- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
(#62777) hozzászólásra akartam válaszolni.
-
air
nagyúr
-
galaxys80
veterán
-
Rivaul
addikt
A válaszod első felét köszönöm. A másodikat meg lentebb... Valószínű ezzel kezdtem. Leszedtem egy rakással de vagy a no root ellenére is rootolni akart vagy nem azt csinálta a program amilyen címszóval hirdették. Ezek után jöttem egy ilyen topicba, ahol gondoltam találok valakit aki tapasztalatból tud ajánlani.
Kicsit zavar hogy mostanában többször találkozok ilyen hozzáállással. Én a hozzászólásaim 90%-át segítségadással szereztem de sokaknak úgy látszik fáj az ilyesmi. Ne sértődj meg, de ha nem fűlik a fogad válaszolni akkor inkább ne írj semmit. Ha meg válaszolsz akkor tedd és hagyd hogy megköszönjék mert rendes voltál
-
Traxx
őstag
Ahogy írtam, AVG IS-em van. A NOD-ban pedig csalódtam, kolléga laptopján úgy átengedett 1-2 finomságot, mint a sicc. Na meg az (is) fizetős, és olyat nem szeretnék perpill.
Az Aviráról: [link] [link] Nem a legótvarabb fajta, de tuti van olyan teszt vagy tesztmódszer, amiben a vége felé kullogna. Mint a statisztika, azt hiszem el, amit én hamisítottam
Tökéletes védelem szvsz. nincs, a leggyengébb pont mindig a júzer. De ahogy írtam, az ésszel netezés mellett is be lehet szívni valamit.
-
tobias40
veterán
Rakjam újra a teljes rom-t?
Azért furcsa hogy csak a képet nem mutatja meg,amúgy tökéletesen tudok barangolni a dir-ek között,minden funkciót megtudok nyitni stb..
Olyan mintha nem boldogulna a "codec"-el és nem képes megjeleníteni a képet.
Másik samsung-m nincs hogy azzal is megpróbáljam..Vkinek van esetleg hasonló samsung tab-ja amivel megpróbálná?
Vagy esetleg tapasztalat ha már használja az Airdroid-t!Üdv!
-
LonGleY
veterán
Egyébként én sem értem, hogy miért lenne annyira alap. Így, hogy mindenféle dolgot eleve tiltottam az alkalmazáskezelőből, nem tudnék olyat mondani, amire ráférne a fagyasztás. Facebook kliens nincs, a Hangouts-ból ki lehet lépni stb. Hiába van root, de egyszerűen nincs miért Greenify-t használnom.
-
air
nagyúr
Greenify-ra egyáltalán nem a RAM használat miatt van szükség. A Greenify ugyanis nem taszk killer. (Úgy látszik te sem ismered.
)
Hibernálni lehet vele nagyon sok olyan alkalmazást, ami teljesen feleslegesen fut folyamatosan, tartja ébren a készüléket, és meríti az akkumulátort. (Még mindig az energia a legnagyobb kincs, nem a RAM chip."Kinek mi a "must have""
Igen, ezért kezdtem úgy a mondókámat, hogy szerintem. És most is azt mondom, hogy szerintem igenis "must have". Nekem. Ha neked nem, az a te véleményed, nem általános igazság. -
nyuszi123456
aktív tag
A képernyőfelbontásról: persze minden gépen adott. Hogyan vehetném rá a droidomat, hogy jól gazdálkodjon a pixelekkel? Úgyszólván valódi felbontással dolgozzon.
Példa: Chromeban olyan 80pixel vastag csík a címsor. Elég lenne 14-es betűmérethez 18 pixel a címsornak.
Vagy Playben egyszerre mutat kb 6 alkalmazást, de lehetne 20 is (nem hiányzik, csak a térgazdálkodás miatt írom példának).
Valahogy sosem tudtak ezek a kütyük elszakadni a jól bevált 320x240 pixelbeosztástól. Azt hiszik, azt szeretjük, le sem mondanánk róla 2600-ért sem. Rémálmomban, ha vennék egy 1920x1600-as felbontású gépet, pusztán jótékonyságból beáldozna 400 pixelvastagságot a böngésző címsornak.
randi: olyan édesek vagytok
-
twine
veterán
Mert a honlapon nem a magyar kiosztás szerepel
nézd csak itt!
Engem inkább a "for Android" zavar meg nyuszi írásában...ilyet nem találok sehol...De szerintem ő is ezt a 6300ast vásárolta...
(Halkan megjegyzem, inkább csak neked keresgélek, mert a telefonhoz nem használok ilyet, otthon pedig nekem is az Apple billzete van az asztalon...használtan olcsóban is ki lehet fogni őket, és tényleg nagyon szerethető )
Egyébként van itt a Prohardveren is teszt erről a(rapoo) billzet családról -
törölt tag
Szálhúzott alu, tényleg minőségi cucc. A gombok nyomáspontja, stabilitása, érzékelése is nagyon ott van. Komolyan mondom, élmény használni. Androidon igényel némi remapos korrigálást, de kipróbáltuk haverom szifonján és azonnal kezelte az összes funkciót, beleértve a fény és hangerőszabályzást. Szifonéknál ezt kell megfizetni.
-
Hosszabb ideig én is az ACR-t favorizáltam, aztán most hétvégén fedeztem fel a Record My Call alkalmazást.
-
Dottore
addikt
Attól függ honnan nézed. Itt is volt egy hozzászólás, hogy neki csak feltölteni kell képet és emiatt nem tud megszabadulni tőle. Szóval ha onnan nézed, hogy egy program mennyiben olyan mint az FB, akkor igen, hülyeség. Ha pedig onnan, hogy magát az appot értékelték (nem pedig összevetették a FB-vel), akkor nem az.
-
Dottore
addikt
Nem vagyok paranoiás. Engem sem raboltak ki. Nagy valószínűséggel nem is fognak és nem rettegek, hogy az FB jelszómat ellopják. Amit írtam az csupán gyakorlatias szemlélet, logikus megközelítés. Ugyanígy kinevettek engem más fórumon is mikor azt írtam, nem kellene privát anyagokat felnyomni a felhőbe. Dettó ezeket a válaszokat kaptam amit írtál. Hiába magyaráztam, hogy nem az Apple fog ezzel visszaélni, hanem akik ellopják tőlük. Szóval gondold át szerintem mennyire vagyok paranoiás menyire nem.
-
törölt tag
Így már értem. Én az akkuidő megsaccolására gondoltam. Hibafelderítésre viszont tényleg használható.
Air:
Sztem tudod, mit ajánlanék.Van ilyen eszközfüggő bt. csatlakozási megoldásom. Működik. Ha bekapcsolom a bt. egeret, akkor csatlakozik. Ha leütök egy karaktert a billen, akkor a teló bill. alkalmazást vált. De egyik esetben sincs probléma a felderítés kéréssel, mert az eszközök kérik. Nálad viszont ez necces, mert semmilyen változtatás sem történik, ami elindítana egy kapcsolódási kérést. De próba, cseresznye. Végülis csak akkor kell a kapcsolat, ha hívást fogadsz, vagy indítasz. Mindkettőt lehet eseményként kezelni felderítéshez/csatlakozáshoz.
-
oncsi
őstag
"Jó példa az MX Player, amiből megvettem a Pro-t, pedig az tényleg csak annyival jobb a simánál, hogy nincsenek benne reklámok"
Meg lehet teljes képernyőn is használni amikor pl. fix a tálca. Vagy 16:10-en, vagy nagyításkor nem rögzíti a bal oldalhoz a képet. (Samsung Note)
Az ingyenes ezeket sem tudja. -
air
nagyúr
Aha, pont úgy van, ahogy mondod.
Azt leszámítva, hogy az 50MPx-es képeben is maximum 2-3MPx-nyi valós információ van, a többi belehazudja a szoftver.
És utána ebből vágsz ki 10MPx-nyit. Sok sikert!(#59892) csadi0011
Optika nélkül akkor sem "lát messzebbre" ha 35000 képet készít, és azokból csal össze valamit.
Ez olyan, mint amikor az amerikai filmekben a halál pixeles képeket kiélesíti a szoftver. Azoktól szoktam hátast dobni. -
whYz
őstag
Itt egy screenshot.
-
tonyrulez
őstag
Polaroid gyerektabletbe pl. normál SD megy.
-
Dottore
addikt
Nem. Lehet kissé elhamarkodott voltam, de felhúztam magam.
A nyilvánosság azért lényeges mert én nem fogok vitatkozni senkivel. Mindenki ítélje meg saját igazságérzete szerint. Ehhez viszont sajnos nem privátban kell üzeneteket írogatni valakinek aki nem tetszik, hanem itt a fórumon mindenki előtt. -
törölt tag
Én is vmi hasonló megoldást alkalmaznék. Talán annyit csinálnék előtte, hogy a képeket egy tömeges átalakításra alkalmas programmal, közös méretre hoznám, szükség szerint egy fekete flekkel. Szóval a 16:9 -es, fekvő nézetű képeket 1920x1080 -ra konvertálnám, a többit pedig úgy, hogy a függőleges nézet legyen 1080 és a vízszintesen kihasználatlan helyen legyen egy fekete flekk, hogy összességében meglegyen az 1920x1080. Fast Stone Image Viewer -rel szoktam ilyeneket csinálni (Win PC -n).
-
LonGleY
veterán
Nem csak az alkalmazásról van szó (amiből több különböző kell, hogy az oldalaidat menedzselhesd, böngészhess, üzenetet küldhess - WTF?!), hanem a weboldalakról, a design-ról, az előremutató fejlesztések hiányáról. Nem azt az egy FB appot szidom, amit vagy sikeresen vagy sikertelenül alkalmaznak az emberek, hanem az ökoszisztémákról alkottam véleményt. Ezerszer kiforrottabb appot, normálisabban működő weboldalakat, egységességet tudnának létrehozni - ugyebár a lehetőségekhez mérten -, mégsem teszik.
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, még pénteken sok jó tanácsot kaptam, hogy miként tudnám egy átok hivatallal folytatott vitámban titokban rögzíteni az elhangzottakat. Ne legyen rá senkinek szüksége, de ha mégis, akkor ezt használja, ma délelőtt gyakorlatban is kipróbáltam, remekül működik.
Csak lenyomod a hangerő növelése gombot, és minden külső jel nélkül, észrevehetetlenül vesz mindent, ami elhangzik, újabb gombnyomásra leáll. Nem zizzen egyet sem, se bejövő híváskor a kivilágosodó kijelzőnél, sem máskor nem látható.
-
goom
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Bozek, nem. Ezt hol tehetem meg? Jól gondolom, hogy a Settings \ Language & keyboards \ Text-to-speech output \ Vocalizer TTS \ Settings for Vocalizer TTS \ Voice data folder menüpontban?
Ott jelenleg a /storage/emulated/0/Nuance könyvtárat látom. Ez jó így? Ha nem, mit kell tennem? Csak beépített memóriám van - kártya nincs; nem is lehet.bigrock: köszönöm - várom a visszajelzésedet.
-
S e t h
nagyúr
A 111-ről tudtam, viszont volt még vmi szó, amivel nem nagyon boldogult, de most nem ugrik be melyik.Abban egyszerűen kihagyott betűt a közepéből és így nagyon furcsára sikerült a kiejtés, de gondolom ez nem egyedi.
Most nagy igazán a boldogság, mert végre rájöttem, hogy könyv felolvasásánál a MoonReaderben lehet szűrni karakterre és így ki lehet iktatni az idegesítő "kötőjel" felolvasást.
Hírek felolvasásához miként(milyen alkalmazással) lehet tts-t beállítani? -
-
törölt tag
Lehet, hogy ítélt már így bíróság, de az ilyen előzmények nem sokat érnek, mivel a Magyar jogrendszerben nincs precedens jog. De ennyire nem szeretnék ebbe belemerülni. Kicsit szkeptikus vagyok a Magyar (i)gazságszolgáltatást illetően. Papíron lehetnek mindenféle jogaim, meg lehetőségeim, de ültem én már egy napot fogdában, pedig csak arra kértek, hogy fáradjak be és meséljem el, mint tanu, hogy mi történt. Egy másik ügyben meg egy b. atlan p. bírónő rám mért egy felfüggesztettet, pedig ott sem voltam az esetnél, nemhogy elkövető lettem volna. Szvsz. nálunk továbbra is a statuálás a lényeg.
-
Integra
titán
ez érdekes, mert régen simán ment a market enabler is és akkor is ugyanúgy benne voltak a kártya adataim mint most és minden gond nélkül ment, hogy a német playből letöltsek, ráadásul nem vásárolni szeretnék most, mert nem lehet megvenni, szimplán letölteni ezt az appot.... :-/
egyébként sem szabadna akadály legyen ez, mert ha németországban vagyok fizikailag, minden gond nélkül lekellene, hogy töltse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest