- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagydarab2 #23824 üzenetére
Én nem ugrottam nekik, mert nagyjából normálisak voltak velem az évek alatt, talán csak egyszer volt valami probléma, de az is megoldódott.
Meg különben is kedves és segítőkész volt az ügyintéző hölgy, akkor meg minek "púposkodjak" vele -
válasz
nagydarab2 #23822 üzenetére
Fehér színű microSim-em volt nekem is. Most egy fekete színű normált kértem és azzal jó volt. Illetve ilyen kombó kártya, hogy micronak is meg normálnak is kitörheted.
Azt kamuztam, hogy eldobálja a hálózatot, hogy ne kelljen fizetni a kártya cseréért, mert kb 1 éve cserélték micro-ra. Tudom, hogy nem etikus, de nejemmel kb. évi 150ezret kifizetünk nekik telefonszámlára, úgyhogy úgy gondoltam ennyi belefér
-
válasz
nagydarab2 #23802 üzenetére
Szia!
Most cseréltem én is telefont és hasonlóan jártam a Telenoros kártyámmal. Kicserélték újra és azzal már semmi gond nincsen.
Ha rákeresel a fórumban többeknek is volt ilyen problémája, és szinte mindenkinek a kártyacsere oldotta meg dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest