- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
Aktív témák
-
default.
őstag
1. a gyári nem mutat mappákat, csak ömlesztve az sms-eket. ettől agylobot kapok.
2. miért "jó, hogy", az ignore az elutasítást, mellőzést jelent, akkor nem értem, miért nem kapcsolja ki őket. de mondom, az auto-kill is be van kapcsolva náluk és semmi..+1 bocs mégegy, amikor csatlakozok wifi-re, akkor megjelenik egy üzenet hogy update-ek elérhetők (youtube, maps, stb) ezt hol tudom kikapcsolni?
köszi
-
sssz
őstag
ezeket néztem, egyik sem felel meg a kritériumoknak
legtöbbje a mérete miatt. 2×1-ben olvashatatlan és nem is 3d-s.
jelenleg ez van fenn: weather widget
a második kép jobb felső sarkában van az amit szeretnék, csak kissé plasztikusabbat, "3d-sebbet" és fekete felírattal (na ez aztán szép szó
)
-
-
l33tus
csendes tag
Értem én, és pont erre utalt a válaszom, de ennél egyértelműbben már nem írhatom le, mert fenéken billentenek.
Csak kicsit használni kell a szürkeállományt és megy az
Dehát mások vagyunk...
Schmo007: Én még nem találkoztam olyannal, hogy bármelyik ablak inaktív lenne. De a gyári böngésző könyvjelző része sajnos tényleg kritikán aluli. A többit viszont szeretem benne.
-
l33tus
csendes tag
Számomra is hihetetlen, de ilyenek az emberek. Néha az agyam elszáll
("huszonpár dolcsi, nem is olyan sok...", eszméletlen
)
schmo07: Valószínűleg azért, mert kimondottan sz.r gépelni vele. Az ötlete remek, és ha helyesen írok, szép egész, kerek, magyar mondatokat használva, akkor príma. De ha sokszor rövidítget az ember, meg gyakran használ olyan szavakat mint "rövidítget" (
), vagy csak az egyszerűsödött szleng változatát írja, akkor ugye a csúsztatás nem játszik. És gépelni a SlideIT-el hihetetlen szar. Már-már használhatatlan gépeléshez. De ez tény
A root-tól meg ne félj, bármennyire is sátánian hangzik, azért még senkit nem égettek meg érte
-
canniball
nagyúr
Na ez tényleg f@sz@ kis proginak tűnik!
Liudvikas!
Motorola Defy (Android 2.1)+a gyári lejátszó (Connected Music Player): füles bedug-> zene elindít-> füles lehúz-> lejátszó magától megáll.Ha már itt tartunk. Olyan ingyenes zenelejátszó kerestetik, amelyik kilépéskor valóban leáll (és nem fut tovább a processek között), valamint lezárt képernyő mellett is működik a hangerő állítás (természetesen az erre szolgáló gombokkal gondolom). Nem baj ha vannak olyan fícsörök mint: rendezés előadó/album/stb. szerint, EQ, borító kezelés, netán léptetés a hangerő gombokat hosszan lenyomva, de ezek összessége már a tökéletes megvalósítása lenne... Létezik-e?
-
canniball
nagyúr
Van egy pár találat, melyikre gondoltál?
-
canniball
nagyúr
Akkor köszönöm!
zeorsdfd!
Letöltöttem, kipróbáltam; a két kattintásos megoldással még nem is lenne gond, de ugyanaz a bajom vele mint a jelenleg használt Moto Torch Led-del: baromira nem áll kézre a be/kikapcsoló ikon. A többi része amúgy tetszik, úgyhogy marad.
Widgetekkel spórolok ahol lehet, inkább ikonokkal operálok én is, de ha nincs más megoldás akkor nincs más megoldás. -
K3NZO
senior tag
Nincs igazad! Mert félreértettél, nem ingyen akarom, csak annyit, hogy hagy ne nekem kelljen már programozni a telefont csak azért mert szeretnék igénybe venni egy szolgáltatást (természetesen a megfelelő díj ellenében) amit amúgy a szolgáltatónak ( ez esetben a Google ) kéne biztosítani a számomra. . .
-
sbazsi
veterán
szerintem félreértetted.
Már olvastam a lehetőségekről, csak nincs kedvem berhelni, hogy pénzt költhessek ezt tegye meg a szolgálató, szolgáltasson!
nem akar berhelni, költené a pénzt, csak nincs meg a lehetőség.szerk: a szolgáltató jelen esetben a google az itthon nem működő fizetős marketjével.
-
Cyberbeni
addikt
pedig van egy pár.
handcent sms widgete tud ilyet (talán beállításokban be kell kapcsolni)
LauncherPro megjeleníti alul az olvasatlan smsek és nemfogadott hívások számát (kapcsolható, hogy kiírja e)
alapból a felső menüsávon is megjelenik.
executive assistant is elég sok mindent megjelent (ahogy látom widget és lockscreen helyettesítőként is használható)@brianiac: marketen beírod keresőbe, gyakorlatilag mind jó, amiket kiad. taskkillert csak úgy rakj fel, hogy autokill off-on legyen, és alap alkalmazásokat, mint pl óra, ne lőj ki.
hasznos progik meg:
colornote
handycalc
skyfire
xiialive
flashlight
barcode scanner
launcherpro -
Mp3Pintyo
aktív tag
Híváslista, csoportosítás, stb.
Call History
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 10
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- XPEnology
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest