- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Google kepkeresobe mutasd a kepeket, a szamokat mar a 8 eves fiam is ismeri, es o is ki tudja valasztani a legrdagabb Legot a boltban.
Itt mintha lenne!(#41946) -PLevi-
Szerintem A830, mint a kolleganak. Mondjuk feketeben...
De ha jo GPS-t akarsz, egyenlore a regebbi dual-core-ok jobbak... A800
Ha igazan jo akku idot akarsz, akkor ott a P770
Vagy teszel hozza egy kicsit, es K900. -
-
tvamos
nagyúr
En akkor a Lenovot vennem. (Illetve, ha a meretevel meg tudnek baratkozni, mar lehet, olyan lenne. Persze nekem GPS bajom is van a kinai telokkal....)
(#41608) Lalla válasza Gyuc (#41570) üzenetére
a káva is fontos, de engem inkább az zavar, ha már fogást kell módosítanom, hogy elérjem a képernyő legtávolabbi sarkát. Az meg 4,3 col felett keződik.
Jol beszelsz!!! -
GIJoe
addikt
- a legnagyobb valós akku
- ZTE itthon eladhatod ha meguntad nem tetszik, mivel forgalomban van, más nem a sargi GSMes beveszi
- ZTE ilyen még nem sok van itt, mesélsz róla
- relatíve bejáratott márka, régóta csinál telókat, nem hülye kipróbált összetevők...elég?
#41598 Brain75
A maximum 4" feladta a leckét, de:
-
-
A v967s-nél olvastam bug-okat, sőt nem is rég kerestek meg, hogy hol bekapcsol, hol nem.
Ugyanakkor kijött egy gyári frissítés, ami lehet, hogy megoldja.
Mivel látatlanban nem tudok megítélni készüléket, ezért az összehasonlítást sem tudom megtenni.
Valami hasonló rokoni kapcsolat lehet a V987 és V967s között, mint amin a V970 és V889m között.
Olyan testvér-szerűek. -
CoolBoy323
nagyúr
nincs értesítő led!!
@iMaverick: mi a hibája? a fényes műanyag miatt olcsó, és a többi is ilyen ebben az árkategóriában...
a butított GPU-t miben veszed észre? Még antutuban is rohadt sok pontot kap, 14k környéke!!!
ROM minek rá? A gyárija valami hihetetlen jó, gyors, stabil, nincs telerakva szarokkal, szóval felesleges rá főzött rom!!!De szerintem előbb-utóbb lesz, hisz bestbuy kategória erősen!!!
-
Csatlakozok Groovebaby ajánlásához! Szerintem maradj az Amoi márkánál...
A Lenovo ugye kiesik a LED miatt (nálam is ezért esett ki annó). A THL W100-zal szerintem van pár probléma... (Csúszós hátlap, a butított /igaz csak a videóvezérlőnél/ órajel. Tegnap nézegettem rá rom-ot... Hát nem láttam azt sem, bár nem sokáig kerestem. Ilyenek.)
Nálam még mindig az N828 a nyerő! (És nem azért, mert ezt vettem.)
-
vegyszer
addikt
Ez már a ZTE BLADE újkorában téma volt. Nem legenda. A fejlesztő nem adja ki a kódot. És (emiatt) hozzáértők ellenjavallják a használatát.
Talán te sem szeretnéd, hogy a Google fiókhoz kötött bankkártya véletlenül kicsit rövidebb legyen miután a terhelés visszajelzését "véletlenül" a szoftver nem mutatta... És ez csak egy verzió volt.
-
nagydarab2
csendes tag
én bementem és porig aláztam őket
közöltem velük, hogy fentartom magamnak a jogot, hogy milyen telefon akarok használni.
ha a sim amit adnak nem jó az nem az én hibám.
kettőt cseréáltem két különböző fajtára.
de én kimondottan a régi tipusokat kértem.
na akkor most vissza megyek és kezdjük elölről -
nagydarab2
csendes tag
hali
én is voltam bent kátya cserére.
de én a régebbi fajta kártyákat kerestem, mivel egy régi pannonos kártyával próbáltam és azzal ment.
az én kártyámat tavaly cseréltem mikro simre a galaxy s3 hoz.
ezek szerint inkább az újabbat keressem ?
nnm tudod véletlenűl milyen tipus a tiéd ?
van nekik forgalomban több fajta chippel. -
hungobungo
senior tag
Tippeltem, nem vagyok regisztrált én sem
http://pda.ru, http://forum.china-iphone.ru/ nektek sem elérhető?
-
Raqueia
tag
-
Raqueia
tag
Én Mobileuncletoolsszal tettem fel a recoveryt. Nem is akartam a driverekkel Win7-en vacakolni, ezért. Ha rossz recoveryt teszel fel, attól még elindul a teló rendes bootoláskor, csak recoveryben nem fog menni. Tudom nem szép dolog más f...ával verni a csalánt, de én Cappát megkérném a helyedben, hogy fabrikáljon egy cwm-et neked. Ehhez csak a terminal emulatort kell feltenned a telóra playről, abból kiszedni a Cappa által kért dolgokat. A needromon találsz eleve recoveryt az N821-hez. Hogy az angol e vagy kínai nem tudom. De ha más nem Cappának jó lesz ellenőrzés végett. (?) Egyedül az a veszély van ebbe benne ahhoz képest, mint ha szgépről tennéd fel, hogy itt nincs mentés előtte, tehát ha rossz a recovery, addig kell vele próbálkozni míg találsz/kapsz egy jót. Nem erőltetem a Mobileuncletools-os megoldást, csak a lustaságom okán én ezt használtam, és ebbe tudok nyilatkozni.
-
hungobungo
senior tag
Az, hogy alkatrészt cserélnek egy telefonban, bármikor előfordulhat (pl. nálam a Star N9589-nél is kijelzőt váltottak, más lett a driver, de szerencsém volt, szinte azonnal kijött hozzá a fix), ezért mindenképp mentsd le a teljes romot a telefonról! És semmiképp ne is frissítsd azonnal (max a recovery-t cseréld, így már root-olhatsz).
Ha már van recovery-d, lementheted a működő telefonod, és pl. egy másik fórumtárstól elkérheted a recovery-vel lementett, frissebb romját - 0% kockázat, 100% siker -
Raqueia
tag
Én is az ES file explorerrel szoktam ezt csinálni. Mondjuk én nem szoktam letörölni az appokat, csak áthelyezem egy mappába az SD kártyára. Ha esetleg fc-zik valami az áthelyezett appok miatt, akkor vissza lehet tenni őket. Ekkor az eredeti jogokat is vissza kell állítani a fájlokon, de az ES file ezt is tudja kezelni.
Egyébként így, hogy az N828-ason már megcsináltam a recovery telepítést, meg romolgattam is vele, nem olyan vészes a dolog. Ha szépen kéred Cappa segít neked a recoverynél. Nekem is ő fabrikált egyet, és hiba nélkül teszi a dolgát.
-
Elméletileg az ES explorerrel is lehet törölni root jogot adva neki.
A zip sem csinál mást, csak törli őket, szóval töröld és reboot. De csak azokat töröld!(megjegyzem, hogy minden ilyen beavatkozás veszélyes tud lenni, ezért is szeretjük a cwm mentést.)
A CWM-met feltenni pedig - ha root a telefon -akkor a mobileuncletoos segítségével egyszerűen meg lehet tenni. Nem kell flashtool - legalábbis legtöbb esetben nem.
Az eredeti gyári recovery-t persze előtte el lehet menteni (lásd, blogom -> cwm műhely) -
A CWM 99,975%, hogy megoldható.
Imhol lehet segítséget kérni.Magyarításra pedig emerre találsz leírást
-
tutis
őstag
Akkor viszont őt ajánlom, bár üzemidőben nem a legjobb (1-2 nap), de jelenleg ezen az áron best buy. 1 napig volt nekem is, nagyon jó készülék (nem azért adtam el mert rossz lenne, bár a vaku gyenge benne) hanem én már 4 magosat veszek. De ha nem vagy hardcore user, akkor a 2 mag is bőven elég.
-
Maximum1
őstag
Repülő módot soha nem használom, ki sem kapcsolom, csak lehalkítani szoktam.
A P770 +100$ a G3 +50$, nekem nem ért meg ennyi felárat a nagyobb akkuidő.
Ez a legolcsóbb támogatással rendelkező készülék 1gb rammal.(#19326) berigazek itt egy leírás
-
Dominó85
addikt
Thl, Zopo, Jiayu, Bedove, Zte, Lenovo, Huawei.
Ezekre a márkákra érdemes rákeresni a webshopokban. Bocsi, hogy nem fejtem ki bővebben, de hivatalos jelenésem van nagymamámnál (ebben a szakadó havazásban...). Késő délután leszek, de addigra tuti segítenek neked mások, ha mégsem akkor írok pár modellt aminek érdemes utána járni.
Sanyesz.
Nekem nem lenne bajom a Thl márkával (tudom neked sincsen), csak egyszerűen tepsifonokat gyárt. 5" nekem már nagy lenne, ezért is esik ki a későbbiekben. -
mikrofon
veterán
Az aksi időben a Lenovo P770 verhetetlen ez tény. Ezt tükrözi a nagyobb mérete a vastagsága és a súlya is.... Felhasználók is bőven több napos használatot igazolnak vissza. Ráadásul gyártói hírek szerint most készül bevezetni az európai piacra is a gyártó, tehát biztos lesz hozzá custom ROM dögivel, sőt normális gyártói ROM is....
-
beers
addikt
Nálam a W3+ két napot elmenne, de szeretek biztosra menni
!
Egy jó közepes használat mellett! (10-15 perc telefon, állandó wifi,30 aktív net használat, kevés játék, esetleg kis film nézés)Pítőr:
Nekem volt lenovo és jiayu is, szerintem mind a kettő szerethető....! (amelyiknek jobb a "supportja"...)
A listában szereplő umi x1 mióta 4 magos -
hevizms
addikt
Erre sosem fogsz hitelt érdemlően választ kapni.
Én pont ezért nem is szoktam válaszolni az akkuidős érdeklődésekre,mert ahány emebr annyi szokás.
Amikor valaki leirja hogy "átlagos" használat pld,az mit takar?Kinek mi az átlagos?Nem könnyű erre hitelt érdemlően válaszolni.
Talán ha kitalálnánk mi magunk valami teszt sémát mint pld a tabletes topikokban,akkor megközelitőleg talán kapnánk összehasonlitási alapot,na de így?
Valaki beirta a múltkor hogy 1 hétig!!!!! birta a G3 akksija.
Akkor most mindenki akinek nem birja addig,küldje vissza gariba? -
beers
addikt
-
sasa311
veterán
-
Sanyesz.
őstag
Ha nem a PayPal számol el, akkor van benne "lutri", mert ha valamelyik "nagytudású" politikusunk olyat nyilatkozik, ami a forint árfolyamára is hat, márpedig ilyen gyakran van
, akkor valamennyit veszthetsz az ügyön, de egy 150-200$ körüli tételnél ez nem eget rengető. Viszont a PayPal árfolyama kb. +10 HUF/USD.
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Már többször volt ez téma. Áruljátok már el, hol állítod be, hogy a saját bankod árfolyamával váltson PayPal bankkártyás fizetéskor, mert ilyen opciót én eddig nem láttam.
Amit láttam, az az, hogy vagy a PayPal saját árfolyamát alkalmazza (az a rosszabb), vagy a kártyatársaság árfolyamát. E kettő közül lehet választani (szerintem). -
tthom
senior tag
A webshopoknál a megrendeléshez be lehet adni coupon code-okat, ami egy-egy szó. Ezek a szavak nem 100%al használhatóak mindenre. Mittomén, Antelifenál ha regisztrálsz, kapsz egy 5 dollárosat. De olyat is szoktak, hogy x fórumnak adnak külön egy pár százalékot biztosító kódot. Vagy a youtubon a teszteknél is előfordul néha a leírásban. Ezt beadja az ember a rendeléshez és megkapja a kedvezményt. De általában csak egyet lehet igénybe venni egy rendeléshez. promo coupon, discont coupon, discount code, meg mindenféle néven fut. Ha meg van a kinézett termék, netán webshop, rákeres googleval az ember és egész jókat lehet találni. Esetleg csak annyit jelent, hogy egy nevesebb webshopnál lesz annyi kedvezményed, mintha névtelennél, olcsóbban vennéd meg. De már ekkor is megéri, hisz biztosabb helyről rendelsz.
-
albinolynx
senior tag
Én egy haipai i9277-t használok ~2 hete. 5.3" és 512MB ram.
Nem érzem egyáltalán tepsinek, nagyon baba a mérete. A ram méretét sem érzem kevésnek. Eddig állandóan feltettem az advanced task killer-t, kényszeresen nyomogattam, hogy ne legyen futó alkalmazás. Tökéletesen felesleges. Net, filmezés, olvasás, magyarázó skiccelés, fényképek bemutatása. Office, e-mail... Szóval van minden. Érdemes lenne megnézned egy note-t élőben. -
Dominó85
addikt
Szia,
az eddigi tapasztalatok alapján ahogyan én is itt olvastam többször, a Jiayu G3-as készülék egy jó vétel. Ismertebb "hibája" hogy kicsit olajfestmény szerű, de 23"-os monitoron nézve még így is korrekt képeket csinál. Nyilván nem plakátfotózásra tervezték.Magyar nyelv is van már hozzá elérhető, illetve a háttértámogatása is rendben van. A négymagos telókkal én még várnék. Egyelőre még nincsen hivatalos összehasonlítás a Samsung Exynos és az MTK 4 magos procija közti különbségről. Ezen telók igazi megjelenése 2013 nyár eleje szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged