- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
polonic #143889 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, én is filóztam már rajta. Talán azért, hogy aki évek óta GP Music előfizető, beszervezte már magának a playlist-eket, belakta a rendszert, annak ne kelljen elölről kezdeni mindent.
Végülis a mögöttes tartalom a YouTube Music-nál is ugyanaz, csak a felület más, illetve itt tudsz videót is berakni a PL-be. -
-
kovisoft
őstag
válasz
polonic #128217 üzenetére
Ez valami teszt funkció lehet, és nem kapta meg mindenki a cikk szerint.
-
Somatom
veterán
válasz
polonic #124766 üzenetére
Milyen NFC? Én eddig sem használtam ilyet. A Wallet jelzett, hogy van számlám én meg ráböktem a kifizetésre. Ez már csak csoportos beszedéssel lehetne egyszerűbb. Vagyis, mégis lehetne egyszerűbb, mert a Walletben be kell pötyögni az azonosító kódot. Ehelyett lehetne ujjnyomatazonosítás is, mint a Playes vásárlásoknál. De, ezen hogy tud egyszerűsíteni ez a BB app? Ha nem vagy Telenor ügyfél, akkor eddig mire használtad a Walletet?
-
Somatom
veterán
válasz
polonic #124763 üzenetére
Ha általában a mobilfizetést írod, akkor OK. De, pont a Walletet hozod fel példának? Ha a Telenor -nak fizetsz, akkor sztem a Wallet a legkényelmesebb mód. Mutatja, hogy van kifizetendő számlám, három bökés és ki van fizetve. Utána látom az alkalmazásban a számlatörténetet.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
polonic #120458 üzenetére
Elég régóta fennálló probléma, szinte alig találok olyan telefonos topikot itt a fórumon, ahol ne merülne fel időről időre, külföldi oldalakról nem is beszélve.
Kár hogy a Google egy kis garázscég és nincs erőforrása a probléma kezelésére, szerencsére azért fejlesztők gondoskodnak róla, hogy más alkalmazások formájában az email funkció ne legyen kompromisszumos.utóirat: nálam hónapok óta defektes.
-
atike
nagyúr
válasz
polonic #120512 üzenetére
"That's the advanced settings but when you are in the Main battery screen, when you enter to that page you should see the Estimated battery life info, right below it, you should see "Battery usage" when you click on it it will take you to the page we want you to be, in there, the 3 dots will give you 2 options, refresh and Optimize battery usage, select that and change to All Apps on the drop down menu and you will find all the Apps that are being optimized right now, just turn off the Gmail app and any other you may need to do the same."
forrás (2. oldal középtájon)
-
kovisoft
őstag
válasz
polonic #118021 üzenetére
A 3C Battery Monitor Widget tud ilyet.
-
kory24
őstag
válasz
polonic #116974 üzenetére
Callistics is jó lehet
-
Somatom
veterán
válasz
polonic #116869 üzenetére
A Bluetooth -os megoldást ismerem, használtam már. A Robotnak meg lehet adni a BT eszköz azonosítóját. De, azt már a Smart Lock is tudná kezelni. Talán még egy dual band "okosrouter -rel" is megoldható lenne. Az 5GHz AP -ban, a 2,4GHz pedig kliens módban működne és ezt érzékelné a teló (csináltam már ilyet Tomato -s router -rel). Talán még automatikusan át is tudna váltani a 2,4GHz AP módba, amikor megkapta az IP -t a teló hotspot -jától.
-
Somatom
veterán
válasz
polonic #116866 üzenetére
Nem ez a kérdés lényege. Hanem az, hogy ha mondjuk az ajtódon lenne egy NFC matrica, akkor kellene-e bármit tenned a zsebedben levő telóval ahhoz, hogy érzékelje? Az nem opció, hogy előveszed a telót és odatartod a matricához. Tehát, kb. 50cm -es hatókörben kéne érzékeljen. Sztem ez túl nagy távolság az NFC -nek.
Jut eszembe! Az NFC érzékelésnek nem kritériuma a bekapcsolt kijelző?Mcrazy:
A cella és a GPS összehangolása jó lenne, de 2.3 -as Android -tól root kell a GPS automatizált kapcsolásához. -
MikeWazowski
veterán
válasz
polonic #116179 üzenetére
Én is költözök át a keep-ből. Csak mire 50-60 jegyzetet stb. átmásolok...
Ám akkor a társított mail alapján szinkronizálja az összes jegyzetet?
fecus - katt a szakaszon hosszan, majd szakaszvédelem. Itt megadsz egy tetszőleges jelszót, utána megnyitod, megadod a jelszót és bepipálod, hogy legközelebb már ujjlenyomat olvasóval azonosítson.
-
Bozek
nagyúr
válasz
polonic #115956 üzenetére
Kérdés, hogy nem Samsung telón hogyan működik. Elvileg az ujjlenyomathoz csak Oreo-tól férnek hozzá az alkalmazások. Mondjuk én elégedett vagyok a Chrome-mal is, amennyit böngészek telefonon, annyira bőven elég.
Igaz, elvileg a 8.0-ban már van Autofill a Google által, tehát azzal biztos menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged