-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
NORBl #125186 üzenetére
Szia! Kicsit elszámoltad magad az idővel az a 4hét mire odaér! Nem oda-vissza még akkor sem ha elviszed Kínába és ott adod fel! Nézz rá a térképre Kína nagyobb mit Európa ~5x annyi ember és csomag. Nekem eddig minden csomagot legalább 3x adták fel belföldről mire kiért az országból. Ha kicsit szívatni akar a ferde szemű mivel "befele csomag", akkor félrerakja egy-két hétre aztán ha keresi valaki tovább küldi
Az alkatrész és a javítás itthon(nem szervizben) az idő és posta költségnél occobb ha kérsz egy visszatérítést. De ez mindenkinek a saját döntése. Én egyszer küldtem vissza egy közvetítő cégen keresztül úgy, hogy a helyettesítőt azonnal feladták. Akkor az Németországból 5EUR volt regisztrált küldeményként. Itthon sem lesz több 5-6eft-nál. De innentől se pénz se teló. Csak a ferde szemű jóindulatára hagyatkozhatsz. Tehát csak finoman a levelezéssel!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
NORBl #125138 üzenetére
Nemsokára elérhetőek lesznek a spemalon B20-as Xiaomik.
Amúgy én is így voltam az OP3 megjelenésekor - játszani nem játszok vele, így a 2gb ram bőven elég most számomra + stock android kell dual simmel, gyors frissítéssel, megbízható minőségben, jó aksival és 100 ezer a határ - így lett Moto G4 Plus belőle. Szóval Moto G4, vagy az ujjnyomat olvasós, jobb kamerás Plus verzió expansysról (hardveraprón van egy kolléga rajta keresztül olcsóbban is lehet). az már csak magánvélemény, hogy az Oneplus-t kerülném a "megbízható gyári szoftverei" miatt.
Még elvileg az eustockon van Vernee Apollo Lite -bár most lehet nincs belőle készlet - de a Vernee-ben nem bízok- van pár szoftveres bug, minőségi gond, stb. csak bele kell olvasni a Thor fórumába -
Sanyesz.
őstag
válasz
NORBl #123919 üzenetére
Inkább a saját topikjában érdeklődj.
-
pezo00
tag
válasz
NORBl #121203 üzenetére
Páromnak vettünk egyet. Nagyon kellemeset csalódtunk benne. A nagy kijelző ellenére egész jó üzemidőket produkál, kicsomagolás után autómatikusan frissítette magát 6.0-ás androidra. Árához képest a kamerája is teljesen elfogadható. Páromnál teljesen általános felhasználás mellett (facebook, viber, telefonálás, gyerekek fényképezése) sose akad meg, és ezek mellett 2 naponta tölti.
Remélem tudtam segíteni! Egyébként Edigitálról akcióban vettük 38.000Ft-ért, na annyit nagyon megért! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Starlink
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- MSI CYBORG 15 A13V
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged