- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #115043 üzenetére
Nekem sincs rá szükségem, csak a kíváncsiság hajt, meg segíteni próbálok. De, azért profitáltam a dologból, mert a zseblámpakapcsolást ráállítottam a home hosszúra. Így nem kell lehúznom a rolót. Egy plusz hardvergomb lenne az igazi, mint az előző telómon, de ezen nincs olyan.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #115015 üzenetére
Sejtettem, hogy működik. Majd kipróbálom Robottal is. Csak az a bibi, hogy ha így zárom le a kijelzőt, akkor nem tudom ujjnyomattal feloldani. Csak kódra oldja a lockot. Még szerencse, hogy csak a kíváncsiság hajt, mert az ujjnyomatolvasó zár/felold, így nem kell a home -mal bohóckodnom.
-
SharpSA
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #114726 üzenetére
Nagyon félreértitek a helyzetet. A policy alapján a Google nem használhatja fel a Gdrive -on tárolt azon adatokat, melyek nem publikus jogosultságúak. Ha megteszi, azzal jogsértést követ el.
Én nem azt állítottam, hogy ez a Safe Lagoon lenyúlja az adatokat. Azt írtam, hogy elég sok dologhoz kell neki jogosultság ahhoz, hogy ilyen felügyeletet tudjon biztosítani. Alaposan utánajárnék annak, hogy tulképp mit is tehet meg a megszerzett adatokkal, mielőtt a gyermekem magánéletét kiteregetném neki. -
Kékes525
félisten
válasz
Bozek #111782 üzenetére
Szia!
Egy kérdésem lenne az Podcast & Radio Addict-al kapcsolatban. Úgy tudom te is ezt használod. Hogyan tudom Podcast - Külügyi és Külgazdasági Intézet, KKI Podcast ezt a podcastot felvenni a listámra. Sehogy sem találja.
Előre is köszi!
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Bozek #114371 üzenetére
És nálad működik az svox?
Most feltettem kíváncsiságból (annak idején én is megvettem), de ugyanaz a hiba, mint fentebb is jelezték, 2 telón is próbálva.
Mikor pár éve állandóan licenc hibát jelzett és a support azóta se válaszolt, végleg kukáztam. Pedig jó volt.
Vocalizer van fent helyette. -
MikeWazowski
veterán
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Bozek #114252 üzenetére
Hm, nekem a K-9 Mail jött be, főleg hogy tud SD kártyára menteni (!) így igen sok email fiók adata lehet elmentve (Aqua Mail mintha nem tudná ezt - de régen próbáltam)...
Tény hogy jelenleg a 4. készülékemenhasználom: Xperia mini pro-n, amivel gyorsan tudok írni
(Google) Gmail-el amúgy sose volt bajom.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Bozek #114199 üzenetére
Köszi! Újabb trükköt mutattál
Csak 1300 Ft
Nem a VPN-hez akartam tenni a kis ""jelet ... Nekem sokszor nem OK a VPN, pl. ha dolgozom és bizonyos rendszerek (pl. honlapok) csak HUN / adott IP-t fogadnak el, stb.
Sokszor eleve lassabb internetezést is eredményez, igaz ez sokszor már nem érezhető.
Persze lekapcsolható, na. -
SimonJanos
aktív tag
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #113878 üzenetére
Tudok még pár ilyen, számomra érthetetlen korlátozást. Van egy Apple bluetooth billentyűzetem. Alapból nem kezeli le helyesen az Android, remapolni kell (bónusz kérdés: miért nem lehet alapból remapolni?). Ehhez External Keyboard Helpert -t használok, ami egy beviteli módként jelenik meg a rendszerben. Számomra természetes lenne, hogy ha a teló érzi a kapcsolódást az X azonosítójú eszközzel, akkor automatikusan beviteli módot váltson. De, ezt ugyebár szintén nem lehet root nélkül. Én megértem, hogy ez biztonsági kockázat, mert valaki a BT hatósugaramba férkőzhet egy meghamisított azonosítójú eszközzel. De, tényleg ezért a rizikófaktorért vagyok korlátozva? Mennyi erre az esély? A buszon nem fogok BT billentyűzetet használni, a teraszon meg nincs a hatósugaramban másik BT eszköz. Én általánosságban azt a módszert tartom helyesnek, hogy a rendszer egy ilyen szituban figyelmeztet a biztonsági kockázatra, de ha ezt egyszer leokézom, akkor utána hagyja, amit szeretnék. Akkor talán tényleg nem kéne root az Androidhoz.
HoTaZo:
Úgy értetted, hogy már nem vagyunk elég érettek rá? Mert a mobiladat automatizált kapcsolását, ha jól rémlik, akkor 6.0 -tól tiltotta be. Előtte elég érettek voltunk rá. -
bszg@
tag
válasz
Bozek #113503 üzenetére
Új vagyok itt, nem akarom az észt osztani. Magamból indultam ki. Ha pl egy megbeszélésre nem viszem be a telefont, utána villog a led, ha felemelem rezeg, ha lehúzom az értesítési sávot, ott vannak az értesítések. Ezek közül legalább egyet minden telefon tud.
Ráadásul ha a hangjelzésre nem cselekszem azonnal, mert még befejezek vmit, vagy tárgyalok, stb akkor ugyanúgy elfeljthetem. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Bozek #113503 üzenetére
Köszi mindenkinek, de megtaláltam.
Ráadásul korábban már megvettem - 2011 októberében - ezt az alkalmazást, vagyis tudja, hogy jelezzen a figyelmen kívül hagyott emlékeztetőkről.
COL Reminder
Most 799 Ft-nak írja, de megéri, ha valaki ilyenben gondolkodik!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest