- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
golyós #175248 üzenetére
Az a baj nem manageli jól, egyik se, lehet neked 32GB ramod is. Hiába lock-olod, vagy kapcsolod ki az akkukezelését adott appnak, egy idő után ha úgy gondolja bezárja, holott bőven lenne elég memória, és van is több giga szabad.
Én már nagyon hiányzolom azt a feature-t amivel tényleg úgy lelehet zárolni egy appot hogy garantáltan soha nem lövi ki adott appot semmilyen körülmények között, mint egy pc.
-
svgyula
addikt
válasz
golyós #175236 üzenetére
A Realme is tudja. Minden Honor tudta! Én is kikapcsolom ill. automatán kapcsolja magát. De ha kell ébreszteni akkor az a bekapcsolási idő előtt is ébreszt!
Ez a savanyú a szőlő "minek az" mert az enyémben nincs is(!)mindig előjön valakitől!
A kikapcsolást pedig nálam az elktroszmog miatt van!
Lehet ezen elmélkedni de nálam ne keressen semmilyen hálózatot a telefon és nem akarom kapcsolgatni meg este lefekvés előtt keresgetni a beállításokat. Csinálja az szépen magától! Az aku merülés meg nem érdekel mert max 35 perc a fullra töltés...... -
válasz
golyós #175227 üzenetére
A "+" jelet biztos, hogy nem írja hozzá, mert azt kipróbáltam egy érvénytelen számmal.
A Te esetedben az lehet, hogy a szám alapján felismeri a lányodat a kontaktok között és tudja, hogy Őt kell hozzáadni.
Lehet egyébként olyat is, hogy pld Block Kovacs Peter's és akkor blokkolja péter számát vagy számait, de itt vigyázni kell, mert a feloldásnál (Unblock) nem oldja fel, ha több szám is szerepel ugyanahhoz a névjegyhez, hanem rákérdez, hogy melyiket akarod feloldani.
Ebben az esetben sajnos megszűnik az automatizáció, mert kézzel bele kell nyúlni a feloldásba.
Szóval jobb számokat megadni. -
-
törölt tag
válasz
golyós #82098 üzenetére
Esetleg ezek. Ha nagyobb variálhatóság kell, akkor:
root + automatizáló (E-Robot, Tasker, stb.) + Xposed framework + Xposed Additions pro
vagy
root + automatizáló + AutoinputBozek:
Tamás "titokban" varázsolt vmit a Robotban. Nemrég vettem észre, hogy megjelentek az Autoinput események.Te melyiket és hogyan használod, ha pl. egy alkalmazás kilépés gombjának érintését szeretnéd eseményként felhasználni?
-
Brett001
aktív tag
válasz
golyós #76651 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom!
Mondjuk a "nem kap netet" nehezen fog menni, hisz épp azért vettem meg ezt a progit, hogy wifin keresztül tudjam hallgatni a PC-men lévő megosztott sok gigányi FLAC zenéket tartalmazó könyvtáraimat és ne kelljen OTG-vel rábiggyeszteni egy pendriveot. Márpedig nem fogom a netet kihúzni a routerből. Ez volt az egyetlen progi, (pedig sokat próbáltam) ami hajlandó tallózni és lejátszani (normálisan kezelni az smb-t) a zenéket.
Mellesleg a hangminősége is szuper. Remélem javítják ezt a licensz gondot.
-
törölt tag
válasz
golyós #74528 üzenetére
Leginkább az, hogy semmi közük egymáshoz. Az Xposed egy keretrendszer, ami alá modulok (alkalmazások) telepíthetők. A Busybox egy programkönyvtár, amiben előre megírt összefüggések vannak, amiket az alkalmazásokban nem kell külön definiálni, csak meghívni a busybox -ból.
-
törölt tag
válasz
golyós #70142 üzenetére
Ezt a Photo Editor -t használom.
-
törölt tag
válasz
golyós #44706 üzenetére
Azt hittem, erre gyorsan kapsz választ, de úgy tűnik, hogy mindenkinél lustulást okozott a vasárnapi ebéd.
Persze, van rá megoldás. Sok ilyen program létezik, egyes fájlkezelők is tudnak ilyen mentést. De hogy ne kelljen keresgélned, itt van pl. ez az APK share and backup. Kiment, átrak, telepít. Persze ez nem teszi át a beállításokat, de mivel a tabon úgyis más kell, ezért ez nem lényeges. Arra viszont nincs garancia, hogy futni is fog a program tab környezetben, hisz valami oka biztos van annak, hogy nem hozta a Play a tabra. -
scream
veterán
válasz
golyós #24520 üzenetére
3G Watchdog szerintem megbízható, legalábbis nekem pontos volt amikor még használtam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
golyós #23290 üzenetére
Azt nem írja ki, csak külső programmal (mondjuk 3G Watchdog) tudod ellenőrizni. De miért fontos, ha úgyis WiFi-vel töltesz? Régebben amúgy elég lassan szedte le a híreket a gReader is, de aztán szerencsére megcsinálta a fejlesztő, hogy gyors legyen. Amúgy is nagyon korrekt, többször leveleztem vele bizonyos funkciók miatt.
Én a következő RSS-eket használom amúgy: Index (Belföld, Külföld, Tech), Mobilaréna, Motorsportal, NSO, SG.hu, Sporthíradó.(#23292) attiati: Tasker.
Ha azzal sikerül meggátolni a lopást, akkor jelentkezz a Google-hoz programozónak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
golyós #23248 üzenetére
Olyan már sajnos nem létezik, mióta ennyire szerteágazott lett az RSS. Én magamnak szoktam összevadászni azokat, amik kellenek. De tesztelni kell, mert van olyan oldal amúgy, amelyik visszadobja a letöltési kérelmet (anno az Index is ilyen volt, de már nincs ilyen gond). Igaz, a gReader-ben megoldható, ha a letöltést egyszerűsített nézetben végezzük.
-
fatal`
titán
válasz
golyós #21046 üzenetére
AutoAnswer, nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Black Myth: Wukong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged