- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha rossz helyen teszem fel a kérdést, az a helyzet, hogy a feleségem a telefonomon néhány hete bejelentkezett facebook-ba és messenger-be mert az övé akkor épp lemerült. Azóta mindig értesítést kapok hogy Dorottya messengerében x db új üzenet van, és nem találom hogy ezt hogy lehetne kikapcsolni. Tudnátok segíteni?
Köszi! -
marcusa
addikt
válasz
bubi92 #17305 üzenetére
Lehet nem jó helyen vagyok, bejelentkeztem a gmail-be, és ide jöttem: https://latitude.google.com/latitude
Máshogy kellene? -
marcusa
addikt
Köszi, rákerestem, bejelentkeztem, de hiába van bekapcsolva a gps és a mobilnet is, azt mutatja hogy az 1.kerüleben vagyok, pedig nem ott vagyok
és hiába nyomok a frissítésre, továbbra is oda mutat. Ennél pontosabb nincs, ha nincs ingyenes, lehet akár fizetős is, néhány dollárt kibírok érte.
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Van ingyenes progi, ami netes felületen meg tudja mutatni a telefon helyzetét? Már egy ideje váltottam WP8-ra, és ott van alapból ilyen funkció a rendszerben, és az utolsó Droidom HTC volt, ott is volt ilyen funkció, ha jól emlékszem talán a htcdev.com-on. Most feleségemnek egy Samsung Galaxy S Advance készüléke van, arra milyen programot tudnék telepíteni, amivel meg tudom keresni a telefont ha úgy adódna?
Köszi! -
marcusa
addikt
Sziasztok!
A Samsung Galaxy S3-nak van olyan funkciója, hogy ha olvasok, nem sötétül el a kijelző. Ilyen app másik androidos telefonhoz letölthető esetleg? Tehát hogy ha egy hosszabb szöveges tartalmat olvasok, akkor nem kapcsol ki a beállított 0,5-1 perc után a kijelző?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged