- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bigdady #139608 üzenetére
Elvileg tud sebesseget is kijelezni meg sebesseg hatart is irni de sosem mukodott nalam ez rendesen. A sebessegem kiirja de csak a telefonon az autom kijelzojen nem. A sebesseg hatart a telefonom sosem jelezte ki az autom egyetlen egyszer.
Gondolom ezek mind frankon mukodnek USA-ban de errefele nem foglalkoznak vele. Duhito nagyon. -
Somatom
veterán
válasz
bigdady #139610 üzenetére
Köszi! Majd a következő meló-etapomban tesztelem.
Nekem a bringa opció hiányzik belőle (meg, a kamionos mód, de ez egy másik story). Kint tök jól működik a bringás tervezés, itthon meg semmi. A Főfaluban a Bringamánia csak a belső kerületeket ismeri, a Merretekerjek.hu -hoz pedig túl alacsony az iskolázottságom. -
Fall-N
veterán
válasz
bigdady #137413 üzenetére
Nem értem a kérdést. Ha az értesítést eltünteted, akkor eltűnik az ikonon a jelvény is. Az értesítéshez fér hozzá a Nova (de a gyári Pixel Launcher is, meg a többi is), így ha eltűnik az értesítés, akkor nincs miért ott maradni a jelvénynek.
GEPESZ66: Már írtam neked párszor, hogy nem lesz addig magyar teljesen, amíg az eredeti fordító nem fogja elküldeni a teljes fordítást a változások után az AdGuard készítőinek. Nyilván az eredeti fordítót nem érdekli már az egész. Vagy ha akarod keresd meg ha megtalálod valahol az elérhetőségét. Egyébként azt is írtam, hogy 1x kell csak beállítani és el lehet menteni a beállításokat. Ahhoz meg nem kell felsőfokú angol vizsga, hogy beállítsd azt a pár angolul maradt dolgot.
-
eclipse19
senior tag
válasz
bigdady #137413 üzenetére
Sehol. Nincs ilyen beállítás a Nova-ban.
Ha a Nova saját jelzését használod, akkor szigorúan az értesítés jelenlétéhez kötött a kis jelvény/számláló.A Playen már nincs fent, de a Weboldalukról még letölthető a Tesla Unread.
Ha ezt használod a Nova-val együtt, akkor pedig vagy megmarad a jelvény az értesítés törlése után vagy nem, alkalmazása válogatja, mivel ez ún. dokumentálatlan alk. funkciókat használ, hogy megpróbálja megállapítani, hogy van-e adott alk.-ban kezeletlen értesítés vagy nincs. A dolog jellegéből adódóan ezek bármikor meg is változhatnak.Ha biztosra akarsz menni, használd a 8-as Android óta létező értesítés halasztása funkciót.
(Értesítés félig elhúz, óra ikon.) -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
bigdady #136218 üzenetére
Pl. az osztrákoknak lehet.
Magyaroknak marad a pdf formátum otthoni kinyomtatása...
A fizetés jóváhagyása után e-mail címedre küldünk egy e-mailt. Ebben a levélben találod a vásárlásodról a nyugtát, a számlát (ha kértél), és a jegyeket tartalmazó linkeket a PDF és a PKPASS tartalomhoz.
Két lehetőséged van a jegyed karszalagra váltásához:
A. Otthoni nyomtatás: (szükséged lesz egy nyomtatóra) ha nem muszáj, ne nyomtasd ki a vouchert.
A levélben található PDF linkre kattintva letölteni, megnyitni, valamint nyomtatni a jegyedet. Ha több jegyet vásároltál, azokat külön linkeken tudod letölteni. A megnyitáshoz Adobe Reader nevű segédprogramra lesz szükséged, amit innen tudsz letölteni.
A kinyomtatott jegyet magaddal kell hoznod a rendezvényre. A bejáratnál található jegy becserélő pontokon karszalagra váltjuk a kinyomtatott jegyedet.
B. Mobil jegy bemutatás (Szükséged lesz Androidos, vagy iOS –es okostelefonra és arra telepítve Google Wallet (Android) vagy Wallet / Pass Book (iOS) alkalmazásokra):
Az e-mail-ben található .pkpass formátumú jegyedet töltsd le a telefonod megfelelő applikációjába (Google Wallet – Android, vagy Wallet / Pass Book – iOS. Az okostelefonodat hoz magaddal a rendezvényre. Az applikációban található QR kód felmutatásával karszalagra váltjuk a jegyedet. (Mobil jegy bemutatás esetén nincs szükség jegyet kinyomtatni és magaddal hozni)
-
-
Fall-N
veterán
válasz
bigdady #134600 üzenetére
Ez egyedi rendszerekre igaz, főleg EMUI és MIUI alatt van ilyen. Stock Androidon és a legtöbb nem kínai márkáknál a Somatom által leírt módon van már nagyon régóta az Androidban. De azok amúgy is csúnya módon megerőszakolják az Androidot. Főleg a logikáját és a memória kezelést szokták elbarmolni.
-
-
Orionk
senior tag
válasz
bigdady #133166 üzenetére
Mármint arra gondolsz, hogy nálam úgy látszódjon az emoji mint a barátaim Messenger alkalmazásában?
Ugyanazt az emoji-t küldi el a haverom is, ugyanabban a pillanatban, amikor én is és neki modernebb rajzolással látszódik, mint nekem.
Pedig a Messenger alkalmazásunk teljesen ugyanaz a verzió, a legújabb, ami lefrissíthető Google Play áruházból, de a verziószámot is megnéztem és ugyanaz.köszönöm
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady #132816 üzenetére
Ez vmi beállítási hiba lehet.
Screenshot telóról -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
smithsys
aktív tag
válasz
bigdady #132531 üzenetére
Természetesen, hisz ez a dolga. Simán telefonálva próbáltam csak, kihangosítva vagy bluetooth fülessel nem, de így műxik.
Tökéletesen hallható, érthető mindkét fél.
Nyilván nem bíztatok senkit hogy frissítsen pie-ra, lehet hogy csak én vagyok egyedi eset, de momentán ezt nem bánom.😉😉😉 -
Somatom
veterán
válasz
bigdady #131349 üzenetére
Egyszerűt nem tudok. Az automatizálók a lehetőségeket adják, de azt neked kell beállítanod, hogy mire, mit, hogyan reagáljanak. Amíg "ráérzel", addig szenvedős, utána viszont egy LEGO -vá válik az Android, "csak" a Google, vagy a gyártó tiltásai jelentenek akadályt. Ezeknek a megkerülése szokott root jogot igényelni. Amit Apuci enged nekünk, ahhoz nem kell root. Az értesítéskezelést engedi (még).
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
bigdady #130967 üzenetére
Igen, de nem mindent tölt le wifin, illetve mobilneten, Teljesen esetleges.
#130968) MaxxDamage
Nálam vannak még gondokA legjobb, hogy az eddig megvett alkalmazásaimat újra meg akarja vetetni
Ezzel mit tudok kezdeni: Nem fogok azt a nemkevés alkalmazást újra megvenni. Én még konzervatív vagyok ebben, ha zavar a reklám vagy tetszik egy alkalmazás fizetek érte, de kétszer nem fogok,
Ja ráadásul szerepelnek a Playen a vásárlások között -
nutfile
aktív tag
válasz
bigdady #126721 üzenetére
Google Family Link lenne a megoldás, amivel felügyelni is lehet a gyerek telóját, DE valami miatt az egyik legfontosabb - és esetedben leginkább releváns - része, a Google Library (amivel családon belül megoszthatók az appok) nem működik Magyarországon. Reméljük csak idő kérdése.
(Én a Minecraft miatt jártam utána. Én így 3x vettem meg a gyerekeknek...) -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady #126725 üzenetére
Beállítások -> Fiókok. Itt hozzáadod a fiókodat. Javaslom, hogy rögtön állítsd be, hogy mik (ne) legyenek szinkronizálva a gyerek telója és a Te fiókod között. Ha ez az első (alapértelmezett) fiók lenne, akkor a kikapcsolásokhoz trükközni kell, mert a Google szeret minden adatot megkaparintani. Ha ez a helyzet, akkor írj, mielőtt bejelentkeznél és megírom a "trükköt".
Utána elindítod a Play áruház alkalmazást és annak a beállításaiban a Te fiókodat adod meg. -
Somatom
veterán
válasz
bigdady #126721 üzenetére
Az alkalmazások a fiókhoz kötődnek. Amelyik eszközön bejelentkezel azzal a fiókkal, azon használhatod az alkalmazásaidat. Ezért praktikus külön fiókot használni az alkalmazásokhoz. Androidon (értsd: az OS -ben) nincs alkalmazásbolt. Az a Google -é (Google Play Szolgáltatások), ami nem közvetlen része az Androidnak, és nem is nyílt forráskódú. A Google létrehozott egy ilyen családi közösködéses megoldást, de ez régiófüggő és úgy tudom, hogy nálunk még nem működik.
-
DS39
nagyúr
válasz
bigdady #125639 üzenetére
Névjegyzék -> Csoportok -> itt létrehozhatsz újat, vagy meglévőt használva bepakolsz személyeket egybe.
Tárcsázó -> jobb alul a számbillentyűzetnél függőleges 3 pontra katt -> Tiltottak -> itt jobb felül a fogaskerékre katt -> itt van olyan opció, hogy Telefonszám feketelista -> Hozzáadás (névjegyekből) -> majd utána ki tudod választani a korábban létrehozott csoportot.
Nem tudom ezen funkciókból mi az Oreo gyári feature, és mi az EMUI (Huawei) feature, de remélem megtalálod, és tudtam segíteni.
-
törölt tag
-
-
-
keszo
őstag
válasz
bigdady #121703 üzenetére
egy nagyon jó időjárás alkalmazás ,de sajnos nincs widget
Strom Radar -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest