- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipo
csendes tag
válasz
Szmeby #84947 üzenetére
Sajnos 4 nap után azt hittem minden lehetőséget végigkutattam időjárás ügyben.Tévedtem.Rá kellett jönnöm,hogy lehetetlen megjósolni hol mennyi eső esik,az autóval közlekedők biztos tudják ezt.Rossz irányban mentem el.Az új irány a Radar.Nyugat Magyarorzág radarképe nem a legjobb.Szétnéztem a környező országokéban és találtam egy egészen kiválót.Play áruházból letölthető.StormWatcher.
Ez egy Horváth alkalmazás ami lefedi fél Magyarországot,bár engem csak Zalaegerszeg érdekel.A lényeg tehát inkább az,hogy HOL esik épp és ,hogy Merre tart.Vigyázz,mindig kevesebbet mutat az órájuk 2 órával!A videó animáció nagyítható!!Tehát minden más parasztvakítás!!
-
filipo
csendes tag
Az elmúlt esős napokat -pont ilyenkor kellett szabadságra mennem-azzal töltöttem,hogy időjárás előrejelző programokat teszteltem,rengeteget.Volt olyan-YoWindow - ami nagyon ötletesnek tűnt de ugyan ilyen pontatlannak is,amit nagyon sajnáltam.Rá kellett jönnöm,hogy a radar az a nagy mennyiségű esőt jelzi,a többit nem(ez is hasznos persze).Aprorpó radar.Itthon csak a Magyar radar megbízható,ne is próbálkozzatok "világradarral".Amit teszteltem az az órára lebontott előrejelzés.Voltak gyönyörűek és rondák is de pontosságban gyenge volt mind amit nem is értek.Tehát a végeredmény!!!Yahoo időjárás app lett az egyik győztes.Mert órai előrejelzése a legpontosabb és van külön 90 perces is amit sehol nem láttam ami szintén nagy százalékban eltalálta még a szitáló esőt is.Nem mellesleg egy képernyőn van mindez és nem kell keresgélni.A másik győztes az Időkép.A felhő és a radarkép a nyitó oldalon telitalálat,főleg úgy ,hogy aki unatkozik még észlelést is küldhet.(a reklám és a legfrissebb hír csúfitja a képet.)Azt,hogy 7 napnál több előrejelzést vállal meg nevetséges.
tehát a győztes:Időkép +Yahoo időjárás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest