Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Cheesy
üzenetére
Adatkapcsolat csak az egyiken van. Nekem mindkét előfizetéshez tartozik net, én úgy csinálom, hogy amikor elfogy az egyik, átváltok a másikra. Még egyszerűbb, ha csak a cégesen használsz netet, így céges hívás soha nem fog netbontást okozni (kivéve ha 2G/EDGE kapcsolaton vagy éppen, de az nem a dual sim miatt van, hanem a 2G korlátai miatt).
Az emaileknek mindegy, hogy melyik simen van az adatkapcsolatod, a mail programnak net kell, mindegy, hogy honnan. Az SMS-t mindkét sim külön kezeli.
-
b0bcat
addikt
válasz
Cheesy
üzenetére
A levél nem a SIM-re jön, hanem a készülékre, e-mail fiókba.
És wifi-n keresztül is tud lenni netkapcsolatod.Adatkapcsolat egyszerre csak az egyik kártyán tud lenni szerintem.
Meg aztán minek is lenne kettőn egyszerre? A wifi is úgy van, hogy ha az aktív, akkor lekapcsolja a mobilnetet, mert az utóbbi felesleges. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És wifi-n keresztül is tud lenni netkapcsolatod.
Meg aztán minek is lenne kettőn egyszerre? A wifi is úgy van, hogy ha az aktív, akkor lekapcsolja a mobilnetet, mert az utóbbi felesleges.