- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagydarab2 #23824 üzenetére
Én nem ugrottam nekik, mert nagyjából normálisak voltak velem az évek alatt, talán csak egyszer volt valami probléma, de az is megoldódott.
Meg különben is kedves és segítőkész volt az ügyintéző hölgy, akkor meg minek "púposkodjak" vele -
válasz
nagydarab2 #23822 üzenetére
Fehér színű microSim-em volt nekem is. Most egy fekete színű normált kértem és azzal jó volt. Illetve ilyen kombó kártya, hogy micronak is meg normálnak is kitörheted.
Azt kamuztam, hogy eldobálja a hálózatot, hogy ne kelljen fizetni a kártya cseréért, mert kb 1 éve cserélték micro-ra. Tudom, hogy nem etikus, de nejemmel kb. évi 150ezret kifizetünk nekik telefonszámlára, úgyhogy úgy gondoltam ennyi belefér
-
válasz
nagydarab2 #23802 üzenetére
Szia!
Most cseréltem én is telefont és hasonlóan jártam a Telenoros kártyámmal. Kicserélték újra és azzal már semmi gond nincsen.
Ha rákeresel a fórumban többeknek is volt ilyen problémája, és szinte mindenkinek a kártyacsere oldotta meg dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest