Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
zserbox
őstag
call meter ng-be melyika perc alapú számolás?
sorry a hülye kérdésért de sehogyse értem mi az a 1/1 meg stb -
zserbox
őstag
Találtam egy csodás appot(PhoneUsage)
http://www.appbrain.com/app/com.jupiterapps.phoneusage
röviden a telefon,sms és adtforgalom számláló szép grafikonokkal meg minden
előfizetőknek sztem hasznos mondjuk nem tudsz megadni percdíjat de a használt percek,sms-ek alapján ki lehet számolni...
egy olyan kérdésem lenne hogy a call duration roundingba 3 opció van:
per second
first minute rounding
all minute rounding
namármost én djuice-os vok magyarán perc alapú számlázással most nekem melyik jó?
mert itt a per second valszeg nem úgy értendő...én az all minute roundingra tippelnék mert az kerekít sztem mindig felfelé ha 10 másodpercet beszélek akkor is...
szerintetek? -
zserbox
őstag
tudtok vmi olyan progit ami az adott hónapban az elküldött smseket számolja meg a kimenő hívásokat percben esetleg figyelmeztetővel?
olyan kéne amit használtatok és működik is. amugy legend-re kéne -
zserbox
őstag
vki olyan programot nem tud akár pc-re akár androidra amivel a google maps térképét le lehetne tölteni telóra h. a googli mappsot offline is tudjam használni mert nekem navigálni nem nagyon kell csak térkép kéne
-
zserbox
őstag
navigációra ti mit használtok?van vmi normális ingyens navigáció?
vagy pl. google mapshoz nem lehet mondjuk előre letölteni a térképet h. ne keljen mobilnetről nyomni?
Aktív témák
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kutya topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest