- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
ouzohuto #118110 üzenetére
Pedig a sima RN3 még a Jiayu S3-am kijelzőidejét sem hozza, nálam az 5 órát sem érte el. A Jiayu S3-nak 5.5 óra volt a kijelzőideje, a RN3 Pro pedig 2 nap 17 óra készenléttel, 2 óra telefonálással, első beüzemelés után, tehát telepítgetésekkel és agyontesztelve 7 órányi kijelzőidőt tolt.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
ouzohuto #114152 üzenetére
Hát az meglehet
de a phonearena ilyen képeket közölt róla,
éshát amellett ez egy ócóságnak ígérkezik, nemlehet bezelless
-
RVR400
veterán
válasz
ouzohuto #113451 üzenetére
Sőt, valószínűleg azt sem tudom, hogy mi az a SuperAMOLED, és azt sem vettem még észre, hogy túlszaturált, és valószínűleg minden ember szemének és igényének ugyanaz a jó...
(#113453) gipsztigris: Neked tetszik az, hogy agyon van színezve, nekem pedig nem. Ugyanaz a dolog, ami Neked jó, az nekem nem. Ez ilyen.
(#113460) ouzohuto : Irigy, mert neki biztosan nem volt pénze, csak IPS-es telóra...
Ez egyre rosszabb.
(#113473) ouzohuto: Esetleg nem vagy valami szekta vezetője? Aki nem úgy gondolja, ahogy Te, azt veted az inkvizíció elé? A lényeg, hogy csak az IPS szar, az AMOLED meg mindenek felett áll.
-
gipsztigris
addikt
válasz
ouzohuto #113460 üzenetére
Miért lenne irigység? A dolgokat a helyükön kell tudni kezelni. Úgy látom, te nem tudod, ha irigységnek nevezed azt ha valaki leszólja az Amoledet. Nekem sokféle telefonom volt. Volt IPS, Sony Triluminos, True-HD IPS, jelenleg egy Amoled Note3 van.....és van a családban iPhone 5S a lányomnak.
Azt tudom mondani, hogy személyes véleményem szerint a legjobb színhűsége a Sony Z1 Compact Triluminos kijelzőjének van, utána jön az Amoled, majd az LG.......de a legjobb kijelzője (mondom ezt úgy, hogy alapból nem szeretem az iPhone-t) az ájfon 5S-nek van! Ha gondolod, holnap csinálok összehasonlító fényképet a négyféle telefonról full fényerő mellett ugyanazzal a képpel. És össze lehet hasonlítani mindenkinek.
-
beg
veterán
válasz
ouzohuto #113460 üzenetére
"de kb felevesen mar ott voltak azom a sokak altal jol ismert ips hibak"
Na erre kíváncsi vagyok. Én linkelem képet a beégésre, de az ips sokak által ismert hibáját mégsem ismerem. Tudnál mutatni képet róla? Nem azt mondtam, hogy szebb a képe, mert nem az, ez tény. Takarékosabb is az amoled, az is tény. De rajtam legalább nincs szemellenző.
-
aytukabozs
addikt
válasz
ouzohuto #113048 üzenetére
Na jó de ez úgy lenne hasznos infó ha lenne alcás testvérmodell amit árulnak is itthon, és valahol meg lehetne tapizni. Csak olyan meg nincs :/
Amúgy nem először merül fel ez a teló, és nem véletlenül,
ha nem 5,2-5,7 közt keresgélnék akkor tuti nálam is benne lenne a pakliban... -
b0bcat
addikt
válasz
ouzohuto #112986 üzenetére
A szokásos: ha van elég fény, akkor tűrhető képet készít, de fény hiányában erősen zajosodik. Ráadásul a "vaku" LED nem fehér fényű, hanem sárga. Ez a színhőmérsékletnek segítene ugyan elviekben, de a gyakorlatban azt eredményezi, hogy ha csak a LED a fényforrás, akkor sötét lesz a kép.
Cserébe ha úgy villantunk, hogy van még másik fényforrás, akkor kevésbé lesz fehéres a végeredmény. Összességében nekem a fehér fényű "vaku" jobban bejön. De a fotózás nálam nem igazán szempont.
-
b0bcat
addikt
válasz
ouzohuto #112980 üzenetére
Gyűlnek a tapasztalatok.
Megelégedettséggel használom vasárnap óta a telefont. Töltőt azóta sem látott, pedig 70% körülről indult az akku, és most áll 34%-on.
(3,5 óra SOT volt eddig.) Minden működik rajta, ahogyan kell, de még nem mindent volt időm tesztelni. Az akkura leszek különösen kíváncsi, hogy valójában mekkora kapacitású. Ehhez vettem olyan eszközt, amit az egyik kolléga ajánlott, ami megmutatja, mennyi töltést vesz fel a telep.
Ami különösen tetszik, az a mérete. Így, tok nélkül csak kicsivel nagyobb, mint a Haier (és ezért tudom abban az övtokban hordani, mint azt), miközben sokkal vékonyabb.
És a képernyője is mintha szebb lenne kicsivel, mint az X12-é volt. (Ott egy fokkal zavaróbb volt a qHD felbontás.)
-
ATM_automata
őstag
válasz
ouzohuto #87301 üzenetére
Én rendeltem tőlük tavaly karácsonykor. Korrekt és gyors volt a postázás. UPS-el kértem, dec 18.-án rendeltem dec 23.-án vámolva kézhez kaptam mindent. Emlékeim szerint 30$ körül volt a közel 600$-os csomag szállítási díja. Azóta beszéltem velük többször online ügyfélszolgálaton más termékek miatt. Korrektek voltak, amit nem tudtak megmondani akkor azt elküldték emailben.
-
törölt tag
-
csendes
addikt
válasz
ouzohuto #84606 üzenetére
A marketingszöveggel ellentétben az UMI C1-nek nincs [link][link] Corning Gorilla 3 kijelzője, vagyis karcolódhat, kell rá fólia. Időnként a kijező be-, illetve kikapcsolódott [link], ezt feltehetőleg az okozta, hogy leszakadozott a hálózatról gyenge lefedettségű külterületen.
A külseje megegyezik az UMI X3-mal [link], az olcsó kateróriában az egyik legszebb.
A GPS-re panaszkodnak, hogy gyenge [link], illetve, hogy [link] "a pozíció úgy ugrál, mint egy gumilabda", azt írják, hogy ezen szoftveresen lehet segíteni.
Az akku rendben van, három óra képernyős navigálás után még maradt benne 30%, navigáció nélkül másfél napot bír ki. [link]
Kínából 140 USD-ért lehet rendelni; Coolicool EU raktárból az akciós kupont felhasználva ingyenes szállítással előrendelve 160 USD, amire már nincs ÁFA.
Összefoglalva az eladási pontok az 5.5" IPS HD OGS [link] kijelző, a szép külső és a kedvező ár; mindez kiegészítve Sony kamerával, négymagos SoC-cal, 1 vagy 2 GB RAM-mal és 16 GB ROM-mal. -
-
KTU
addikt
válasz
ouzohuto #83807 üzenetére
Wifi Analyzer, evvel esetleg teszt, persze 1 másikra is fel kellene rakni hogy összehasonlítható legyen.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ouzohuto #81192 üzenetére
Ha nem futtatsz 8 programot a háttérben és böngészel közben meg filmet nézel akkor elég lehet az 1 gb ram is de ha több mindent csinálsz és futnak a programok akkor kell a 2 gb ram!Persze függ a rendszeer optimlizáltságától is!!! Speciel én nem gondolkodtam 1 gb ram ban mikor megrendeltem a saját telefonom....
-
Laza...
addikt
válasz
ouzohuto #81180 üzenetére
Nehéz jó játékos telefont ajánlani, mivel minden erősebb teló rohadtul melegszik (+nyár van!), és nem arra van egyik sem kitalálva hogy napi sok órán át tojást süssön rajta bárki. Valameddig persze bírja mindegyik, de előbb utóbb bexarik a kamera, majd a kijelző. Ez után, vagy elsőre maga a készülék (alaplap). A kínai gari meg hiába van, azért nem egyszerű.
A Coolpad az "új" nálunk, de jó teló, a Note meg ügyel a minőségre. Én a Note-ot ajánlanám leginkább. Olyan...kínai szifon/szamszung minőség. Lenovókat nem ismerem még most sem
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
ouzohuto #81043 üzenetére
Csoportos rendelés, kicsit lassú, de nincs ami megTRÉFAljon, nekem is onnan van rednote. (Játékot ne kérdezz, nem próbáltam). K1 android frissítés: ha a gyártó kiadta a4.4 -et, örülj neki, az L még koncepció, csak a nexus alapú telefonokra érhető el tudtommal.
Nimfas
Pont a mai napon volt belinkelve egy kitiltott reklám avatar hsz e, amiben pont ez volt leírva, és állítólag az ő baját megoldotta az újra húzás.
-
válasz
ouzohuto #63494 üzenetére
Angliába történő rendelés esetén az a helyzet, ami nálunk colt egy éve az eddigi tapasztalataim alapján.
Eddig két telefont, egy tabletet és egy mini projektort rendeltem. Háromszor semmit nem kértek, egyszer a csomagra írt 30 USD után kellett fizetni.
Gyorspostával viszont kell csengetni.Szóval elméletben kell fizetni, gyakorlatban nem akadt fenn. (Sajnos nem járok ki elég gyakran ahhoz, hogy mindig oda rendeljek)
De ez már OFF téma
Nyolc magnak egyébként a leírtak alapján semmi értelme
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ouzohuto #43899 üzenetére
Sajnos nem tudok. de ha megrendeled a cuccait és lejuttatod hozzám, szívesen megcsinálom. Nem tart semeddig kicserélni. Eltűnni sem fogok vele, nem véletlen merem ide is leírni.
@asturel:
Igen, ha CWM alól van ADB akkor minden oké. Amúgy az is zsákutca. A mentést persze át lehet alakítani. De az már macerás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged