. Minden tud amit elvársz tőle. Meglepődnél a kijelzőén. Most lecseréltem a gyári launchert és így már simán vállalható.
-
-
aytukabozs
addikt
-
válasz
csubuka #82998 üzenetére
Hát általában nem adják ki az infót, sokat kell kutatni, és javarészt nem is derül ki , hogy ki készíti.
Pl nagy gyártó a Foxconn, de szerintem ők csak nagyobb brandeknek készít készülékeket , habár mostanság saját cuccokat is elkezdtek nyomni, fő partnerük a Lenovo, Sony, Xiaomi , Huawei
Ezenkívül pl a Yulong csoport rendelkezik a Coolpad márkanév felett, de nem tudom ők gyártatnak vagy gyártanak.
Pl olyan készülékek is így kerülnek ki, mint a MyPhone cuccok, amelyeket szintén kint szitáznak.
Lehet van erre vonatkozóan, vagy volt már itt írás, esetleg kínai cikk is lehet.Ha lesz időm beleásom magam a témába.
-
csendes
addikt
válasz
csubuka #82853 üzenetére
Most a spanyol antelife raktárból csak egyféle kézbesítési mód van egy mobiltelefonra 25 USD-ért ártól függetlenül, kettő vagy három esetén 35 USD, négynél 45 USD, ötnél 55 USD, tíznél 95 USD (ami már vicces). Hong Kongból viszont most is ingyenes. Érdemes visszanézni később, folyamatosan változik a készlet és az árak is, így vizsgálják a kereslet rugalmasságát, és ez alapján optimalizálják az árat. Amíg nem fizet valaki, addig hozzá sem nyúlnak a rendeléshez, tehát gond nélkül le lehet mondani, ha véletlenül elment.
Egyébként a coolicool és a merimobiles is ingyen szállít az európai raktárból, csak ott sokkal kisebb a választék. -
csendes
addikt
válasz
csubuka #82830 üzenetére
Kuponkódok [link]: 2 USD-t kapsz ha megnézel a youtube-on egy antelife videót, alatta ott a kuponkód; 5 USD-t, ha feliratkozol a hírlevélre; ezt kb. egy hónapig lehet elkölteni. Csak regisztrációval lehet kupont felhasználni; egyből küldik E-mail-ben a kódot, ha bejelölöd a hírlevelet. Egy kupont lehet rendelésenként használni, az 5 USD-s kuponnál a minimális rendelési összeg 50 USD.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
csubuka #82299 üzenetére
Jiayu G2F
" Lesz elvileg HD-s G2F,"
Sőt egyhónapos Gizchina.com-os pletyka szerint lesz LTE chipes (nem SoC integrált hanem komm.chip,
mint anno JY-G3 ról G3N-re) upgrade.
A pletyka a JiaYu-tól származ, hogy a többi tipus között a G2 is kap (majd...) LTE képességet a SoC mellé nevezetesen a MT6290 modem személyében
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
csubuka #80450 üzenetére
Gyere at ilyen kerdesekkel ebbe a topikba mert itt megesznek reggelire.
Egyebkent en csak Xiaomi 10400-at ajanlanek, pandawillen elméletileg originált árulnak. Én tőle vettem, eredeti jött 25$-ért. Mást nem érdemes venni, pláne olcsóbban Pineng hamisitvanyokat. Kisebb áramot igenylo telókkal még csak-csak elboldogulnak de a rairt kapacitasnak a felét ha fogják tudni. Egy komolyabb teló ami 700-1000mA-t vagy felette kér enni, megfekteti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged