-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
paulkaresz #118802 üzenetére
Nekek kicsit nagyon sok az 50 Mátyás. Max 30k környékén gondolkodom. WP kizárt, M2 picit jobbnak tũnt, kár h már nincs, edigitalból nem venném, drágább is jóval. Fóliát, tokot lehet kapni a Doogee-hoz? Meizut is csak azért nem rendeltem meg eddig, mert nem volt hozzá, fólia nélkül nem használnék már telefont. Telóról vok, csak pár oldalt tud betöĺteni.
-
flymi
addikt
Most néztem, h meizu m2 kikerült az eustock kínálatából. Van helyette Doogee Pro, az is jó lehet nekem még. Esetleg van más alternatíva ebben az ársávbań, amit nem kínából kell rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest