- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1664 üzenetére
Akkor ahogy írtam.... Szerzel egy Mobile atlas creatort, és egy Mavericket. A creatort felrakod gépre amin van net, kijelölöd Pestet és Szfvárt, kipipálod a kívánt nagyításokat, jpeg-50-es minőséget állíts (az foglal legkevesebbet) és Maverick atlas format-ot. Katt add selection, create. Az elkészült mappát felmásolod az Sd-re így. Persze előtte telóra telepíteni a Mavericket. Örül, használ.
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1662 üzenetére
Mobile atlas creator.
Amivel tudod használni az elkészített térképeket pl.: Maverick, Trekbuddy, Andnav, Mapdroid, stb. Én a Mavericket ajánlom.
Jól gondold meg, egész magyarország google earth térképe 18-as nagyításig kb 40-50 Gb!!! Nekem csak Pest és környéke van fenn, az 1,5 Gb és Az ovi maps ami részletesebb mint a többi, 16-os nagyításig 5 Gb.
Gondolom neked a google earth műholdas térkép kellene?! -
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox #1636 üzenetére
Google mapshoz nem feltétlen kell wifi és mobilnet, pl én Mavricket és sd-re töltött térképeket használok, csak sok helyet foglal. Navigációra ez inkább csak túra vagy városnézés közben jó, autóba, nagyobb távolságokra én Felraktam az Ndrive-ot az igo mellé. Tapasztalataim alapján az igot lassan le is törlöm.
-
Soockit
aktív tag
válasz
zserbox #1636 üzenetére
Én most próbáltam a CoPilot Live-ot, de nem utasított beszélgetés közben, hogy merre mennyek.
Próbáltam a Navigon-t is, de az csak akkor tud magyarul ha felteszem a MoreLocal2-őt amit pedig nem akarok...nem akarom félig magyarul félig angolul használni a telefonom. Elég lenne ha nekem csak a program tud magyarul.
Aktív témák
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- ARMA Reforger
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest