Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz #79335424 #86551 üzenetére

Én még battery statisztikában egyszer sem láttam az élmezőnyben, bár azt is hozzá kell tennem, hogy én pár képnél, egy-két mp3-nál többet eddig egyszer sem küldtem át.
    Az értesítés mondhatni azonnali, nyomok a küldés gombra és már jelez is a telefon, hogy megjött az anyag.
    Ami még jó benne, bár úgy tudom te nem használsz asztali gépet, hogy ha nincs éppen kéznél a teló, bár egy kamionban miért ne lenne hehe, akkor az asztalin jelzi, hogy hívnak, smst küldtek, facebook üzenet érkezett, feltöltődött a telefon, mondhatni mindenről értesítést kapsz ami a telefonnal történik, sőt üzenetküldő alkalmazások egy részénél, vagy éppen sms esetében az asztaliról is tudsz választ küldeni, vagy üzenet küldését kezdeményezni.
    Mondjuk a free verziót most korlátozták le éppen 100 sms küldésre.
    Csak ismételni tudom magam, nekem a legmegfelelőbb alkalmazás arra ha azonnal át akarok küldeni egy képet, linket a telefonra számítógépről, én inkább azt vettem észre az utóbbi időben, hogy gondjai vannak ha telefonról küldök filet a számítógépre, az nem megy mostanság zökkenőmenetesen mint régen, de lehet én állítottam el vmit és nem ártana egy karbantartást is végezni a számítógépen , mert egyre több funkció működik hibásan, szóval ezt még nem rovom fel a Pushbulletnek.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

• beg

veterán

válasz #79335424 #86551 üzenetére

Régóta használom, nagyon keveset kér enni, valóban push nem az a fb messenger féle 49 wakeup/h :)
    Amikor kap üzenetet, rögtön megjelenik, de még betterbatterystat sem listázza ki olyan jelentéktelen az ébresztése a háttérben üresjáratban.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

Új hozzászólás Aktív témák