- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #34782 üzenetére
Megvan!
A Root Explorer opció nem csak egy kapcsoló, hanem egy gomb is. Ha rákattintunk, feljön egy Root Explorer menü, amiben válasszuk ki az R/W csatlakoztatást. Itt (nálam) a következő fájlrendszerek csatolási módjai állíthatóak be (alapértelmezések jelölve):
/ RO
/system RO
/preload RO
/mnt/.lfs RW -
Bozek
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #28417 üzenetére
Kell mind, vagy csak az egyik?
Térkép 5.12.0.apk
Térkép 5.7.0.apk
Térkép 5.9.0.apk
Térkép 6.0.0.apk
Térkép 6.0.1.apk
Térkép 6.0.3.apk
Térkép 6.1.1.apk
Térkép 6.10.0.apk
Térkép 6.11.1.apk
Térkép 6.14.1.apk
Térkép 6.14.2.apk
Térkép 6.14.3.apk
Térkép 6.14.4.apk
Térkép 6.2.0.apk
Térkép 6.3.0.apk
Térkép 6.4.0.apk
Térkép 6.5.0.apk
Térkép 6.5.1.apk
Térkép 6.6.0.apk
Térkép 6.7.0.apk
Térkép 6.8.0.apk
Térkép 6.8.1.apk
Térkép 6.9.0.apk
Térkép 7.0.1.apk -
chab7
addikt
válasz
Oldman2 #28223 üzenetére
Apropó, ES file explorer.
Hová lett az a funkció amivel gombnyomásra megoszthattam wifin az sd kártya tartalmát? Én ezt használtam ha a gépre másoltam valamit mert leggyorsabb beüzemelésű alternatíva volt. Gépen fájlkezelőben eleve be volt állítva egy fülön a teló ip+port és már lehetett is böngészni a fájlokban.
Amióta megújult az ES már nem találom. Benne van ez még?(#28232) havri1: Ja, köcsög hangoutsban mikor fogom végre látni hogy ki van online és ki nem? Nem alap funkció kellene legyen?
-
tomy86
addikt
válasz
Oldman2 #27728 üzenetére
Smart Voice Recorder Kikapcsolható a képernyő ébrentartása.
-
oncsi
őstag
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Oldman2 #25168 üzenetére
Sms szürés
Én az aFirewall nevü progit használom
Be lehet állitani hogy nem jelzi az smseket hanem a rendszer elöl elhapolja, magából a progiból meg tudod nézni illetve pluszként fel is tölti Gmailre
Kulcsszavas, számos minden fajta módszerrel lehet idomitanni, idözitett profilokkal -
Jadro
veterán
válasz
Oldman2 #23023 üzenetére
Időközben kijött a mai nightly is és úgy látom megoldották a problémát.
mogyesz: Köszi!
-
Jadro
veterán
válasz
Oldman2 #23017 üzenetére
Tuti jó lesz. Ha jól értelmezem az olvasottakat, akkor a next nightly-ban már akár jó is lehet újra. Majd kiderül.
XDA: "Apparently the Poweramp bug was caused by a bionic (?) commit." ->
NEXT NIGHTLY:
"android_bionic 2013-05-31 04:35:19
libm: These optimizations are only for Krait...
* Issues on other chipsets. Resync with CAF and only use on specific
chipsets (Krait, Sparrow).
" -
-
JeffDebr
tag
válasz
Oldman2 #21903 üzenetére
sajnos nem rögzít a progi, bár nagy nehezen megtaláltam a felvétel beállításait.
majd egy másik menüpontból elérhető a felvétel, de a mentés könyvtárában
csak egy NULLA byte méretű file -t hoz létre.
próbáltam mindenféle formátumot (mp4, 3gp),
akkor is ugyanez a helyzet. sőt ROOT jogokat kér,
különben nem működik a rádió
és még a BLUETOOTH-t is bekapcsolja. amit ha kikapcsolok,
az adás megszakad. -
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #21198 üzenetére
Megy a Bukótér és az Égéstér is. A Gépek lázadása meg valószínűleg megszűnt. Ha megnézed az iTunes-ban, fél éve volt az utolsó adás. A hivatalos oldala is hibaüzenetet dob, mivel a Posterous Spaces (ahol tárolták az oldalt) bezárt.
Egyébként a podcast-ok iTunes-os oldalán ott van az eredeti oldalhoz is a link.
Egyébként meg itt is van még pár podcast: [link]
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #21188 üzenetére
Megnéztem, de ahogy látom, az iTunes csak egy gyűjtőoldal, mint például a Google Reader vagy az általad említett Feedburner. Szóval az eredeti podcast-okat kell megkeresni és azokat hozzáadni. Most néztem a [tech]piritós-t, tökéletesen megy gReader-el (a techpiritos.hu oldalt hozzáadva). Le is szedi a hangfájlokat, szóval ez se probléma.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #19971 üzenetére
Senki?
Eddig a Podcast Addict -ot nézem, nem rossz de hátha van jobb is...
iTunes URL-eket sajna istennek nem tudok benne felvenni.
:-( -
LonGleY
veterán
válasz
Oldman2 #20910 üzenetére
Szerintem érthető, bár én is elpislogtam rajta egy ideig... Sok programnak van megosztás funkciója (pl. galéria -> kép megosztása), olyankor felajánlja a droid azokat a szoftvereket, amik képesek a továbbosztásra (e-mail kliens, facebook kliens stb.). Ezt az elérhető listát szerkeszti a progi.
Lassú voltam. :]
-
DS39
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #18530 üzenetére
Esetleg a GSam Battery Monitor?
-
psg5
veterán
válasz
Oldman2 #15204 üzenetére
Hát megpróbálom érthetőbben.
Van egy excel fájl egy kereső függvénnyel, ha egy adott cellába beírok egy számot akkor egy másik munkafüzetből behív a képlet alapján adatot.
A számot amire keresek be lehet vinni vonalkódolvasóval is például.
Nos ezt szeretném androidra ültetni ha lehet. -
dokee78
félisten
válasz
Oldman2 #15192 üzenetére
Itt látszik meg mennyire használom
Bedugom a fülest és magától megy a zene,most meg frissült,azt hittem most lett magyar.
Lényeg,hogy megvan vásárolva.Amit linkeltél akkor még nem tették bele:
"de a Play-re csak később kerül fel, ha lesz nagyobb változtatás az alkalmazásban" -
nimfas
addikt
válasz
Oldman2 #12548 üzenetére
Oldman2 és Vikt0r:
Nekem Elegancia Rom van a Sensation-omon, abban alapból benne van a felvétel és mindkét fél hangja jól hallható.....
ROOT kell hozzá más progit nem tudok, régebben én is próbáltam pár programot, de valóban csak a saját hangom volt jó, a másik fél nagyon halk.....
-
R19
senior tag
válasz
Oldman2 #10828 üzenetére
Nem olcsó, de szerintem az egyik legjobb: Hi-Q MP3 Voice Recorder.
Próbáld ki a free változatát, annyi benne a korlátozás, hogy csak 10 percet rögzít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged