Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
válasz margithid #172747 üzenetére
Engem leginkább az bosszant, hogy ennyi platform van.
Volán helyi-Simple
Volán/Máv helyközi-Máv app
Bkk jegy-Simple/Bkk app
Vármegyebérlet-Bkk app/Máv appPlusz még az, hogy:
*melyik járat számít helyinek és helyközinek
*van-e automata vagy vehetek a sofőrnél
*melyik buszt ki üzemelteti a színétől függetlenül
*elhagyja-e esetleg Budapest határátVagy beslattyogok valamelyik jegypénztárba, veszek egy papíralapú vármegyebérletet, és élek boldogan...Amíg el nem hagyom... 😁
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
válasz milan26 #172740 üzenetére
Egyébként kár, hogy kivették a simpleből, mert az nagyon profin működött. A MÁV app naponta kijelentkeztet, ha nem használod, nálam a google jelszókezelő a jelszó helyére is az email címet írja, be kell írjam kézzel, vagy kikeressem és bemásoljam. Szerencsére papíralapú vármegyebérletem van, nem kell ilyet használjak. Ezt tudom készpénzre megvenni, a munkáltatóm jobban szereti, ha az.
-
milan26
senior tag
Olyan meghatóan beszélnek itt páran a tartalomgyártók bevételkieséseiről, hogy teljesen meghatódtam...Szegények, a szívem szakad meg értük...
-
milan26
senior tag
-
milan26
senior tag
válasz WhiteWalker #172077 üzenetére
Ezt nem a routerben kell?
-
milan26
senior tag
Sziasztok!
Facebookot ha elindítom, azonnal megnyitja a Marketplacet. Hiába töröltem a gyorsítótárakat, minden adatot, újratelepítettem, telefont újraindítottam. Tudja valaki, mi lehet a gond?
UP: Elrejtettem az ikonját a navigációs sávról, azóta mintha nem csinálná.
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
A mi cégünk is Microsoftot használ, és remekül működik minden.
A levelező kliensekben szerintem be lehet állítani, hogy meddig szinkronizáljon. Én megtalálok mindig mindent. -
-
milan26
senior tag
válasz Fall-N #171075 üzenetére
Én nem használom a Chrome-ot, mert tudomásom szerint nem lehet hozzá kiegészítőket letölteni, így adblockert sem. Biztos lehet valahogy külsővel megoldást találni, de nem vacakoltam, leszedtem a Firefoxot. Picit döcögősen indul, de teljesen jól használható. Pont olyan mint az eredeti Windowsos róka.
-
-
milan26
senior tag
Nekem a Bluemail vált be leginkább. De van még pár, ami egészen jó: K9 (Thunderbird), Outlook, Outlook Lite, Edison.
Bluemail teljesen reklámmentes, nagyon testreszabható, kényelmes, jól kezel több fiókot, nem bugos, profilképeket is megjeleníti, teljesen magyar.
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
válasz Dr.NX #170759 üzenetére
Még mindig ott tartunk, hogy nem én mondtam hogy malware, nem nekem kellene bizonyítani az igazam. Azért azt használom, mert jobb a felülete, könnyebb telepíteni, egy csomó más is van a telepítőjében, a virustotal szerint is biztonságos, és még semmi konkrétat nem hallottam sehol azon kívül, hogy ez egy malware. Egyet fújtok, mint a pereces... 😁
-
milan26
senior tag
Én nem találok ott sem sehol egyértelmű bizonyítékot rá, hogy malware lenne.
Nem gondolom, hogy ajánlani kellene, főleg hogy warez (legalábbis szürke), de talán leszólni sem.
A redditen az eredeti oldal csatornáját linkelted, aki szintén semmi konkrétat nem ír, csak a saját egzisztenciáját védi.
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
Sehonnan sem tudom, hogy belenyúlt-e, de tapasztalom, hogy nincs vele baj. Az összes zárt forráskódú programról sincs fogalmam se, pláne hogy nem vagyok programozó. Így a nyíltról sincs. De attól még nem malware, ahhoz kellene valami bizonyíték is szerintem a paranoián kívül.
Azt vettem észre, hogy sokszor van egy fekete bárány, vírusirtóknál pl az avast, akin el lehet verni a balhét olyanról, amiről másik terméknél sincs fogalmunk sem. Nem is lehet.
A nem bízom benne, és az egyértelműen malware között szerintem óriási különbség van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest