- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S e t h #86553 üzenetére
és beg:
Köszönöm az infót! Azt láttam, hogy korlátozzák az ingyenes funkciókat, de ha egy bármilyen szöveg átküldése ingyenes marad, abból a többi műveletet az Automatizáló megoldja. Én a NAS -t használom központi szervernek, de egy PC -nek sem gond, ha fut rajta mondjuk egy FTP szerver. Küldenék a PC -ről egy "küldtem egy képet" üzenetet, amiből az automatizáló tudja, hogy indítania kell egy letöltést az adott szerverről. Külső tárhelyként ez lehet a Gdrive is.zeon.hu:
Emlékszel a koordinátás project -re? Itt a tuti megoldás. A Robot PushTasker üzenetben parancsot küld a másik készülékre, ami push válaszüzenetben visszaküldi a koordinátáit. -
törölt tag
válasz
S e t h #86550 üzenetére
Ez a Pushbullet egész jónak tűnik. Érdekelnének a tapasztalataid. Valóban push üzenetet küld? Arra gondoltam, hogy megpróbálom kiváltani vele a Voip alkalmazás hívásfogadás részét, mert az nagyon szívja az akkut. A fogadás az otthoni miniPC -men futó kliensre futna be. Az küldene Pushbullet értesítést a telóra, ami erre aktiválná a klienst a hívásfogadáshoz. Telepítettem a PushTasker -t is. Az E-Robot is kezeli, esemény és művelet oldalon is látom a plugin listában. Szóval, elvileg minden feltétel adott. A kérdés csak az, hogy a Pushbullet mennyire gyors, illetve, mennyi erőforrást igényel a "figyelés" állapota.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
S e t h #85521 üzenetére
Megadnád hogy melyik az?
Az "(ingyenes)" nem véletlenül volt zárójelben...OK, bocs, nem láttam:
CalenGoo - Calendar and Tasks
Lényeges hogy korrekten adnak 72 órás trial verziót!Köszönöm, ki fogom próbálni - jó tipp, főleg hogy van pl. Evernote integráció is!
A Task rész remélem nem olyan szimpla mint maga Google-é... -
válasz
S e t h #85301 üzenetére
nem, csak amilyen közel vannak, meg kicsit, gyors gépelés mellett lehetelen pontosan eltalálni.
Ha az lenne, hogy a két gomb fel lenne cserélve, vagy neadjisten felcserélhető lenne, az pl. máris nagy segítség lenne, mert a képernyő legszélét sokkal könnyeb eltalálni, mint hogy azt nézegessem, hogy hány 10 pixellel kell beljebb nyomnom.Szóval ez van akkor, amikor a tervezéskor nem figyelnek oda az apró részletekre.
-
törölt tag
válasz
S e t h #84748 üzenetére
Köszi! Első teszthez sikerült összehoznom Google naptárral. Napi eseményeket tud hetekre időzítve ismételni, csak egyetlen eseménybe rakott időszakokat nem. Csináltam 14db napi eseményt, mindegyiket 4 hetes ismétléssel. Így már működik. Azért erőltetem még a Google naptárat, mert ehhez vannak rendszer API -k, amiket más alkalmazások (pl. automatizálók) is tudnak használni. Így a naptáreseményekhez később műveleteket tudok rendelni.
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #81368 üzenetére
A kézírás rész kimaradt nekem. Akkor kétféle megoldást tudok. Vagy használsz Word-öt (Excel-t) és a Google Handwriting Input-ot, vagy pedig egy rajzolóprogramba viszed be az adatokat, abban van radír is, így bármikor tudod törölni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #81342 üzenetére
Miért nem használsz rá célalkalmazást? Miért épp Word-ben kell megcsinálnod a táblázatot?
Egyébként én már azt se értem, hogy az emberek (és sajnos a cégek is) a nagy adatbázisokat miért Excel-ben csinálják, miért nem Access-ben. Mondjuk az iskolákban sajnos az Excel-t se tanítják meg rendesen, úgyhogy valamilyen szinten érthető. Nem tudom, hogy 100 emberből hányan hallottak például a pivot táblákról, a makrókról és mondjuk a tömbök kezeléséről.
-
Dottore
addikt
válasz
S e t h #80928 üzenetére
Ez a nem akartam reklámozni eszembe juttatja, hogy milyen furcsán vagyunk bekötve. Gondolkodás nélkül elküldünk bárkit a francba, de ha dicsérni kell, akkor azt valahogy szégyenlősen tesszük. Tisztelet a kivételnek persze.
Szóval, hogy gyakoroljam, mert ezt be is vezethetnénk akár, nekem a Solid Explorer készítőjével van kellemes tapasztalatom. Sok fejlesztővel dolgoztam már együtt, de az a srác hihetetlen mennyire türelmes, valamint jó szándékú. Ide tartozik még a térképes Locus csapata is és nem utolsó sorban Barta Tamás, aki az E-Robot fejlesztője.
-
-
Dottore
addikt
válasz
S e t h #80371 üzenetére
Lehet, hogy nem az. Az volt a célom, hogy érdemes szétnézni néha máshol is. Elsősorban nem a program miatt reagáltam hanem a hozzászólás miatt.
Beleolvastam a fórumba, pont az van ott is mint itt, hogy mennyivel jobb mint a Greenify, nem jobb mint a Greenify, ugyanolyan mint a Greenify is és így tovább. Ha valakit érdekel elolvassa és eldönti kell neki vagy sem.
-
Dottore
addikt
-
Kékes525
félisten
válasz
S e t h #80323 üzenetére
Nekem is nagyon jók a tapasztalatom vele. Én még a Package Disabler Pro-t is fagyasztottam Greenifyvel, miután ő lefagyasztotta a bloatware-eket. Nem jöttek vissza a tiltott appok. Valószínűleg úgy működik, hogy a rendszer konfigurációs file-ját írja felül és ezért nincs szükség az állandó működésére.
-
-
törölt tag
válasz
S e t h #79585 üzenetére
Az kizárt. Én próbáltam mindkettőt. Max. akkor lehetne gyorsabb, ha megszoknám. Mert ennek hiányában ez a húzogatósdi csak szerencsétlenkedés. Ezt tapasztalatból tudom!
Az ember legyen tisztában a saját korlátaival! A húzogatás fogalma nekem sosem lesz a betűvetéshez társítva. Maradok a hagyományos értelmezésnél. Az legalább még megy (remélem, hogy a szöszim is így érzi!).
-
nyuszi123456
aktív tag
-
törölt tag
válasz
S e t h #78343 üzenetére
Köszi! Érdekes volt. Leginkább saját szövegeket olvastatok fel Marissal és bizony, kell trükközni. A telóm időnként "elfelejt" töltődni, ezért megkértem Marist, hogy szóljon, ha megszakadna a töltés. Nem akarta szépen hangsúlyozni. Végül úgy lett jó, hogy "Töltés: megszakadt." Mivel nincsenek külön fonéma fájlok, ezért mindent Magyar kiejtés szerint kell neki megadni. Az egyik hangparancsom kontrollja úgy lett jó, hogy "Blútúsz: bekapcsolva". Érdekes műfaj ez a TTS.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #78069 üzenetére
Elvileg ez a Nuance cucca van benne, tehát ugyanazt a minőséget kell nyújtania. De ha pár olyan mondatot leírtok, ami nehezen kimondható az SVox-nak, akkor letesztelem mind a kettővel és a hangfelvételt megosztom.
"Code Factory becomes a distributor and integrator of Nuance® Communications speech technology."
(#78067) varmi2: Gondolom beállítható, hogy gombnyomásra hívjon valakit, ezért is kell neki az engedély.
-
-
-
golyós
addikt
-
Jakuu
őstag
válasz
S e t h #72577 üzenetére
Nezz korul szvsz, milyen energiamegtakarito vagy akkukimelo program van a keszuleken, mert azokban szokott lenni altalaban olyan opcio, hogy ejjel mondjuk este 10 es reggel 8 kozott nema modba teszi a keszuleket. De peldaul ha jol emlekszem van ilyen funkcio par Battery Notification programban is, hogy a hangjelzest kapcsolja ki valamelyik idokozben.
Szerintem ilyen helyeken keresgelj.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
S e t h #71412 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk a profizmus itt kezdődik.
(Van egy itteni fórumtárs, aki már kapta meg a "screen off the day" címet párszor) -
törölt tag
válasz
S e t h #71248 üzenetére
Firefox? Én a beta -t használom. Nem rossz cucc, főleg az addonokkal és legalább nem webkit. Viszont, ezért minden frissítés 30MB körüli adatforgalommal jár. Én havi 3 rugót költök, 2GB netre (Deezer csomag, mert ez 4g -s). Így nem gond a Dolphin. Mivel feltöltős vagyok és telefonálásra is a netet használom, ezért a havi 3 rugó összköltség számomra viselhető. Persze a VOIP -nak is van egy díja, de az olyan alacsony, hogy nem is számolok vele. Fél évig símán elvagyok 10 Euro feltöltésből.
-
twine
veterán
válasz
S e t h #67914 üzenetére
Erre próbáltam a kérdésemmel célozni...
Ennek az upto calendarnak pont annyira rakat sz@r a használati értéke mint a Google "uj" lollipop calendárjának...
Feltelepítettem átnéztem...törlés...
Én mindig azt mondom, mindenki azt használ, amit akar, de egy business calandart "bénának" nevezni az upto tükrében....hááááát....(több mint) fura.... -
törölt tag
válasz
S e t h #67687 üzenetére
A Launcher fejlesztők viszont annyira nem tettek ki magukért:
Személy szerint engem ez a kettő érdekelne, de az első nem akciózik, a másiknak meg most annyi az ára, mint amit reálisnak tartanék körülbelül akció nélkül
50%-os akcióban van ráadásul. Na meg ha azt vesszük, hogy a NOVA még akció nélkül is 900 Ft-ba kerül, akkor bár lehet, ez szebb, de tényleg kemény a 4+k-s ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest