- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
"Firefox-ot csak sebességben veri, funkcionalitásban egyik sem."
Ezt vitatom. Pl. korábban már említettem, hogy a Firefox sem tud nagyításkor szöveget áttördelni. Az addonoknak pedig maga a Firefox tett be. Több addon fejlesztője is úgy nyilatkozott, hogy befejezte a fejlesztést, mert az új rendszerben sok olyan lehetőség hiányzik, ami a régiben megvolt. Felhasználói oldalról is kaotikus lett az addonok kezelése. Nem igazodom el a rendszerben, pedig jó pár éve használok Firefoxot. Az 57 -es beta -val böngésztem az addonok között. Be akartam állítani, hogy az Androidosokat mutassa, de az OS választó listában egyáltalán nem szerepel az Android.
-
Bozek
nagyúr
"ha letárolom, azt maximum lokálisan egy böngésző jelszókezelőjében, pl Firefox. az ilyen felhőalapú jelszótárolókban nem hiszek, mármint azt nem, hogy az "jól biztosított". (minden feltörhető, ami online van"
És egy böngésző nincs online? Onnantól fogva akkor a lokális géped is feltörhető és megszerezhetőek a jelszavak. A felhőalapú jelszótárolók nem saját szerveren, hanem például GDrive-ba vagy Dropbox-ba tárolják a jelszavaid, 256 bites AES titkosítással. Egyébként helyi a cucc, csak lehet szinkronizálni az említett felhőtárhelyekre. Ha nem akarod, akkor nem kell.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Igen, azt szeretném én is, de nem tudom letölteni.
Play valamiért nem engedi. Azt írja, hogy nem kompatibilis a telefonom. (Xiaomi Redmi Note 4X)
Anno Zenfone 5-öt használtam, imádtam a szoftverezését, és nagyon hiányzik is. A tárcsázó, a fájlkezelő az megy, a Zenui féle naptár sajnos nem olyan, mint az Asus telefonján.
Nagyon sajnáltam, hogy el keleltt adnom a telefont, pedig szoftveresen messze a legjobb volt az összes márka közül.
Most meg szívok, hogy a töredékét vissza tudjam állítani valahogy annak a tudásnak. -
snowdog
veterán
Az nfc-s fizetésnél a programhoz kártyákat rendelhetsz. Azt követően a telefonnal történő fizetés megegyezik a kártyáéval, tehát amilyen korlát van a kártyához (napi limit, vásárlási limit), az lesz érvényes a telefonos programra is. Egyetlen kivétel van, a pin-es azonosítás, ugyanis az a simple esetén nem kell. Abból indulnak ki, ha fel tudod oldani a telefont, akkor te vagy a tulajdonos, vagyis feloldás van a pin kód helyett.
-
Én ezért szoktam időnként átnézni Play könyvtárat (régi "nem telepített" szekció ugye) és kitörölni azokat az app-okat, amikre jó eséllyel nem fogok már újra ránézni. Akár a fizetősekre is mehet az eltávolítás, google megjegyzi továbbra is, hogy fizettél már értük korábban.
Ami meg érdekelne, de újabb frissítés kiadása miatt nem szívesen ütköznék bele a listában, azt meg eltávolítás előtt berakom App watcher listába, hogy értesüljek majd, ha kijön hozzá frissítés.
Így viszonylag olyan rend van nálam, ami megfelel nekem és tiszta ROM telepítésekkor is hamar végigmegyek a Play könyvtáramon, hogy újrapakoljam az app-jaimat.
-
Pszihonaranc
senior tag
Akkor tulajdonképpen a dizájnt leszámítva semmi problémád nincs az operával?
Az opera mini, akkor egy szűkös adatcsomaghoz ajánlott mondjuk? Lényegében annyit ér a mini tömörítése, mintha a teljes értékűt használnám opera maxszal?Azért nekem lenne egy tippem miért nem engedélyezi a Chrome a bővítményeket, például az adblockot
-
tutis
őstag
remélem így van, bár egy android 7.0 fura hogy alapból nem tudná az ujjlenyomat olvasót kezelni..
Én inkább azt sejtem, hogy mivel a home gomb úgy néz ki mint az ujjlenyomat olvasó, valaki benézte, aztán a többiek már csak a hülyeséget vették át. Nem láttam még semelyik videóban sem hogy működött volna az ujjlenyomat olvasó.. -
Gozarak
csendes tag
Ennél picit összetettebb a dolog.
Van egy ügyfélkezelő (Microsoft CRM) ami összeszinkronizál az outlookal.
Ebbe az ügyfélkezelő programba én beírom a cégnevet, vezeték, keresztnév stb.
Nem egyedül használom így nem adhatok hozzá Nagy János32-őt, meg amúgy se.Na most az outlook névjegytárban ez teljesen jól, külön van kezelve.
De ahogy az outlook névjegytár összeszinkronizál a telefonommal onnantól már az azonos nevűeket egy névjegykártyába teszi. Ami azért érdekes mert nem csak a nevüket kéne figyelembe vegye hanem vannak olyan adatok amitől egyértelműnek kéne lennie, hogy az két külön személy. Pl. cégnév, e-mail cím, lakcím stb.Ezelőtt egy Sony Z3 compactom volt és ott nem vettem észre ilyen problémát.
Extra:
Azóta picit rágúgliztam és az eredeti google forumon ezt a hibát 7 éve észlelték először és azóta is aktív a forum. Ergó valóban létező probléma csak nem hajlandóak foglalkozni vele.Azért nem törlöm a kommentem hátha valaki talált rá megoldást, vagy olyan applikációt amivel ez kiküszöbölhető.
-
kovisoft
őstag
Az Army Knife for Android ingyenes, reklámmentes, van benne flashlight is, és ha ezt bekapcsolod, majd kikapcsolod a kijelzőt, akkor is világít tovább a lámpa.
-
beg
veterán
-
törölt tag
Tegnap próbáltam RemixOS -en ezt a verziót. Működik, bár sajnos, miniPC -re nem tuti. Valószínűleg a Google külső megjelenítős felbontás-korlátozása miatt. De, a videók mennek vele.
Szerk.: lassú voltam.
-
-
törölt tag
Hát....régebben használtam...sok mindenre használható
Ha jól tudom pl. le tudja zárni a telót, ha zsebre teszed, vagy bezárod a tokot. Tehát hívás érkezésekor a képernyő nem lesz aktív, teló lezárva....(talán, ha jól emlékszem...)
Lehet h.elértettem mit szerettél volna ?
-
törölt tag
-
holozis_HUN
addikt
Nemtudom, nekem teljesen jó a Chrome, nem foglal el akkora felületet a felső link sáv, oldalak mutatója stb, főleg utálom, ha ez alul van, azt utálom. Nekem teljesen elég a chrome funkciója: tök jól szinkronizál az asztali chromemal, megnyitom MA-t, megmarad nem mobilos nézetben, egész gyors is, Youtube linket a youtube appban nyissa meg. Ennyi. Nekem nem kell semmi extra
Ezért tetszik ez a Brave, úgy néz ki totál mint a Chrome, csak pár plusz funkció.
-
Yeffy
veterán
probaltam, van egy hotmail fiokom, tehat rendes emailes, ugyanez
mar gondoltam arra is, hogy nem lehet, hogy az kavar be neki, hogy a win10, amire frissitettem, hiaba laptop, azon is ilyen app-feleseg a Skype (neve is Skype preview), es mivel azon be vagyok logolva, bekavar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest