- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Sziasztok! Nekem nem jelez a facebook már egy ideje...mi lehet a gond? Az eseménymeghívásokról és barátfelkérésekről értesít, de üzenetekről nem. Minden jól van beállítva a Facebook alkalmazáson belül, szinkronizálásnál is direkt mindent aktívvá tettem, mégsem értesít, pedig elvileg már real-time kellene jönnie az értesítéseknek.
Építő jellegű ötletekkel ki tudnátok segíteni? Előre is köszönöm! -
Isten88
senior tag
Sziasztok! Engem már egy ideje nem értesít a telefon a Facebook az üzenetek erkezéséről...most elvileg jött az alkalmazásra egy frissítés, ami real-time értesít, de engem így sem akar. Mi lehet a gond? Szinkronizálás be van állítva, Facebook alkalmazáson belül is, hogy fel óránként frissitsen, de még úgy sem jelez.
Várom az ötleteket... :/ -
Isten88
senior tag
Sziasztok! Engem már egy ideje nem értesít a telefon a Facebook az üzenetek erkezéséről...most elvileg jött az alkalmazásra egy frissítés, ami real-time értesít, de engem így sem akar. Mi lehet a gond? Szinkronizálás be van állítva, Facebook alkalmazáson belül is, hogy fel óránként frissitsen, de még úgy sem jelez.
Várom az ötleteket... :/ -
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy "call recorder" alkalmazást, ami mind a két irányba rögzíti a hangot, ha lehet, mp3-ba, és mindezt magától? Hívás fogadásakor indítja a rögzítést, hívás végénél meg megszakítja. Ha épp nem mp3-ba, az sem baj, csak visszajátszható legyen.
Köszi előre is!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest