Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox
üzenetére
Akkor ahogy írtam.... Szerzel egy Mobile atlas creatort, és egy Mavericket. A creatort felrakod gépre amin van net, kijelölöd Pestet és Szfvárt, kipipálod a kívánt nagyításokat, jpeg-50-es minőséget állíts (az foglal legkevesebbet) és Maverick atlas format-ot. Katt add selection, create. Az elkészült mappát felmásolod az Sd-re így. Persze előtte telóra telepíteni a Mavericket. Örül, használ.
-
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox
üzenetére
Mobile atlas creator.
Amivel tudod használni az elkészített térképeket pl.: Maverick, Trekbuddy, Andnav, Mapdroid, stb. Én a Mavericket ajánlom.
Jól gondold meg, egész magyarország google earth térképe 18-as nagyításig kb 40-50 Gb!!! Nekem csak Pest és környéke van fenn, az 1,5 Gb és Az ovi maps ami részletesebb mint a többi, 16-os nagyításig 5 Gb.
Gondolom neked a google earth műholdas térkép kellene?! -
Jinxx
senior tag
válasz
zserbox
üzenetére
Google mapshoz nem feltétlen kell wifi és mobilnet, pl én Mavricket és sd-re töltött térképeket használok, csak sok helyet foglal. Navigációra ez inkább csak túra vagy városnézés közben jó, autóba, nagyobb távolságokra én Felraktam az Ndrive-ot az igo mellé. Tapasztalataim alapján az igot lassan le is törlöm.
-
Soockit
aktív tag
válasz
zserbox
üzenetére
Én most próbáltam a CoPilot Live-ot, de nem utasított beszélgetés közben, hogy merre mennyek.
Próbáltam a Navigon-t is, de az csak akkor tud magyarul ha felteszem a MoreLocal2-őt amit pedig nem akarok...nem akarom félig magyarul félig angolul használni a telefonom. Elég lenne ha nekem csak a program tud magyarul.
Aktív témák
- E-book olvasók
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- YouTube
- sziku69: Szólánc.
- 1 VII Japán
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest