Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Yettel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával

- 

Mobilarena
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

lovi27
addikt
válasz

janos1988

üzenetére
						A media rescan nem működik jól valamiért vagy tiltva van nálad. Régen nekem is volt ilyen gondom. Akkor ezen alkalmazások közül telepítettem valamelyiket. Ráböksz, újra szkenneli a tárolókat és utána látni fogja az új másolásokat.
 - 

Somatom
veterán
válasz

janos1988

üzenetére
						Nincs olyan, hogy "frissül a fájlrendszer". Vagy ott van a fájl, vagy nincs. A galéria, médialejátszó alkalmazások azt csinálják, hogy az előre definiált elérési utakon "összecsipegetik" a médiafájlokat és ezeket tolják eléd. Ehhez időnként újra kell vizsgálniuk a tartalmat. Nálad valószínűleg ezzel az újraszkenneléssel van a bibi. De, ezt nem az OS, hanem az adott galéria, vagy médialejátszó alkalmazás csinálja.
 - 

Somatom
veterán
válasz

janos1988

üzenetére
						Jó lenne, ha pontosítanád, hogy milyen alkalmazással, mi a problémád. A médialejátszókban általában beállítható, hogy induláskor szkenneljék a tartalmat. Én ezt általában kikapcsolom. Pontosan tudom, hogy hova másoltam és a normális médialejátszókban fájlelérés szerint is oda lehet navigálni a kívánt tartalomhoz.
 - 

LonGleY
veterán
válasz

janos1988

üzenetére
						Próbáld meg a PhoneCopy-val!
Ez egy cloud szolgáltatás, ami rengeteg telefonnal működik, a Nokiámról én is ezzel mentettem. Tud menteni, másik készülékre pakolni, szinkronizálni.
Ezek mind támogatott Asha-k: 200, 201, 202, 203, 205, 210, 300, 302, 303, 305, 306, 308, 309, 310, 311, 501. Ha jól emlékszem, ott valami exchange genyózással lehetett a szervizt beüzemelni (jó leírás van hozzá az oldalon, elég segítőkész). Android térfélen ez már egyszerűbb lesz a klienssel.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
 - Hollow Knight és Silksong
 - Elektromos autók - motorok
 - Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
 - Xbox Series X|S
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - iPhone topik
 - Horgász topik
 - Hálózati / IP kamera
 - További aktív témák...

- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
 mobilizmo