- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnia1969
csendes tag
válasz
punky10 #87375 üzenetére
A képen felfelé indultam el. A fiam szerint az első kanyar után beugrottam a szomszédhoz egy-két pálinkára és ez lett az eredménye
Egyébként csak tettem egy kört. Az első képhez tartozó adatok: átlag sebesség: 9,3 km/h, max. sebesség: 16,4 km/h, megtett távolság: 1.06 km
A második képnél ugyanezen adatok: 5,3 km/h, 5,4 km/h, 0,61 km -
hunnia1969
csendes tag
válasz
sssirius #87366 üzenetére
Szia!
Nemrég lettem tulaja egy ZTE v5-nek és meg kell mondjam, hogy a GPS kitűnően működik. Bekapcsolás után pár másodperrcel már pozicionál és tartja folyamatosan. GPS tesztek szerint kb. 2-3 méter pontossággal működik. Teszteltem több navi programmal, magas házak között is. Az eredmény kiváló.
Volt MTK-s telefonom, de amiért váltottam Snapdragonra,a következő: használom az Endomondo nevű progit a mozgásaim követésére. Egy HTC-m volt, azzal ment minden rendesen. Aztán lecseréltem egy Cubot-ra és egyszeriben minden megváltozott. A sebességemet rosszul mérte - 5 km/h-ról indult, aztán folyamatosan növekedve elért 110 km/h-hoz, majd megint 5 km/h. A távolságokat is rosszul mérte.
Gondoltam csinálok egy tesztet. Egy útvonalon egyik kezemben egy MTK-s a másikban pedig egy Snapis telefont vittem.
Itt az eredménye, mindenki gondoljon azt amit akar:
MTKÜdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest