Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Sziasztok! Nekem nem jelez a facebook már egy ideje...mi lehet a gond? Az eseménymeghívásokról és barátfelkérésekről értesít, de üzenetekről nem. Minden jól van beállítva a Facebook alkalmazáson belül, szinkronizálásnál is direkt mindent aktívvá tettem, mégsem értesít, pedig elvileg már real-time kellene jönnie az értesítéseknek.
Építő jellegű ötletekkel ki tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
-
Isten88
senior tag
Sziasztok! Engem már egy ideje nem értesít a telefon a Facebook az üzenetek erkezéséről...most elvileg jött az alkalmazásra egy frissítés, ami real-time értesít, de engem így sem akar. Mi lehet a gond? Szinkronizálás be van állítva, Facebook alkalmazáson belül is, hogy fel óránként frissitsen, de még úgy sem jelez.
Várom az ötleteket... :/ -
Isten88
senior tag
Sziasztok! Engem már egy ideje nem értesít a telefon a Facebook az üzenetek erkezéséről...most elvileg jött az alkalmazásra egy frissítés, ami real-time értesít, de engem így sem akar. Mi lehet a gond? Szinkronizálás be van állítva, Facebook alkalmazáson belül is, hogy fel óránként frissitsen, de még úgy sem jelez.
Várom az ötleteket... :/ -
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy "call recorder" alkalmazást, ami mind a két irányba rögzíti a hangot, ha lehet, mp3-ba, és mindezt magától? Hívás fogadásakor indítja a rögzítést, hívás végénél meg megszakítja. Ha épp nem mp3-ba, az sem baj, csak visszajátszható legyen.
Köszi előre is!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest