- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1664 üzenetére
Akkor ahogy írtam.... Szerzel egy Mobile atlas creatort, és egy Mavericket. A creatort felrakod gépre amin van net, kijelölöd Pestet és Szfvárt, kipipálod a kívánt nagyításokat, jpeg-50-es minőséget állíts (az foglal legkevesebbet) és Maverick atlas format-ot. Katt add selection, create. Az elkészült mappát felmásolod az Sd-re így. Persze előtte telóra telepíteni a Mavericket. Örül, használ.
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1662 üzenetére
Mobile atlas creator.
Amivel tudod használni az elkészített térképeket pl.: Maverick, Trekbuddy, Andnav, Mapdroid, stb. Én a Mavericket ajánlom.
Jól gondold meg, egész magyarország google earth térképe 18-as nagyításig kb 40-50 Gb!!! Nekem csak Pest és környéke van fenn, az 1,5 Gb és Az ovi maps ami részletesebb mint a többi, 16-os nagyításig 5 Gb.
Gondolom neked a google earth műholdas térkép kellene?! -
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1636 üzenetére
Google mapshoz nem feltétlen kell wifi és mobilnet, pl én Mavricket és sd-re töltött térképeket használok, csak sok helyet foglal. Navigációra ez inkább csak túra vagy városnézés közben jó, autóba, nagyobb távolságokra én Felraktam az Ndrive-ot az igo mellé. Tapasztalataim alapján az igot lassan le is törlöm.
-
Soockit
aktív tag
válasz
zserbox #1636 üzenetére
Én most próbáltam a CoPilot Live-ot, de nem utasított beszélgetés közben, hogy merre mennyek.
Próbáltam a Navigon-t is, de az csak akkor tud magyarul ha felteszem a MoreLocal2-őt amit pedig nem akarok...nem akarom félig magyarul félig angolul használni a telefonom. Elég lenne ha nekem csak a program tud magyarul.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged