- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
default.
őstag
1. a gyári nem mutat mappákat, csak ömlesztve az sms-eket. ettől agylobot kapok.
2. miért "jó, hogy", az ignore az elutasítást, mellőzést jelent, akkor nem értem, miért nem kapcsolja ki őket. de mondom, az auto-kill is be van kapcsolva náluk és semmi..+1 bocs mégegy, amikor csatlakozok wifi-re, akkor megjelenik egy üzenet hogy update-ek elérhetők (youtube, maps, stb) ezt hol tudom kikapcsolni?
köszi
-
sssz
őstag
ezeket néztem, egyik sem felel meg a kritériumoknak
legtöbbje a mérete miatt. 2×1-ben olvashatatlan és nem is 3d-s.
jelenleg ez van fenn: weather widget
a második kép jobb felső sarkában van az amit szeretnék, csak kissé plasztikusabbat, "3d-sebbet" és fekete felírattal (na ez aztán szép szó
)
-
-
l33tus
csendes tag
Értem én, és pont erre utalt a válaszom, de ennél egyértelműbben már nem írhatom le, mert fenéken billentenek.
Csak kicsit használni kell a szürkeállományt és megy az
Dehát mások vagyunk...
Schmo007: Én még nem találkoztam olyannal, hogy bármelyik ablak inaktív lenne. De a gyári böngésző könyvjelző része sajnos tényleg kritikán aluli. A többit viszont szeretem benne.
-
l33tus
csendes tag
Számomra is hihetetlen, de ilyenek az emberek. Néha az agyam elszáll
("huszonpár dolcsi, nem is olyan sok...", eszméletlen
)
schmo07: Valószínűleg azért, mert kimondottan sz.r gépelni vele. Az ötlete remek, és ha helyesen írok, szép egész, kerek, magyar mondatokat használva, akkor príma. De ha sokszor rövidítget az ember, meg gyakran használ olyan szavakat mint "rövidítget" (
), vagy csak az egyszerűsödött szleng változatát írja, akkor ugye a csúsztatás nem játszik. És gépelni a SlideIT-el hihetetlen szar. Már-már használhatatlan gépeléshez. De ez tény
A root-tól meg ne félj, bármennyire is sátánian hangzik, azért még senkit nem égettek meg érte
-
canniball
nagyúr
Na ez tényleg f@sz@ kis proginak tűnik!
Liudvikas!
Motorola Defy (Android 2.1)+a gyári lejátszó (Connected Music Player): füles bedug-> zene elindít-> füles lehúz-> lejátszó magától megáll.Ha már itt tartunk. Olyan ingyenes zenelejátszó kerestetik, amelyik kilépéskor valóban leáll (és nem fut tovább a processek között), valamint lezárt képernyő mellett is működik a hangerő állítás (természetesen az erre szolgáló gombokkal gondolom). Nem baj ha vannak olyan fícsörök mint: rendezés előadó/album/stb. szerint, EQ, borító kezelés, netán léptetés a hangerő gombokat hosszan lenyomva, de ezek összessége már a tökéletes megvalósítása lenne... Létezik-e?
-
canniball
nagyúr
Van egy pár találat, melyikre gondoltál?
-
canniball
nagyúr
Akkor köszönöm!
zeorsdfd!
Letöltöttem, kipróbáltam; a két kattintásos megoldással még nem is lenne gond, de ugyanaz a bajom vele mint a jelenleg használt Moto Torch Led-del: baromira nem áll kézre a be/kikapcsoló ikon. A többi része amúgy tetszik, úgyhogy marad.
Widgetekkel spórolok ahol lehet, inkább ikonokkal operálok én is, de ha nincs más megoldás akkor nincs más megoldás. -
K3NZO
senior tag
Nincs igazad! Mert félreértettél, nem ingyen akarom, csak annyit, hogy hagy ne nekem kelljen már programozni a telefont csak azért mert szeretnék igénybe venni egy szolgáltatást (természetesen a megfelelő díj ellenében) amit amúgy a szolgáltatónak ( ez esetben a Google ) kéne biztosítani a számomra. . .
-
sbazsi
veterán
szerintem félreértetted.
Már olvastam a lehetőségekről, csak nincs kedvem berhelni, hogy pénzt költhessek ezt tegye meg a szolgálató, szolgáltasson!
nem akar berhelni, költené a pénzt, csak nincs meg a lehetőség.szerk: a szolgáltató jelen esetben a google az itthon nem működő fizetős marketjével.
-
Cyberbeni
addikt
pedig van egy pár.
handcent sms widgete tud ilyet (talán beállításokban be kell kapcsolni)
LauncherPro megjeleníti alul az olvasatlan smsek és nemfogadott hívások számát (kapcsolható, hogy kiírja e)
alapból a felső menüsávon is megjelenik.
executive assistant is elég sok mindent megjelent (ahogy látom widget és lockscreen helyettesítőként is használható)@brianiac: marketen beírod keresőbe, gyakorlatilag mind jó, amiket kiad. taskkillert csak úgy rakj fel, hogy autokill off-on legyen, és alap alkalmazásokat, mint pl óra, ne lőj ki.
hasznos progik meg:
colornote
handycalc
skyfire
xiialive
flashlight
barcode scanner
launcherpro -
Mp3Pintyo
aktív tag
Híváslista, csoportosítás, stb.
Call History
Aktív témák
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest