- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipo
csendes tag
válasz
Szmeby #84947 üzenetére
Sajnos 4 nap után azt hittem minden lehetőséget végigkutattam időjárás ügyben.Tévedtem.Rá kellett jönnöm,hogy lehetetlen megjósolni hol mennyi eső esik,az autóval közlekedők biztos tudják ezt.Rossz irányban mentem el.Az új irány a Radar.Nyugat Magyarorzág radarképe nem a legjobb.Szétnéztem a környező országokéban és találtam egy egészen kiválót.Play áruházból letölthető.StormWatcher.
Ez egy Horváth alkalmazás ami lefedi fél Magyarországot,bár engem csak Zalaegerszeg érdekel.A lényeg tehát inkább az,hogy HOL esik épp és ,hogy Merre tart.Vigyázz,mindig kevesebbet mutat az órájuk 2 órával!A videó animáció nagyítható!!Tehát minden más parasztvakítás!!
-
filipo
csendes tag
Az elmúlt esős napokat -pont ilyenkor kellett szabadságra mennem-azzal töltöttem,hogy időjárás előrejelző programokat teszteltem,rengeteget.Volt olyan-YoWindow - ami nagyon ötletesnek tűnt de ugyan ilyen pontatlannak is,amit nagyon sajnáltam.Rá kellett jönnöm,hogy a radar az a nagy mennyiségű esőt jelzi,a többit nem(ez is hasznos persze).Aprorpó radar.Itthon csak a Magyar radar megbízható,ne is próbálkozzatok "világradarral".Amit teszteltem az az órára lebontott előrejelzés.Voltak gyönyörűek és rondák is de pontosságban gyenge volt mind amit nem is értek.Tehát a végeredmény!!!Yahoo időjárás app lett az egyik győztes.Mert órai előrejelzése a legpontosabb és van külön 90 perces is amit sehol nem láttam ami szintén nagy százalékban eltalálta még a szitáló esőt is.Nem mellesleg egy képernyőn van mindez és nem kell keresgélni.A másik győztes az Időkép.A felhő és a radarkép a nyitó oldalon telitalálat,főleg úgy ,hogy aki unatkozik még észlelést is küldhet.(a reklám és a legfrissebb hír csúfitja a képet.)Azt,hogy 7 napnál több előrejelzést vállal meg nevetséges.
tehát a győztes:Időkép +Yahoo időjárás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest