- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gelbelex
őstag
válasz
ToBeY #175750 üzenetére
Nálam MIUI (for Poco 14.0.2) alatt volt hasonló. Nem tartott ki estig se egy töltéssel.
Sima újraindítások nem segítettek.
Az viszont igen, hogy a problémás időszakban használt appokat újraindítottam és Force Close/Force Stop-pal bezártam, majd újraindítottam a telefont. Így, noha így nem derült ki, melyik app okozta (akadt be), de megjavult..!
Egy próbát megérhet nálad is...( A túlfogyasztás időszakában, nálam (az én telefonomon az én használatommal), az AccuBattery szerint a screen-off normálisan ~75mA-es fogyasztása ~180-270mA volt, és deepsleep-ben ~150-200mA a jellemző ~45 helyett.
A GSam Battery Monitor (Crok mesternek köszönet az ajánlásért) egyik app-ra sem mutatott nyilvánvaló relatív túlműködést (kiugróan nagy fogyasztás v. cpu-idő, sok/nagy wake time, stb.). De az erős merülés idején a Kernel kb. annyit fogyasztott, mint az Android System (háttérben is), amióta megjavult csak kevesebb mint a felét. ) -
gelbelex
őstag
válasz
mexel #174439 üzenetére
Ha van config file az adott telefonhoz, akkor van nagyobb esély a működésre,
mert már valaki foglalkozott vele.rn11pro @ Nikita's NGCam 7.4.104:
App: [link] Config: [link]
p20pro @ Arnova8G2's GCam 6.1:
App: [link] Config: [link]Ja, ez még hasznos: [link]
Ha mégsem, akkor Open Camera..., esetleg Secure Camera...
-
gelbelex
őstag
válasz
instantwater #174110 üzenetére
Szia,
Secure-t nem próbáltam még.
A GCam nekem szimpatikusabb volt, mint az OpenCamera, amit nem túl sokat használtam, így ez erősen szubjektív.
Az OpenCamera előnye, hogy egyszerű; telepít-használ.
Ehhez képest a GCam macerás... A celsoazevedo-ról végigpróbáltam kb. minden verzió és hozzávaló config(ok) kombinációt (csak ahol készült config a telefonomra (vayu)), és azok közül választottam.
A különböző verziókat különböző package name-ekkel telepítettem (hogy megférjenek egymás mellett), a hozzájuk ajánlott config-okkal (a megfelelő helyre), erre van FAQ a celsoazevedo-n.
Nagyjából kipróbáltam, melyik fut jól, kipróbáltam képminőségre (nincs túl nagy különbség) és kezelhetőségre (mi hol van benne).
Végül Greatness' 8.2 lett. Párszáz kép óta megelégedéssel használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen széket vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest