- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49566 üzenetére
Nem tudom, hogy ez a kérdés miért az első bekapcsoláshoz kötődhet, de azt nem én végeztem.
Új, elsődleges Google fiók hozzáadásakor teszi fel az adatok mentésére vonatkozó kérdést, ahol valóban van egy másik pipálási lehetőség, de az nem visszaállításra, hanem valami olyasmire vonatkozik, hogy akarok-e értesítést kapni a Google hülyeségeiről. -
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49564 üzenetére
Pontosan hol kell ezt? Mert nem emlékszem, hogy bármi ilyet csináltam volna.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49450 üzenetére
Ezen jót nevettem (nem rajtad), mert én is több éve használom az MX Player ingyenes változatát.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #49332 üzenetére
guglin túl vagyok szerintem bármilyen GB-ből jó ez a 3 fájl amivel működik a t-online email.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #49156 üzenetére
Feltöltősnél nem tudsz híváslistát nézni. Meg én alkalmazást hiányoltam, nem weboldalt.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #49119 üzenetére
A warez nem az anyagi megkárosítást jelenti, hanem a jogellenes tevékenységet. Ha a jogtulajdonos bármilyen korlátozáshoz köti egy szoftver használatát, akkor e korlátozás megszegése, kijátszása jogellenes, tehát warez.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #49111 üzenetére
No, ez egy érdekes kérdés. Jó lenne erről egy ombudsz...aaakarommondani moderátori állásfoglalás. Az alkalmazás jogtulajdonosa korlátozta az elérhetőséget. Ha szigorúan nézzük, akkor mindegy, hogy a korlátozás financiális, és/vagy regionális, a megszegése mindenképpen warez. Rosszul gondolom?
Szerk.: megelőztek, de legalább kiderült, hogy másnak sem egyértelmű a szitu legalitása. Mellesleg ha a jogtulajdonos korlátozása épp készüléktípusra vonatkozik, annak megszegése miért nem warez?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49115 üzenetére
Egy ingyenes alkalmazást megosztani, ami csak a telefon miatt nem letölthető, nem warez. Egy olyant, amit Magyarországon nem tettek elérhetővé szerintem az.
(#49116) Richee11: Mit nem értesz rajta? Nem elérhető Magyarországon, ezért nem tudod letölteni. Ez olyan nehéz, hogy doktori kell hozzá?
-
Richee11
senior tag
válasz
Viktor0610 #49115 üzenetére
Értem én, csak azt nem, hogy a hivatalos áruházból az ingyenes alkalmazást nem tudom letölteni.
-
Richee11
senior tag
válasz
Viktor0610 #49111 üzenetére
Hogy érted, hogy nem warez? A playen gondoltam, hogy nem warez app van
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #49061 üzenetére
Hát még nem próbáltam csak telepítettem Windows 8.1U1-en futó Chrome és Nexus 7 táblagépre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49054 üzenetére
Az automatikus javítást én is kikapcsolom, viszont a szójavaslatok jól jönnek Swiftkey-ben, azokat meghagyom. De biztosabb, ha én választom ki, amit írni akarok.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #48486 üzenetére
Hongmi vagy RedRice (modell:HM 1W) néven ismerem a telefonomat.
Az angol oldalon ilyen néven nincs telefon.
A linkelt oldalon egy Redmi 1/1S tipus HM 2W modell ROM-ot lehet letölteni.
A magyar oldalon most valóban ott van, vagy elnéztem, vagy elnéztem. -
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #48481 üzenetére
Elég hülyén néz ki, hogy se az angol, se a magyar oldalon nem létezik ez a telefon (Hongmi v RedRice).
-
Kékes525
félisten
válasz
Viktor0610 #48304 üzenetére
Saját telefonomat nem találta, április 2 volt az utolsó aktivitás ideje, holott előtte fél órája töltöttem le egy programot a google-ról. Minden nap legalább 2 órát használom a telót, úgy hogy a google-nak engedélyt adok a helymeghatározáshoz a Runtastic PRO miatt.
-
_stick_
őstag
válasz
Viktor0610 #48292 üzenetére
Az nagy kár...
Köszönöm! -
scarabaeus
őstag
válasz
Viktor0610 #48287 üzenetére
Telenor. De nem akarnám én drasztikusan elvágni a vonalat, mert ha kell, viszont kell (ellenőrzötten), csak az ész nélküli véletlen letöltéseket akadályoznám, azokat is csak kinn (a frissítéseken kívülieket, mert a frissítéseket már wifire korlátoztam). Ha egy mms a szolgáltató szabott árával elmegy, csak azért a mellette becsúszó ilyen-olyan adatforgalmat nem csapnám hozzá, viszont az is előfordul, hogy wifin kívül is kell elérés.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #48238 üzenetére
Nekem több, mint 2 éves az S2. Soha nincs kikapcsolva és a használatról annyit, hogy nem megy el 1 napot a 2000mAh -s akku. Nincs átlátszó állapotsáv és nem megy fullban a böngésző. Lehet, hogy be van égve, de én ezt nem vettem még észre.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #48232 üzenetére
Persze. Ha fullscreen -ben futtatod, akkor addig sem látszik az állapotsáv, ami egy statikus valami, tehát "égeti" a kijelzőt. Elméletileg. Gyakorlatilag némileg árnyalja a képet, hogy az állapotsáv lehet átlátszó is, így mindjárt nem annyira statikus. Továbbá a teló alap, álló nézetmódjához képest a böngészőt szerintem praktikusabb fekvőben használni. Ekkor az állapotsáv is áthelyeződik. Szóval a böngészőt beégés ellen fullscreenben futtatni szerintem kb.értelmetlen.
-
quailstorm
félisten
válasz
nem szeretnék ilyet
Remélem ez válasz a roppant elmés kérdésedre -
Mr X
veterán
válasz
Gondolom úgy érti, hogy na nincs fix alsó és felső sáv benne, akkor nem ég be jobban ott.
-
Gerasz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #48140 üzenetére
Köszi, tényleg működik, nem volt tiszta a másik fiók beállítása.
Végül a Tasks free (Google task) lett a nyerő, mert a Keep nem telepük 2.3-as Androidra. De ez másodlagos, a közös mailes szisztéma bevált, köszönöm!
-
Probert75
addikt
válasz
Viktor0610 #48091 üzenetére
-
domerator
veterán
válasz
Viktor0610 #47523 üzenetére
... és air:
Köszi, valamiért úgy tudtam hogy offline is megy (vagy csak ios-on?... vagy ott se?)
Megnézem azt a másikat.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #47473 üzenetére
"Nem a program számít, hanem a használt ékezetes karakterek. "
Ez, így, ebben a formában nem igaz.
Ugyanis ha Handcentben azt írod be, hogy árvíztűrő tükörfúrógép, akkor küldés előtt automatikusan átalakítja àrvìztürö tükörfùrògépre, és a címzettnél már a nem unicode-os formában fog megjelenni.
Tehát nagyon is számít a program, ha kényelmesen akarsz írni, nem pedig a billentyűzetet akarod "hekkelni", hogy előbányászd a visszafelé dőlő ékezetes karaktereket. -
pataig
tag
válasz
Viktor0610 #47456 üzenetére
Köszönöm a segítséget... billentyűzetként az anysoft-ot használom amiben vannak ékezetes karakterek, viszont a gyári sms app nem ismeri a magyar ékezetes szavakat... vagy leszedi az ékezeteket, vagy 40karakternek néz egyet...
(#47461) air: igazad lehet, s nem szükségszerű a magyar nyelvű app! Azért nem kerestem rá, mert gondoltam itt esetleg aki kipróbált már valami jó, egyszerű alkalmazást az megosztja másokkal, velem!
Nincs bajom a Handcenttel, csak kíváncsi voltam, hogy használ-e valaki valami mást, egyszerűbbet... Nekem egy sms-ben nem kell, hogy tele legyen mindenféle szmájlival..Használnám a gyárit, ha támogatná a magyar ékezeteseket.. -
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #47436 üzenetére
4.1.2-n xposed keretrendszeren és gravity boxon megoldott volt csak kíváncsi voltam, hogy van e gingerre is...
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #47256 üzenetére
Én csak azt vettem észre, hogy a Turbo funkcióval rengeteget cache-el. 80-100MB-ot kb. Gyorsabb nem lesz tőle a böngésző, és takarékosabb sem.
(#47259) raziel01
Elméletileg. Ezt én is tudom, de a gyakorlatban mégsem tapasztaltam. -
raziel01
veterán
válasz
Viktor0610 #47228 üzenetére
Nem kell root már a Greenify-hoz.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #47004 üzenetére
Akkor lehet módosítottak rajta,még motorola defy korszakomban lehetett úgy emlékszem.
-
válasz
Viktor0610 #46813 üzenetére
Pedig a kérdés nem hülyeség, az iTunes Match ennek Apple oldali megfelelője.
"25 euró kicsengetése után annyi történik, hogy az iTunes könyvtárunkban található zenéket megvizsgálja, és ami elérhető a Store-ban, azt 256k AAC formátumban megkaphatjuk (és a fenti összegért egy éven át, összesen legfeljebb 25 ezer dalt válthatunk így meg). A metaadatok, amiket esetleg kitöltöttünk korábban a fájljainkhoz, megmaradnak..."
Sajnos ilyen a Google világban jelenleg nem létezik.
:-( -
twine
veterán
válasz
Viktor0610 #46817 üzenetére
Sajnos még Android vonalon maradva is szembesül az ember ilyesmivel...lásd THD játékok...:
Megvettem a THD verziókat a tegrás gépemre,,majd mikor telefont váltottam, a "simát" is meg kellet vásárolnom, mert nem látta vásároltnak a store...Valaki írta itt annó, hogy vegyem fel a fejlesztőkkel a kapcsolatot....nem vettem, inkább kifizettem ismét a játékokat,,,mert mondhatni lesz@rom,,,
de azért egy pöppet mégis b.ssza a csőröm, hogy ennyit nem tudnak tenni, hogy összekössék valahogy a kettőt... -
válasz
Viktor0610 #46817 üzenetére
sejtettem én is, csak hátha...
-
válasz
Viktor0610 #46813 üzenetére
mi volt félreérthető? Amúgy gondoltam, hogy ebben az esetben ismét vesztes vagyok és ilyenekkel nem foglalkozik a Google menedzsment mert nincs nekik benne pénz...
-
goom
senior tag
válasz
Viktor0610 #46692 üzenetére
-
kovisoft
őstag
válasz
Viktor0610 #46326 üzenetére
Megy 4.0-n is a Google Keep, én azon használom.
-
Predator2
addikt
válasz
Viktor0610 #46328 üzenetére
Köszi
És tud magyarul is a program?
-
Melack
veterán
válasz
Viktor0610 #46320 üzenetére
és (#46319) dokee78:
köszi, továbbítom páromnak, neki kell.
-
siofok
őstag
válasz
Viktor0610 #45798 üzenetére
Feltettem énis,azt kérdezném h mi az amit indításkor kérdez? bootup normaly.. mire nyomjak?
illetve kell-e állítani vmiket benn,vagy maradjon minden gyárin? -
roti86
őstag
válasz
Viktor0610 #45795 üzenetére
Nekem az Adfree-t már nem engedte a telefon telepíteni, kiírta, hogy elavult.
Semmi gond, megoldotta a 'hosts' fájl megfelelő helyre másolása
-
@matthew@
őstag
válasz
Viktor0610 #45544 üzenetére
Köszi szépen a linket!
Próbáltam egy másik telóra (Samsung Galaxy Trend Plus) is feltenni, de nem volt sikeres, mert azon 4.2.2-es android van. Azt írta h az alkalmazás nincs telepítve, miután a telepítésre rányomtam. Ez a szoft verziója miatt lehet, illetve erre megoldható vhogy a Gtalk feltétele? -
Maxtreme
addikt
válasz
Viktor0610 #45389 üzenetére
én is eszt mondnám..
-
LonGleY
veterán
válasz
Viktor0610 #45387 üzenetére
A felszólító mondatok után felkiáltójelet írunk... Vicces, hogy egyikőtök se ír helyesen, de jól megmondjátok. :]
-
katalin888
aktív tag
válasz
Viktor0610 #44872 üzenetére
Csak az en Acer telefonomnal volt mar egyszer problema, mert nem lehet kulon kijelolni, hogy mit szeretnek exportalni....
Kacagjatok nyugodtan -
-B-
senior tag
válasz
Viktor0610 #44842 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom ezt is.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #44842 üzenetére
Ez a tipp már volt régebben is. Kipróbáltam és azóta ezt használom. Szerintem is remek program.
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #44511 üzenetére
Nekem segített hasonló esetben.
Nem tudom mit csinált,de a lefuttatása után feltelepült az adott alkalmazás.
Nem kell semmit csinálni vele,csak lefuttatni. -
LonGleY
veterán
válasz
Viktor0610 #44460 üzenetére
És az új verzió egy arcodbamászó szemét. Helyettesítés under way...
air: Nem azzal jövünk. A többszáz megára duzzadó thumbnaileket is törölni tudja egy ilyen takarítóprogram. Hasznos, csak meg kell találni a megfelelő darabot. Lassítani pedig semmit sem lassít, ha - a CM-el ellentétben - nem fut és figyelmeztetget akkor, amikor nem akarod.
-
konigjanos
senior tag
válasz
Viktor0610 #43981 üzenetére
Hát, nem semmi, valóban az volt a baj. A luxot kilőve már jó is! Nagyon köszönöm!
-
punky10
addikt
válasz
Viktor0610 #43973 üzenetére
A Cerberus a rendszerbe be tud épülni,rejtetté tehető(simán az alkalmazásokban nem látszik),túléli a HR-t,tud képet késziteni a háttérben.Bár ez utóbbit csak a leírásából vettem,de azelső 3-at próbáltam,működik...
Alapesetben jól jön,de egy droidhoz konyító tolvaj már túljárhat az "eszén"... -
S e t h
nagyúr
válasz
Viktor0610 #43808 üzenetére
Ezt hol találom?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Nexuson nincs ilyen menüpont, így a Samsungban ez egy extra funkció.
Illetve lehet alap funkciónak is nevezni, de az ledegradálja a Nexust, így inkább maradnék az extra funkciónál.
-
colonia
senior tag
válasz
Valószínű nem alap dolog az androidos telefonoknál, mert eddig még nem találkoztam vele más mobilokon. A Samsungot nem ismerem.
-
válasz
Viktor0610 #43444 üzenetére
Nem jól tudod. A számítógép csak ahhoz kell, hogy hozzáférhessen USB hibakereséssel az appok adataihoz, ettől még a telefonra backuppol mindent, nem a gépre.
-
tvse1995
senior tag
válasz
Viktor0610 #43444 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom.
-
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610 #43362 üzenetére
Ez tud olyat, hogy SIM cserénél sms-t küld az új számról?
-
Andyka0908
tag
válasz
Viktor0610 #43342 üzenetére
Igen, megvan köszi.
Ott olyan van, hogy:
1) Rendszer frissítések
2) EC frissítésekEC az mit takarhat?
-
zhata
senior tag
válasz
Viktor0610 #43207 üzenetére
Köszi, utánanézek!
-
zhata
senior tag
válasz
Viktor0610 #43202 üzenetére
A telóm kártyafüggetlen. Benne trés kártya van. (Van netes előfizetésem.)
Otthon van saját wifim is, azzal, hogy letilt-e, még nem próbáltam.
De többnyire nem otthonról hívnék.
Főképp a Viber out kiesése bosszant. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Viktor0610 #43134 üzenetére
megcsináltam de semmi sem változott
Opera alatt viszont működik, tehát látható rendesen,
ellenben én meg a gyári böngészőt használom FB-ra...Van esetleg valami olyan szimpla app ami kiváltja a FB Messengert?
IMO-t próbáltam, de abban nem jelennek meg a már meglévő beszélgetések... -
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610 #43152 üzenetére
Végül is jó lesz szerintem az is.
Inkább csak megszokás a Mobo.
Ránézek, köszi. -
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610 #43150 üzenetére
Köszönöm.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Viktor0610 #43128 üzenetére
azt meg megmondod melyik menupontban lehet ezt benne beallitani?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #43120 üzenetére
Nem tudom, nem használok Vibert. A miniPC -nek saját, vonalas tarifával hívható, 0621 -es száma van. Kifelé pedig ugyanazt a VOIP accountot használom minden kütyün. Be van állítva, hogy bármiről hívok, a hívottnál a telóm száma jelenik meg (amíg a hazai szogáltatók bele nem köpnek, mint az sms -nél).
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #43117 üzenetére
A kívánt cél egy egyszerű chatelés, szinte melléktevékenység. Nem ér annyit, hogy ennyire leterheljem miatta mindkét hardvert. Úgy szeretném, hogy csinálom a miniPC -n a dolgom, közben ha jön üzenet, akkor válaszolok rá, és folytatom tovább a dolgomat. Távoli eléréssel ez nem megy, a szövegbevitel nehézségeiről nem is szólva. Akkor inkább screen mirroring és a telóhoz csatlakozok a bt. egérrel, billel. De az is elég macerás.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #43113 üzenetére
Én egyszerűen Titanium Backuppal átmentettem az alkalmazást, a mappáit meg szinkronizáltam a telóéval. Tökéletesen működött. Egy ideig.... Ujjat nem akarok velük húzni, nem szeretném bebukni a fiókot. De úgy gondolom, hogy egyébként ez nem annyira lehetetlen elvárás. Én használom a saját fiókomat. Miért ne lehetne alternatív azonosítót használni? Csomó ilyen szolgáltatásnál ez megoldható.
-
LonGleY
veterán
válasz
Viktor0610 #43108 üzenetére
Jó, de itt egy asztali gépbe elég nehezen dugod be a sim kártyád.
-
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610 #42843 üzenetére
Így néz ki: [link]
-
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610 #42841 üzenetére
Nincs olyan nyíl.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Viktor0610 #42790 üzenetére
Beállításokban át tudod állítani!
Beat per second menüben (Automatic) mód.
-
siofok
őstag
válasz
Viktor0610 #42630 üzenetére
köszönöm,bár most nézem,hogy közel 50mb ramot eszek,adaway 4-5mb-jával ellentétben.
-
siofok
őstag
válasz
Viktor0610 #42626 üzenetére
nincs véletlen apk.,mert nincs a play-en.
-
Brett001
aktív tag
válasz
Viktor0610 #42623 üzenetére
Köszi...root van, igaz a teljes újraindítást nem próbáltam adblocknál.. Megnézem az adaway-t is.
-
siofok
őstag
válasz
Viktor0610 #42623 üzenetére
háháá,akkor azért van nálam is,hogy random 1-2 képet nem tudok megnyitni az m.facebook.-on,semilyen böngészőben!Nem gondoltam volna h adaway hibája.Adblock plus ez ingyenes?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #42502 üzenetére
A Nokia Symbian V3, V5 telóin, ha ilyen karaktert használtál, akkor több helyet foglalt az adott karakter. Nyilván, hiszen több bit kellett a leírásához. De nem tette át az egész SMS -t UTF-16 -ba. Az Android viszont igen. Egészen pontosan UCS-2 -ként használ UTF-16 -ot, mert az UTF-8 -hoz hasonlóan, az UTF-16 is ad lehetőséget a változó kódhosszúságra. De ezt nem használja ki az Android. Ha kihasználná, akkor az "egyszerűbb" karaktereket kevesebb biten is lehetne küldeni. Így viszont mindegyikhez ugyanannyit használ. Ennek általában egy szövegnél nincs jelentősége, de az sms korlátozott kapacitásánál kibukik a "pazarlás".
-
colonia
senior tag
válasz
Viktor0610 #42490 üzenetére
Miért ha te ezeket használod nem von le több karaktert?
Mert én próbáltam elég sok programot az általad felsoroltakat is de mindegyiknél van ilyen gond. -
-PLevi-
senior tag
válasz
Viktor0610 #42313 üzenetére
De az a baj, hogy Novában is megmaradnak, igaz, csak egy vékony sávban.
(#42328) minifoximaxi
Igen, ezt én is megtaláltam, de egy fül mindenképp marad.(#42331) Viktor0610
Pontosan!(#42333) minifoximaxi
Ez a problémám, hogy egy fül minden esetben marad.Pedig úgy emlékszem, a kettő közül régebben valamelyiken be lehetett ezt állítani.
Mindenesetre köszönöm a segítséget mindkettőtöknek! -
minifoximaxi
tag
válasz
Viktor0610 #42331 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #42132 üzenetére
Nekem jó én is így használom.
Viszont neki nem jó. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #41991 üzenetére
Én is Solid Explorert használok, két dolog kivételével mindenre. Másolni a NAS -ra és tömörített állományok kicsomagolása. Nálam a jelszavas, több részben tömörített állományoknál elvérzett.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Viktor0610 #41489 üzenetére
Ez jobb, mint a Swype keyboard.
-
atillaahun
veterán
válasz
Viktor0610 #41331 üzenetére
Tehát akkor csak GPS-el is kellene működnie.
Bár nekem el sem jut odáig szerintem. Weben egyszerűen azt írja, hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni a telefonnal. Neked megy egyből? -
arti1121
senior tag
válasz
Viktor0610 #41340 üzenetére
akkor a private jobb.
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #41331 üzenetére
MX Playerezek vagy 2 éve és kipróbálnék mást,de az említettek nem tetszettek.
-
válasz
Viktor0610 #41327 üzenetére
atillaahun:
Javítom magam. Épületen belül (GPS nélkül) CSAK akkor működik, ha a "Hely Wi-Fi és mobilhálózat alapján" be van kapcsolva.dokee78:
Minek kéne másik lejátszó? -
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #41329 üzenetére
Gyári videólejátszó,BSPlayer,DicePlayer és MXPlayeren kívül ki melyik videólejátszót használja?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #40356 üzenetére
De igen, azzal félrevezetted, hogy a Solid Explorer nem tudja.
(#40358) Viktor0610: Hááát, a TeamViewer-el nem a CD-írót vezérli, csak a PC-t, ami már kezeli a CD-írót.
(#40385) Somatom: Ez egy alkalmazás, a plugin az egy kicsit más. Működik a Tasker-el is plugin-ként, de a Locale is kezeli, szóval bármelyik jó. Viszont lehet vele ébreszteni az említett programok nélkül is, tehát ezért nem nevezném plugin-nak.
(#40404) vegyszer: Még mindig az AppSales. Ezerszer volt már róla szó a topic-ban.
-
atillaahun
veterán
válasz
Viktor0610 #40380 üzenetére
Ne már. Annak annyiból áll a Beállítások menüje, hogy Súgó meg Névjegy. Szégyen.
-
atillaahun
veterán
válasz
Viktor0610 #40377 üzenetére
50 M+ letöltés és 4,7-es értékelés.
Hogy nem találtam ezt meg eddig, pedig már órák óta járom a piacot.
Meglássuk mit tud, köszi. -
mcsm88
senior tag
válasz
Viktor0610 #40309 üzenetére
Fagyasztani csak lehet nem?
Mondjuk csak sejtem, hogy lehet, mert nálam root után a facebook az első amit törlök a gcbe. -
Sterilzona
senior tag
válasz
Viktor0610 #40309 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610 #40292 üzenetére
Köszönöm
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610 #40289 üzenetére
Köszönöm.
Nem nagyon szeretek kábelt használni. Jó lenne erre egy alkalmazás, van most fent egy ,de az csak a belső memóriát látja.
-
válasz
Viktor0610 #40278 üzenetére
Na megoldottam, letöltöttem egy "könnyű magyar billntyűzet" nevű ingyenes appot a store-ból, és mivel ott eleve ki vannak téve az ékezetes karakterek, azzal már megy. Úgy látszik, hogy valamiért a Sygic nem engedi a betűkön belüli betűk előhozását, mert semelyikkel nem akarja engedi...
-
válasz
Viktor0610 #40278 üzenetére
Nekem is fenn van az androidos billentyűzet, és azzal sem ad ékezeteket. Fene se érti. Így szinte használhatatlan sajnos...
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #40234 üzenetére
Köszi.
-
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #40249 üzenetére
Igen erre...
Próbáld meg az adtok törlését. Ha nem jön be, esetleg Köpönyeg?
-
válasz
Viktor0610 #40248 üzenetére
Amennyiben erre gondolsz, ez FC-zik nálam...
-
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #40246 üzenetére
Az AndroidWeather-nek az akkufogyasztása elég minimális, de attól függ, milyen gyakorisággal frissül szeret belecsippantani a havi adatforgalmi keretbe. Nálam óránkénti frissüléssel, havi ~10-20MB-ot csócsál el.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #40237 üzenetére
Mi miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest