- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
Aktív témák
-
chab7
addikt
Ez engem is érdekelt volna (bár a Fullscreen Caller ID -ben lehet párosítani a FB képekkel, de csak egyesével) viszont nálam nincs windows
a leírás meg windowsos programot ír.
Nem értem linux alapú teló szoftvernél miért nem linux alapú asztali a default az egyéb dolgokhoz? Sose lesz ez a világ olyan amilyennek szeretném...(#19702) Keresztapper: Nekem spec nem a jogi hanem az erkölcsi oldallal van gondom. De én is megpróbálom ezt nem hangoztatni nagyon. De olyan sokan "nyomják ezt a felveszem amit a másik mond" ipart hogy
kell.
(#19710): Végre valaki linuxos asztali progit is ajánl. (Tudom hogy van windowsos változat és val.szeg arra gondoltál, de akkor is)
(#19712) sssz: Itt meg windowsos megoldás
(Itt is tudom hogy sokaknak win van, főleg a szóban forgó főnököt nem tudom elképzelni más gép előtt - még esetleg mac, de akkor meg szifonja lenne - de nekem akkor is nagy sérelmem, hogy a linuxos telóknak nem linuxos gép a párja
)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest