Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Bozek #78339 üzenetére

    Na most ráengedtem mindegyiket egy könyvre, azonos oldalra, egyező karakterszámban.
    Revideálnom kell a korábbi megállapításomat.

    A versenyzők.
    1.Samsung prémium kategóriás telefonokhoz kibocsátott magas minőségű hangcsomag
    2. Nuance Mariska a Vocalizer TTS jóvoltából
    3. csendben írom, a Nuance "másik" terméke

    Hallottam már korábban, hogy a Samsung elérte azt a szintet, ami jóval meghaladja a korábbi Swox Mariska szintjét, sőt volt aki szerint jobb a Nuance termékénél is.
    Én ezt kétkedéssel fogadtam, de most azt kell mondanom, hogy emelem kalapomat a Samsung előtt, mert megverte a másik két versenyzőt.
    Amit tapasztaltam.
    A korábban favoritnak tartott Nuance prémium 500 megás csomag bár talán a legszebben hangsúlyoz, de néha ezt már-már művi szinten csinálja, néha úgy viszi le avagy éppen föl a hangsúlyt, hogy tönkre is teszi vele az adott mondatot.Egyes szavakkal problémája van, most például egyik beállítással sem tudta a készítsen szót rendesen kiejteni, abból folyton csak készítcen lett, illetőleg időnként szövegkörnyezettől függően a "hogy" sem ment neki.
    Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy alapból ugye felolvassa a kötőjelet is, szóval plusz beállítást igényelne, ami nem felhasználóbarát.

    A Samsung eszméletlenül szépen artikulál, ezzel érteni a legjobban az összes szót, nincs művi hangsúlyozás, talán ez adta vissza legjobban az olvasás élményét.

    Az ezer forint körül megvásárolható, de hét napig ingyenes Vocalizer TTS a Mariskával a kettőt között helyezkedik el, számos beállítási lehetőséggel, igazán ki sem tudtam próbálni az idő rövidsége miatt.

    Nálam abszolút marad továbbra is a Samu alkalmazása, de akiknek nem elérhető, azoknak alternatíva lehet a Vocalizer TTS is, feltéve ha még nem vették meg korábban a Mariskát, illetőleg érdekes a frissítés kérdése is, mert egyáltalán mit is lehetne ezeken frissíteni, de ha van is mit, akkor a Mariskához 3 éve nem nyúltak, pókhálós szegény.

    Még vmi, nem tudom a csomag nagysága mennyit tesz hozzá, de a Nuance prémium kb 500 mega(és közben ez vérzett el ), a Samsung ha jól emlékszem 150 mega körüli, amíg a Vocalizer TTS Mariska kb 40 megát szedett le.

    Summa summárum, a nem hivatalos nem alternatíva, barátságosabb a többi versenyező.

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák