- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Értelmetlen is. M1 is abszolút elég bármire amit iPaden csinálna az ember (videóvágást nem próbáltam, csak fotózok)
Én is csak azért cserélnék, mert áprilisban összetörtem az ipademet. Meg már gyengül az akksija mint az állat.
Bár, ahogy a trendet elnézem, jövőre vagy utána (amíg ki nem leheli a lelkét a törött ipadem) egy m4 es pencil proval ahsználtan tökéletesen meg fog nekem felelni. -
Kinder
senior tag
Nekem M2-es van, de szerintem erre még bőven nem cserélek, mert tökéletesen kiszolgál.
Majd 2-3 évvel készőbb esetleg. -
roli543
őstag
Az szerintem okés, hogy árban változatlan. Dehogy csak ennyire futotta, hogy kicseréltek chipeket aztan helo… ez igy vérszegény. Ertem, hogy a tavalyi modellbe bele tettek apait, anyait, de ….. nekem hiányzik valami plusz. Na mindegy. Amugy írtó klassz gépek, jó lenne jövőre egy Pro-ra beruházni
-
mötálhed
tag
Már az M4-es is overkill volt főleg tartalomfogyasztó eszköznek. Itt is kb. a SoC változott, de nem hinném, hogy egy átlag földi halandó hétköznapi használat során érdemi különbséget észrevenne M4 vagy M5 Pro között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest