Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
& b0bcat
& goop
& viktorhuKöszi a válaszokat, sokat tisztult a kép Nektek hála.

Arról meggyőztetek, hogy elég nekem a dual standby, magánSIM-et nem használom annyit, hogy dual active indokolt legyen.
Mobilnetre ott a céges 6GB-os csomag, abba bőven beleférek mindkettővel, úgyis egy alkalmazás kezeli az e-maileket (androidos koromból talán a K9 Mail neve rémlik, hogy azt használtam).
Azt is tudom, hogy azért annyira nem égbekiáltó, hogy ha mondjuk céges úton navigáció alatt (van egy Wayteq 960BT-m is erre a célra friss térképekkel, javarészt azért ezt használom, csak időnként a Waze-t) hívnak magánon és megszakad a mobilnet.Most pedig keresnem kell egy jó telefont mindehhez.
- aminek jó az üzemideje (bár az autóban egyből ott az autóstöltő, de azért bírja már ki a napot)
- lehetőleg sallangmentes szoftvere van (vagy bőséges infóval ellátott rootolási folyamatleírás van hozzá, így le tudom darálni a felesleges cókmókot)
- GYORS (ezt a magán Lumia 930-amban imádom, hogy semmi nem akasztja meg)
- 5-5,5 col méretű
- lehetőleg legkevesebb típushibája van (összeszerelés, gyenge alkatrész, szoftverellátottság)
- B20 (azért az itthoni 4G nem árt, főleg ha a laptopot nem irodában kell használnom, hanem wifi hotspoton osztom meg a mobilnetet és úgy)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hővezető paszták
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dolce Gusto
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest