- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
tomy86 #54851 üzenetére
Megint elvetetted a sulykot, és még tévedésben is vagy.
"Oké, hogy warez itt a fórumon, de ennyi önkéntes rendőrt "
Nem, nem csak itt a fórumon warez! És senki nem említett semmi olyat, amiből ilyen következtetést kellene levonni.
"Ha az iGO-ról van szó egyesek visszahoznák az inkvizíciót"
Egyáltalán nem erről van szó. Miért kell átesni a ló másik oldalára?
-
Narxis
nagyúr
válasz
tomy86 #54189 üzenetére
Az a baj, hogy van összesen 1007MB belső memóriám amiből kigyomláltam szinte mindent de még így is kevés. Van egy sdcard01 partíció a telefonban kb 750MB szabad hellyel és sdcard02 néven az igazi sd kártya ami jelenleg 16GB-os de lecserélem majd 32-esre. Valaki csinált egy olyan megoldást modaco-n, hogy fel lehet cserélni az sdcard01-et a 02-vel, hogy az igazi sd kártyára mozgassa a dolgokat a rendszer(android 4.1.2) és így már azért jobb lett de a belső memória még így is kevés. Szeretek témákat telepíteni launcher-hez és azok alapból 30-50MB-osak, nagy ikonpack-kal.
Sajnos nem tudtam, hogy ilyen kevés a belső tárhely mielőtt megvettem a telót, pedig elolvastam minden tesztet, azt meg főleg nem tudtam, hogy ilyen hülyeséget csináltak, hogy kettéosztották. Van egy Nexus 7-esem ezért nem akartam egy komoly telefont, ezért 40ezerért vettem ezt a ZTE Blade V-t. Amúgy más baja számomra nincs.
Ha ezzel a Link2SD-vel kiküszöbölhetem ezt a problémát akkor én nagyon boldog leszek.
-
válasz
tomy86 #53859 üzenetére
Van egy zenélő dobozom jay-tech mini bass cube [ jay-tech mini bass cube]
nagyo jól szól a méretéhez viszonyítva, de egyet nem szeretek benne, hogy nyomogatni kell vakon ide-oda a számokhoz. Na valami hasonló fülesről is. Tudom miről beszélek mert, én is szoktam így váltani. A vége mindig az, hogy előveszem a telót.
És mekkora élmény, főleg, ha rendesen meg van szerkesztve a zeneszámok infója, album borító és stb.
Ekkor már nem, csak a fájlnév alapján kereshet az ember, hanem előadó, album név, stílus alapján, évjárat, legjobbra értékelt, nem rég hozzáadott stb.
Persze ehhez igényesnek kell lenni, mert nem kis macera megszerkeszteni, de megéri! Ekkor már a vizuális inger is feldobja a felhasználót.
Használd ahogy akarod, de akármelyik lejátszót használod, hidd el, hogy érdemes megszerkeszteni a számok infóját (tag). -
válasz
tomy86 #53852 üzenetére
A füles tényleg nagyon fontos, de már 3-4 ezer Ft is lehet nagyon jól szólót vásárolni.
Az viszont számomra érthetetlen, hogy száz előadó, akkor száz mappa!Ráadásul ezt vakon a füles béna gombjával vezérelni! Phúúúú! Ez kemény!
Elvész a lejátszó grafikus élménye ill. sokkal gyorsabban lehet szerintem választani zenét vagy mappát.
Egyébként nagyon könnyen lehet mappa szerint is választania a Poweramp-ba.(#53851) zsoltzsolt
"Mort Payert használtam"
"Azt szerettem benne hogy olyan minőségben játszotta le a zenét, amilyenben feltettem a telóra. Vagyis én nem hallgatok mp3-at"Itt, ha a flac fájlformátumra utalsz, akkor a Poweramp is tudja.
". Én is azt gondolom, hogy nem szabad különböző eq meg hasonlókkal "javítani" a hangzáson, én azt szeretem, ahogy azt az előadók, zenészek megírták, nem pedig egy módosított zenét."
Én meg azt gondolom, hogy a hallgató ízlése is ugyan olyan fontos, mint az előadó szándéka. Éteremben ill. otthon is szoktuk módosítani az ebéd ízét! Vagy te nem?
Egyébként a hangszín beállítással lehet visszaadni a technikai torzításokból adódó hang minőséget. Koncerteken sem véletlenül van keverőpult a nézőtéren. Az akusztikához igazítják a hangzást. -
Bozek
nagyúr
válasz
tomy86 #53852 üzenetére
Én belezavarodnék, hogy mikor mennyi rövidet is kellene nyomnom. De nem használok mikrofonos headset-et, így nem érdekel, ezeket amúgy is meg tudom csinálni az órámon is.
(#53853) zsoltzsolt: Senki se kötelez rá, hogy a PowerAMP-nál EQ-t használj. Soha nem is kapcsoltam be eddig.
-
zsoltzsolt
addikt
-
twine
veterán
-
törölt tag
válasz
tomy86 #53298 üzenetére
Így már világos. Ezt neveztem én "kontroll nélkülinek". Nálam nincs semmilyen automatizmus, műveletösszevonás. Egyenként frissítek, ezért nálam nincs jelentősége az értesítéseknek. Ha van, ha nincs, nem befolyásolja a frissítés módját. Csak átugrom a listában, amit nem akarok frissíteni. Csoportos módban persze más a szitu.
-
törölt tag
válasz
tomy86 #53268 üzenetére
Az appok rejtése egy dolog, a frissítési értesítések zavarósága pedig egy másik. Az első tényszerű, ebben nincs, nem is volt vita. Én az első felvetésemben csak erre koncentráltam, nem az értesítésekre. Abban sincs, nem is lehet vita, hogy téged zavar -e az értesítés, vagy sem. Csak az nem logikus számomra, hogy zavar, de mégsem kapcsolod ki. Ezért gondoltam, hogy minden kontroll nélkül frissítesz, mert úgy látok benne logikát. De ha manuálisan, egyenként, akkor nem. Persze attól, hogy én nem tartom annak, még lehet logikus.
-
törölt tag
válasz
tomy86 #53257 üzenetére
Nem vesztettem el a fonalat. Annyit írtam, hogy kikapcsolható és ez így is van. Egy betüvel sem említettem, hogy alkalmazásonként. Kikapcsolod és ennyi, nem fog zaklatni. X időnként felmész a Play -re és a saját alkalmazásokra bökve, megjelenik a lista, amiben elöl hozza azokat, amikhez frissítés érhető el. Ha egyébként is manuálisan frissítesz, akkor nem értem, hogy ez a módszer mennyiben jelent hátrányt, a mostani értesítősdihez képest, illetve ahhoz képest, amit szeretnél elérni. Max. annyiban, hogy a listában szerepelnek azok is, amikről tudod, hogy nem fogod frissíteni. Átugrod őket és ennyi.
-
törölt tag
válasz
tomy86 #53254 üzenetére
Ebből gondoltam:
"Pedig van olyan programom, ami a két legutolsó frissítésnél az indítások 80%-ban lefagy nálam, míg a korábbi verzió hibátlanul teszi a dolgát."
Az értesítés lehet zavaró, de biztos nem lesz tőle FC.
Ha nincs automatikus frissítésen, akkor manuális előtt, amit írtam, az nálam elenyésző hibaszázalékkal működik. Ha jól emlékszem, az értesítés kikapcsolható, ha zavar. Felmész a Play -re amikor van kedved/időd és rányomsz a "saját alkalmazásokra". -
törölt tag
válasz
tomy86 #53248 üzenetére
N+1 hardveren kell fusson egy alkalmazás. Sztem símán benne vannak a pakliban az ilyen bakik. Nálam soha, semmilyen alkalmazás sincs automatikus frissítésen. Ha jön új verzió, akkor várok pár napot, majd elolvasom az "újdonságokat", hogy képben legyek az új ficsőrökkel. Megnézem az értékeléseket (persze "idióta-filterrel"
) és csak utána frissítek. Így nem nagyon szoktam FC -be belecsúszni. De ha mégis megtörténne, arra ott van TiBi. Sztem az automatikus frissítés opció túl rizikós Androidon. Számomra legalábbis.
-
törölt tag
válasz
tomy86 #53235 üzenetére
Nem próbáltam még, csak az jutott eszembe, hogy mi történik akkor, ha:
-Titaniumban mentés-ellenőrzés-eltávolítást csinálsz, hogy a Play is eltávolítottnak lássa
-Repülő módba kapcsolsz és visszaállítod az alkalmazást
-Leválasztod a Play -ről, majd visszakapcsolod a netet. -
air
nagyúr
válasz
tomy86 #52232 üzenetére
Szó sincs róla. Tisztában vagyok vele, hogy elvileg - és némi hozzáértés és kiegészítő alkalmazások segítségével gyakorlatilag is - felhasználható a hely, de kár a laikus juzereket olyan ábrándok felé kergetni, amit úgysem tudnak elérni. Szerintem sokkal tisztább és biztonságosabb az a megoldás, amit én mondtam.
-
air
nagyúr
válasz
tomy86 #52223 üzenetére
OK. Elhiszem. És mennyi helyet nyertél ezekkel? 10 talán 20MB-ot? És ehhez root kell, Titanium Backup, és egy kevés hozzáértés. Nem a kezdő felhasználó ismérvei. Sokkal egyszerűbb ha bemegy a Beállítások - Alkalmazások - Összes listába és szépen egyesével letiltogatja, amire nincs szüksége. Még root sem kell hozzá.
-
atillaahun
veterán
válasz
tomy86 #51353 üzenetére
Igen.
Csatolva van az 1. hozzászólásba, alul.
(#51345) Blue Eagle
Nekem is gyorsan válaszolt, és legutóbb írta is, hogy hozzáteszi a todo listához a kérésemet, miszerint értékelnék egy opciót, hogy a nem fogadott hívások kicsörgését azért ne rögzítse már feleslegesen a program, de ez már vagy 2 hónapja volt.
Bár hibajavításokkal azért szépen halad. -
draco31
veterán
-
törölt tag
válasz
tomy86 #51170 üzenetére
Hú, az nálam sem ment, aztán valaki itt a topikban írt egy beállítást, amitől jó lett. De már nem emlékszem, hogy mit pipáltam ki/be. Az biztos, hogy nálam most a kezdőképernyőnél mindkét margó kikapcsolva, a haladó beállításoknál bármely modul átméretezése pipa, modul margó nincs, átfedő modulok pipa.
mm89:
Foldersync? De most látom, hogy van Dropsync, meg még mások is. A Foldersyncet igen, a többit viszont nem használtam. -
Bozek
nagyúr
-
grafikus17
senior tag
válasz
tomy86 #50814 üzenetére
Olvastam.
De nem akarok úgy járni, hogy ami nincs leírva, az még létezhet. Szeretnék az USA tmobilon barangolni, mert ott nincs ilyen, legalább is nem írták, de nem szeretnék meglepetést, amikor haza jövök és kiszámlázott roaming díjak lennének.
Ezeket szerinted egy 1430-on meg lehetne kérdezni, aki ott ül ezzel teljesen képben van?
Amikor felhívtam őket, tegnap a 29mp -ről sem tudtak. Azt tudják esetleg, ami le van írva, vagy azt sem. Itt a fórumon több infót kapok tőletek, mint pld hívás blokkoló. -
petipetya
nagyúr
válasz
tomy86 #50457 üzenetére
A Saját útvonalak alkalmas a gyalogos követésre is. Akármikor is próbáltam, mindig pontosan jelezte a csík, hogy merre járok és hogy az út melyik oldalán lévő járdán haladok éppen. Egyedül a magasságbeli különbségeket jelezte furcsán, de az lényegtelen a számomra és kikapcsoltam benne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tomy86 #49153 üzenetére
Nekem most így hirtelen egy olyan feltöltőkártyás csomag se jut eszembe, ahol ne lenne jelentősége a szolgáltatónak és ne lenne alkalmazás hozzá. A Telenor-t nem néztem, mert írta, hogy nem ott van. A T-Mobile-nál nincs ilyen, a Vodafone-nál meg ott a Mobil Vodafone a Play áruházban.
Az USSD kóddal meg vagy lekérem az összeset és akkor talán pontos, vagy pedig csak párat, de akkor biztos nem fog stimmelni.
-
janosibaja
őstag
válasz
tomy86 #48904 üzenetére
Természetesen nem Android készüléken használtam iGo-t, hiszen arra nincs is, meg tiltott, meg minden.
De azon a teljesen más operációs rendszerrel dolgozó készüléken igen elégedett voltam az iGo térképek minőségével. Marhára nem érdekelnek a csicsák, meg 3D, meg ilyenek. Ezért az a kérdésem, hogy a Sygic térképei azonosak az iGo térképeivel? Mert ha igen, akkor gyorsan megveszem akciósan a Sygic Európát.
-
atillaahun
veterán
válasz
tomy86 #48910 üzenetére
Pics@ba lehet kikapcsolni ezt a frankó Dolphin-os újítást hogy ha picit gyorsabban lefele görgetek teljes képernyőben akkor máris kivágja az alsó felső sávot, és nem tünteti el amíg nem görgetek vissza felfelé.
Meg gondolom az a kis takony ikon se tüntethető el onnan az alsó sarokból. Miért útálja a Dolphin a teljes képernyőn böngészőket?(#48846) fenoman7
(nem) Meglepő módon az ES Explorer ezeket is tudja. -
quailstorm
félisten
válasz
tomy86 #48908 üzenetére
Azért az a 6 év elég sok. Tulajdonjogilag meg a TomTomé. Az ő navijukra is épül. itt se teleatlas hanem tomtom térképet említ
-
janosibaja
őstag
válasz
tomy86 #48893 üzenetére
A Sygic nem ugyanazt a TomTom-ot használja, mint a nem leírható nevű hárombetűs navigáció?
(Ne tessék kimoderálni, nem azt mondom, hogy használjuk a le nem írható nevűt, csak kérdezem, hogy abban is TomTom van-e.) Mert ha igen, akkor jó lehet ez a Sygic...)
Van valakinek gyakorlati tapasztalata? 7 napos trial alatt nem tudom bejárni Magyarország mellékutait, hát még a külföldieket, hogy ellenőrizzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Minecraft
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest