- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataig
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, amit nem biztos, hogy jó helyen teszek fel, de hátha tudtok segíteni....
Van egy Prestigio MultiPhone 5044 DUO teló 4.2.1-es Androiddal.
Hogy lehet beállítani, hogy adott személyek automatikusan az egyik sim-ről hívja (kérdés nélkül), illetve szintén adottakat a másik sim-ről?? Erre kell plussz alkalmazás, vagy a készüléken belül van mód a beállításra??
A készülék saját fórumán is megkérdeztem, de nem kaptam rá választ, így gondoltam felteszem itt is!
Előre is köszönöm! -
pataig
tag
Sziasztok!
Meg lehet oldani, hogy viberen keresztül hívjak valakit, de a számom ne írja ki neki?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
pataig
tag
válasz
tomy86 #47494 üzenetére
Semmi baj!! Nem vettem kötözködésnek!
Sajnos van olyan fórum, ahol kikezdik a tájékozatlanokat, ahelyett hogy segítenének.....hiszen azért kérdezünk, mert nem tudjuk, s okosabbtól szeretnénk segítséget kérni!
Az eredeti problémám, hogy mint írtam is néhány kollégám reklamált, ha válaszolok egy egy sms-re, akkor próbáljam betartani a helyesírás szabályait, azaz az ékezetes betűket ne felejtsem ki...mint írtam is ebben van egy kis vérszívás is!!. Őket nem akarom bántani, illetve elmagyarázni sem tudnám, hogy miért írok így, mert nem nagyon értenék meg.. Ők a Nokia 6303-ró tudnak ékezetes karaktereket küldeni (azon még a Series 40 platform van).... Tudom, hogy én is küldhetnék ékezettel, de akkor mint mondtad is megváltozik a karakterek száma sms-enként.... Ezért gondoltam, hogy ezt az igen régi problémát esetleg sikerült-e megoldani, s létezik-e rá valami alkalmazás..Ennyi a sztori!!
-
pataig
tag
válasz
tomy86 #47472 üzenetére
Természetesen igazad van! Nem megfelelően fogalmaztam! Viszont abban is biztos vagyok, hogy aki akarta az értette, hogy mit keresek és milyen okból de nem szeretnék ezen vitatkozni!
(#47473: én is a gyárit használom, csak van néhány ember aki reklamál ez miatt (nem tudsz helyesen írni?? persze ebben van egy kis vérszívás is részükről).
Az unicode beállításoknál nekem 3 lehetőség közül lehet választani:
-ne módosítsa a karaktereket (70 karakter egy sms)
-helyettesítse a nem kódolható karaktereket
-helyettesítse az összes unicode karaktert
Viszont az egyik ismerős Hanscentet használ, s ő mutatta, hogy be lehet állítani, hogy minden korrektül működjön (140karakter egy sms, s támogatja az ékezeteket is). Az viszont tele van számomra sok extra (felesleges) szolgáltatással. Ezért gondoltam, hogy biztosan létezik egy gyárihoz hasonló egyszerű sms app unicode támogatással..
Na mindegy! Köszönöm még egyszer a segítséget!! Szép napot mindenkinek! -
pataig
tag
válasz
Viktor0610 #47456 üzenetére
Köszönöm a segítséget... billentyűzetként az anysoft-ot használom amiben vannak ékezetes karakterek, viszont a gyári sms app nem ismeri a magyar ékezetes szavakat... vagy leszedi az ékezeteket, vagy 40karakternek néz egyet...
(#47461) air: igazad lehet, s nem szükségszerű a magyar nyelvű app! Azért nem kerestem rá, mert gondoltam itt esetleg aki kipróbált már valami jó, egyszerű alkalmazást az megosztja másokkal, velem!
Nincs bajom a Handcenttel, csak kíváncsi voltam, hogy használ-e valaki valami mást, egyszerűbbet... Nekem egy sms-ben nem kell, hogy tele legyen mindenféle szmájlival..Használnám a gyárit, ha támogatná a magyar ékezeteseket.. -
pataig
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű sms app-ot keresek ami ismeri az ékezetes (unicode) karaktereket. A "handcent-tet" ismerem, esetleg valami más?
Egyszerű legyen, megbízható, gyors, lehetőleg kicsi, támogassa az unicode karaktereket és az sem lenne baj, ha tud magyarul... Van esetleg ilyen???
Előre is köszönöm az ajánlatokat!Szép napot mindenkinek!
-
pataig
tag
Sziasztok!
Én a Shared-et használom, mert itt 100 Gb van ingyen, ami már nem rossz!
https://shared.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest