Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Megjött a ViewSonic V500-as. Rootolva kaptam, a rakás kínai app-ot gyorsan le lehetett róla szedni, miután átállítottam magyarra.
Play-ről gyorsan felszórtam a szokásos cuccaimat. A kijelző elég szép, de azért el-elgondolkozik pl. weboldal scrollozáskor a Snapi 400-as a fullHD-n.Egy óriási problémám máris van vele:
csak az első SIM slot működik rendesen. A második is bekéri a PIN-t, de már nem regisztrál hálózatra. A *#06# csak egy IMEI-t ad vissza, meg egy "null" feliratot alá. Sejtésem szerint ezzel lesz a gond...
(Egyébként a második SIM-nél nem jelöli a behelyezés irányát, és pont fordítva kell, mint az elsőt.)Írtam imént Pandásoknak, várom a választ. Egyelőre így nem ajánlom megvételre, ha kell a dual SIM...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- PlayStation 5
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

és az lesz a tuti