- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
válasz
Brett001 #67272 üzenetére
Értettem amit írtál.
De mind fórumtárs írta, hogy A CIFS kernel szintű csatolás. Az alkalmazásoknak már nem kell támogatniuk semmit, mert azok már a csatolási útvonalon, helyi médiaként látják a hálózati meghajtó, csatolt mappáját. Ha én egy fájlkezelővel belépek a /mnt/sdcard/cifs/Volume1 útvonalon levő mappába, akkor azt mutatja.
Tehát mint OTG-nél alapból kellene látniuk, de Hozzáadtam az EShez, megjelenik a PC-m, belépek ott van az összes megosztott vindózos könyvtáram.
És erre írtam, hogy ES tud mountolni alapból a többi nem csak a meglévőt tudja olvasni.Én is gyors WiFi megosztáshoz Es-t használom, mert ott egyszerűen WiFi megosztás+sz.gép file kezelőben beírom a Es által adott dolgot, és kész a csatolás.
(#67273) Somatom
WinXP-n nem lenne ennyi nyűg.
Sajnos Vista óta ezek a megosztások inkább MTP módra hasonlítanak, mint normális meghajtó. -
törölt tag
válasz
Brett001 #67261 üzenetére
Itt egy Mount Manager screenshot egy NAS teljes meghajtójának működő csatolásáról. Nézd meg az elérési utakat és a jogosultsági beállításokat! Ha sok filmed, zenéd, képed van, akkor javaslom, hogy először a használni kívánt alkalmazásokban tiltsd a médiaszkennelést legalább a cifs mappákra, mert letérdelhetnek tőle!
darvinya:
Ez nem így van. A CIFS kernel szintű csatolás. Az alkalmazásoknak már nem kell támogatniuk semmit, mert azok már a csatolási útvonalon, helyi médiaként látják a hálózati meghajtó, csatolt mappáját. Ha én egy fájlkezelővel belépek a /mnt/sdcard/cifs/Volume1 útvonalon levő mappába, akkor azt mutatja, hogy 2TB a tárhelyem (ekkora vinyó van a NAS -ban). -
drmotto
őstag
válasz
Brett001 #67261 üzenetére
A beállítások-alkalmazások -nál az ES alapértelmezéseit törölted? Mert nekem is így van megoldva LG G2-n, és a gyári lejátszóval játszok le zenét. A Playerpro és a google music az megjelenik a listában, de Poweramp és az N7 player valamiért nem akarja így lejátszani.
-
melan
senior tag
válasz
Brett001 #66980 üzenetére
Korábban én is használtam a go launcher ex-et, még a telefonomon és nagyon szerettem. Akkor ábrándultam ki belőle, mikor elkezdett "hízni" és olyan dolgokat tartalmazni, ami már nem feltétlenül szükséges (de persze ez szubjektív). Az ADW-t használtam eddig a tabletemen, de most a gyerekére a Novát raktam fel az ajánlatok alapján. Az ADW-vel meg vagyok elégedve, egyedül a háttérkép megfelelő belövése ami nehézséget és némi trükköt okozott. A Nova ezt kiküszöböli azzal, hogy lehet benne teljes képernyőt választani, ugyanakkor nyilván nem görgeti és elfordításkor nem kijelzőre illeszthető a kép. Ettől eltekintve a kettő elég hasonló, minden más tekintetben. Az Apexhez még nem volt szerencsém... Most az új tabomra akarnék launchert, mert az ikonformációval nem boldogulok, pedig más nemigen hiányzik belőle, na de ez van.
-
Brett001
aktív tag
válasz
Brett001 #66813 üzenetére
Na én hülye rájöttem, hogy persze, hogy nem tud tallózni, ahhoz előbb le kell mountolni.
Letöltöttem a CIFS managert, de nem boldogulok a használatával.Szóval. A számgépem ip cime192.168.1.101 Az ES csatlakozik szépen, mutatja a megosztott könyvtárakat.
Fel akarom mountolni a Zene nevű könyvtárat.
CIFS
--> ad new share
Share path:
192.168.1.101/Zene/
Mount point:
/mnt/cifs/Zene
Username:
***** windozos nevem
password:
nincs password a win7-emsave share
mikor csatlakozni akarok állandóan azt írja: error invalid argument!!
Rootolva van a cucc. (nexus 7 2013)
Mi tököm lehet ez!!? Help valaki!
ui: cifs manager settings: Load cifs module: pipa, load via insmod: nincs pipa (mellesleg ha be van pipálva akkor se akar működni! )
-
válasz
Brett001 #42622 üzenetére
Az AdAway nekem nagyon bejött, de néha FB-n egy-két fényképet nem tudtam behozni tőle, jelenleg nekem is Adblock Plus van fenn, ez jónak tűnik.
Fontos, hogy root kell hozzá, frissítsd le az adatbázist, a programon belül legyen bekapcsolva a "Szűrés" menüpont, illetve kellhet egy újraindítás is. -
törölt tag
válasz
Brett001 #41000 üzenetére
Közben találtam még egy lehetőséget. A miniPC elvileg Tab nézetben jeleníti meg a képet. Van a képen alapból az a kis delfin ikon, amire rákattintva ad három lehetőséget. Ha a beállításoknál, a mozdulatok alatt, a bemeneti hely módosításánál elrejtem, akkor fent, a címsor jobb szélén megjelenik egy menü ikon. Erre kattintva, a megjelenő ablak tetején van egy jobb, bal nyíl, amikkel navigálni lehet. Középen pedig a megosztás ikon. Ugyanebből az ablakból előhívható a könyvjelzők és a bővítmények is, tehát a beállításokban a Lab alatt kikapcsolható az oldalra csúsztatós megjelenítés, ha vkinek az nem szimpi.
Telón a menü gombra jön elő az ablak és az alján a zöld sávban vannak a lépkedő nyilak.
Azt sajnos nem tudom, hogy a Jetpack miért nem települ. -
törölt tag
válasz
Brett001 #40985 üzenetére
Próbaképpen a Dolphin -t állítsd be úgy, hogy minden oldalt új fülön nyisson meg. Ekkor tudsz lépkedni a fülek között bökdöséssel, vagy a tab switcher addonnal, vagy a készülék hangerőgombját is be lehet rá állítani. Ha hosszan nyomsz egy fülre, akkor további lehetőségeket ad. Így szerintem jól kezelhetőek a lépkedések. Van egy tab history addon is, de azt nem próbáltam.
-
air
nagyúr
válasz
Brett001 #40743 üzenetére
"Csak rendszergazdai jog kellene, hogy tudjak olyan gyárilag feltelepített, felesleges alkalmazásokat törölni, amik csak a helyet foglalják."
Ha csak emiatt akarod rootolni, akkor szükségtelen. A nem használt alkalmazásokat tiltsd le a Beállítások - Alkalmazások - Mind alatt.
A törléssel úgysem nyersz hasznos helyet. A rendszeralkalmazásokat az Android egy külön partíción tárolja, ahová nem tudsz felhasználói programokat telepíteni, csak egy különleges eljárással, de akkor sem biztos, hogy a rendszeralkalmazássá tette felhasználói alkalmazás működőképes marad.
Egy szóval, nem éri meg a fáradságot.Egyébként teljesen hiteles infókat a saját topkjából, vagy ha jól állsz az angol nyelvvel, akkor az xda fórumáról tudsz szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Netflix
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged