- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Jadro #117626 üzenetére
Én tegnap értékeltem 1 csillagról 4-re, mert végre javította benne a fejlesztő az SD-kártya hibát Oreo alatt. Egyrészt azért csak 4 csillag, mert ehhez 1,5 hónap kellett (igaz, a PowerAMP új verziójára már lassan 1 éve várok), másrészt meg mert azóta kipróbáltam az xPlore-t és jobban bejött.
-
mogyesz
aktív tag
igen:
Today, 09:36 AM
"Quote:
Originally Posted by oshmoun
Good news everyone! It seems the fc problem will be solved with next nightly. it was caused by krait specific code that somehow found its way into or devices. Guess even good old mr. Kondik can make mistakes
This is just my deduction though based on the commits, so it can be wrongSent from my GT-I9100 using xda app-developers app
Confirmed, poweramp doesn't fc anymore." -
rtzmp
aktív tag
-
Des1gnR
őstag
Szerintem az én kedvenc programom megfelelne neked: AutomateIt-Automate Your Droid
-
Foose
addikt
Szerintem csak olyasmire gondol,hogy (mint asszem régi nokiáknál volt) kiírja egy pillára hogy a hívott beszél. (ettől függetlenü még csörög tovább a hívott félnél,meg mint hívónál is búg) És én mint hívó eldönthetem hogy csörgögjön még nála,vagy leteszem mert beszél. (ha jól emlékszem annyit írt ki ilyenkor a teló hogy "várakozik" de csörgött tovább,mivel a hívott félnél úgymond volt másik szabad vonal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest