Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
Sztem ha 150 a keteted akkor hagyjuk a francba elmenni azt a 6582-es vonatot.

Jönnek egy ideje szépen a 6732-vel szerelt kütyük, és sztem pár hónap múlva olyan dömping lesz belőlük hogy a nagyobb gyártók cuccai is mind beférhetnek a keretedbe.
Látom hogy nem izgat a 4G, de lassan elkerülhetetlennek látszik ha nem akarsz valami ócska raktári maradékot venni (x1s khmm
)
A 4.7 sem tűnt azért teljesen el, a napokban is ajánlottak többet itt (igaz olyan usernek aki deklaráltan tepsifonok után érdeklődött
)A leagoot figyelgetem én is, de egyszerűen nem értem miért kapaszkodnak a levitézlett mtk procikhoz. :/
(#103723) nyinya
Azért 1 db webshop árazásából még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Egyrészt nem tudjuk nem-e csak ők szálltak el, gondolván majd jól lefölözik az ujdonságra vágyó kütyümániások türelmetlenségét.
Másrészt meg presell telefonoknál szokott ilyen lenni hogy előre megcsinálják neki az adatlapot és direkt fölélövik az árat, aztán majd javítják ha megvan a hivatalos ár.
Hétfőn vissza kell kukucskálni hogy van e valami változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)