- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
upbuvar #54606 üzenetére
A windows ilyet is tud?
Amúgy Aix weather.
-
bkercso
nagyúr
válasz
#79335424 #54582 üzenetére
Így értem, de hogy a bajszos beszédének ehhez mi köze? Az egy másik vonal lesz Nálad is szerintem. (Egyébként nem feltételeztem rasszizmust, csak fura volt, mert azt hittem, ezt viccesnek tartod.
)
Hát mérnöki megoldás volt, az tuti! Még túlmisztifikálni is szokás, amit csináltak.
De nem semmi technológiai fejlesztés volt akkoriban a németeknél.
-
bkercso
nagyúr
válasz
#79335424 #54580 üzenetére
Ez a sátánfattya nem a mondanivalójával győzte meg az embereket, hanem a karizmájával. Ez pszichológiai/szellemi dolog. Vagy ezt akarod megérteni, vagy a II vh-t, bár az igaz, hogy e nélkül a háborút nehéz megérteni, mivel irracionális volt.
Csoda, hogy bírod hallgatni.
darvinya: Pont fordítva van, mint ahogy írod.
Az lesz amúgy, hogy átkonvertálom őket PC-n egy dinamikakompresszorral azt kész.
-
bkercso
nagyúr
válasz
#79335424 #54556 üzenetére
Ez ugye most csak vicc?
darvinya: A normalizáló a hanganyag leghangosabb részét igazítja a max hangerőre, de nem csökkent dinamikát. Amire gondolsz, az a számok közt normalizál. Én meg arról beszélek, amikor halkul-halkul, aztán egy új mondatnál meg hirtelen hangos. Vagy zaj/taps/új beszélő másik mikrofonnal stb. van.
Előre rögzített mp3-hoz kell.Bozek: Úgy-úgy!
Köszi.
-
bkercso
nagyúr
válasz
#79335424 #54546 üzenetére
Kocsiba lenne, vezetés közbe, így nem csak a hangszórót hallaná a miki.
Amúgy pont az lenne a lényeg, hogy ne utólag, a lejátszott hang alapján döntsön, hanem előre emelje meg a halk részek hangerejét és csökkentse a hangosakét, és már egyből így játssza, szép egyenletes hangerővel.
Dinamikakompresszornak hívják (DRC), de csak felvevőprogikba találtam beépítve ezt a funkciót...
-
bkercso
nagyúr
válasz
#79335424 #54546 üzenetére
De, nyilván lejátssza magának, processzálja, majd kiadja a hangot. Magyarul lesz egy kis késés, de csak rögzített anyag hallgatására kell, nem telefonálásra.
Építenék áramkört rá, de mivel az integrálási időt nem érdemes 1s alá venni, így hangerőváltáskor 1s-ig kiabálna/suttogna. Szoftverből meg tud a megszólaltatás előtt gondolkodni rajta.
-
bkercso
nagyúr
Hali!
Realtime audio dinamikakompresszoros lejátszót tudnátok ajánlani? Nem kell feltétlen ingyenes, ha nincs. A lényeg, hogy ha beszédet hallgatok kocsiban, ne legyen néha nagyon halk, néha nagyon hangos. Vagyis még lejátszás előtt reagáljon a hangerőváltozásra és egyenletes hangerőn játsszon le. -
bkercso
nagyúr
Pár hete a JetAudio számváltáskor sokszor valahol a szám közepé kezd, ez mitől lehet? A crossfade-et kikapcsoltam, gapless váltásra van állítva. A resume be van kapcsolva minden esetben.
Telefon újraindítása ezen nem segít. -
bkercso
nagyúr
Tud valaki segíteni, hogy mit kell tennem, hogy az XP felismerje a telefont? A másik gépemen egy régi rendszer van és simán felismerte. Most a friss SP3 az összes frissítésével együtt nem akarja.
Pontosítanék: látja a kártyán és a telefonon lévő könyvtárakat, de azok tartalmát már nem... -
bkercso
nagyúr
Ezzel kapcsolatos tapasztalatok is jöhetnének ide a fórumba:
HovÁ mennek az adatok?
"Van olyan játékszoftver, amely akár négy-öt hirdetéskiszolgáló cégnek is elküld rólunk információkat, és erről sem a telepítés során, sem az alkalmazás futása közben nem kapunk értesítést." -
bkercso
nagyúr
Nálam Grand X IN kb. hetente fagy. Alap ICS 4.0.4 tárcsázóját használom. Nem nyomom tele a kütyüt appokkal, csak amire szükség van, a többiből gyárit használok. Root sincs. Mégis minden este újra kell indítani, mert elveszti a netet és nem találja meg újra.
Olvasgattam a google play-en a véleményeket, és azokból az jön le, hogy nem egységes a rendszer, nagyon készülékfüggő. 60k alatti készülékekre nem is nagyon szoktak optimalizálni, nincs lelkiismeretesen megcsinálva és letesztelve.
Persze senki nem írt sértőt, a "lehülyézés" túlzó volt (poénból írtam), de miért kell azt feltételezni, hogy az én tapasztalatlanságom az oka, ha elégedetlen vagyok. 50k adtam a telefonért, 0,3-3-at az appokért és azt tapasztalom, hogy igénytelenség van. Ez van.
Eddig csak 2 Symbianos telefonom volt, de azoknál soha nem volt nemhogy gond, de szerencsétlenkedés sem. Azt éreztem, hogy stabil, átgondolt eszközöm van.
-
bkercso
nagyúr
Nem az a baj, hogy nem látom át, hanem hogy
- ugyan az az alkalmazás az egyik gépen kiváló, a másikon sok hibát produkál
- frissítenek egy alkalmazást, új funkciót kap, mire az eddig jól működő funkciók hülyéskedni kezdenek
- fagy az android (nem gyakran, de akkor is).
- a tárcsázó ékezetes nevekre nem keres, ezeket a telefonkönyvből kell hívnom
- sok helyen érzem, hohgy kevesebb kattintásból is meg lehetne oldani, ha akarnák
- java alapú az oprendszer, így fölöslegesen sok erőforrást fogyaszt
- minden este eldobja a mobilnetet. Az előző (Symbian) nem csinálta, így nem a szolgáltató hibája.
- ...
- ...Miért kell egyből lehülyézni az embert? Én nem emlékszem, hogy lehülyéztem volna valakit, mióta PH!-s vagyok...
Ne vegyétek a szívetekre, Excel 2010-ről hasonló a véleményem, azt 2010 óta használom.
-
bkercso
nagyúr
Biztos frissítettél egy ehhez amúgy nem kapcsolódó appot és attól.
OFF-ba talán belefér a véleményem: 1 hónapja van androidom, de ekkora trehányságot, ami itt az appok terén művelődik még nem láttam. Jó, hogy gyorsan fejlődnek, de akkor is... Mondjuk már a rendszer is össze van tákolva és telehagyták gyerekbetegséggel, innentől mit várunk.
-
bkercso
nagyúr
válasz
havri1 #14983 üzenetére
Pontosan, a problémánk ugyan az. PC-n egyszerű fix pontokat behúzogatni utakra, és azokon keresztül újratervezni a gmaps. Adott nap adott időpontjában (beállítható) mutatja a forgalomsűrűséget is. Egy komolyabb belvárosi dugóelkerülés megtervezése így 15-20 perc is lehet, amit nem telefonon szeretnék megcsinálni.
-
bkercso
nagyúr
Továbbra is küzdök vele, hogy a googlemaps saját helyek közé lementett útvonalamat telefonon lenavigáljam. Csak helyként kezeli, nm útvonalként. PC-n terveztem, figyelembe véve a forgalomsűrűséget, ezt telefonon nem tudom megcsinálni. Erre esetleg nem tudsz vlm megoldást?
-
bkercso
nagyúr
Mobilnetet hogy osztok meg wifi hotspotként ICS alatt? Vagy erre app kell? melyik?
-
bkercso
nagyúr
Undelete alkalmazás van androidra? Telefonmemória mentésére való?
-
bkercso
nagyúr
válasz
darvinya #14596 üzenetére
Nem lehet screenshotot lőni nem rootolt telón, de leírom:
Licence
súgó
felső sor billentyűi
billkiosztás értesítés
rezgés gombnyomásra
gombny-ra hangot ad
gépelje be teszthez
auto nagybetű
javaslatok mutatása
auto szójavaslat kivál
gyorsjavítás
gépelje be teszthez
billátváltás szóközzel
dupla szóköz ism-hez
telj képernyő álló módban
telj képernyő fekvő módban
csúsztatás mozdulat műv
hardveres billkiosztás
spec szótárak
billenytűzetek (ezen belül sincs)
finomhangolás4.0.4-es android, play-es anysoft...
Köszi a segítséget amúgy! -
bkercso
nagyúr
válasz
sharkybacsi #14451 üzenetére
Köszi, holnap ki is próbálom!
-
bkercso
nagyúr
A Carbon backup-ot sikerült valakinek használnia?
Letöltöttem a desktop alkalmazást és a win drivert is, de nem látja a telefont.Átállítatta velem az USB-módot is fényképezőre, amit meg nem tudom, hol kell visszaállítani, a beállításokban nem találom. Help PLS!
-
bkercso
nagyúr
Csak az én AnySoft Keyboard-omon nincs pontosvessző?
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
Egyszer sikerült az ébresztő időpontjának beállításakor számbillentyűzetet elővarázsolnom, de azóta sem, mindig görgetnem kell a perceket... Hogyan lehet ezt, mert csak véletlenül sikerült? Bocs a hüje kérdésért.
-
bkercso
nagyúr
válasz
Tompie #13783 üzenetére
Ezt nézd meg.
Ha bekapcsolod a wifit és mobilnetet, akkor az android automatikusan a wifit használja, ha az elérhető, viszont ez a két egység sok energiát fogyaszt, többet, mint a telefon! -
bkercso
nagyúr
Tudja valaki, hol lehet a fájltípushoz alapértelmezettként beállított programot megváltozatni? Total Commandert használok, ha ez lényeges. .doc-hoz OfficeSuite-ot állíam be, de jobb lenne, ha X-Office-szal nyitná meg. Mindkettőelepve volt már, mikor beállítottam az alapértelmezést.
-
bkercso
nagyúr
anyspft keyboardot használok, de kb. naponta átvált az alapértelmezés a gyárira. mitől lehet ez?
-
bkercso
nagyúr
Valaki segítene? Feltelepítettem mindent, beállítgattam, de továbbra is az alap androidos bill van és nem jelenik meg a beállítóablak a szövegmezőre való kattintással. az androidos bill mellől nem lehet kiszedni a pipát a bállításoknál. android 4.0.4
-
bkercso
nagyúr
Tudtok esetleg ajánlani olyan androidos billentyűzet-programot, amin nem kell hosszan nyomni semmit ékezetes betűkhöz, hanem váltóbillentyűvel érhető el (mint amilyen pl. a shift
).
Volt egy Nokia E90 kommunikátorom, azzal diktálási tempóban tudtam gépelni és hiányzik a billentyűzete.
Nem az érintőssel van bajom, hanem a körülményes szoftverrel.
-
bkercso
nagyúr
válasz
dokee78 #11626 üzenetére
Köszi, megnézem.
Végül a fenti módszer úgy tűnik, sikeres: a létrehozott egyetlen vcf-et feltöltöttem google-be, és onnan szinkronizáltam. De ez is felesleges volt, mert a telefon is tudja importálni. Hogy minden adat átment-e, azt még ellenőrzöm.
Szerk: át, még a sok infot tartalmazó névjegyek is. -
bkercso
nagyúr
Ismét help pls!
Régi Nokia E90 telefonról vinném át a névjegyket Android 4.0.4-re.
Nokia PC Suittal exportálni tömegesen csak vcs-be lehet, amit viszont a gmail nem ismer meg (note-ba tesz minden adatot, és mivel 600 névjegyem van, ez nem megoldás.
Sikerült összeszinkronizálni a windowsos Címjegyzékkel (magyar Win XP), de az szintén nem exportál vcf-et. Nem baj, Ctrl+C-Ctrl+V-vel egy mappába kerültek a vcf-ek!Megnyitva a PC-n minden OK.
Namármost rámásol telefonra, öszes importálása............................ Kész. De az ékezetes betűk helyett ?-es kis ikonok vannak. Nekem ez már magas, 2 órája keresem guglival a megoldást, de semmi.Szerk
-
bkercso
nagyúr
Suta kérdésem lesz:
Megvettem első androidos telefonomat, du. megnéztem a PH! privátjaimat. Ne ez azóta se sikerült, mert mindig csak mobil nézet jön be és hiányzik a jobb oldali menüsor. Az "Asztali webhely kérése" se segít (Android 4.0.4). Mit állítottam el, hogy kell visszacsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged