- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
punky10
addikt
válasz
LonGleY #20115 üzenetére
" Nem értem a sok PowerAmp-ost... Úgy nyomják az ajánlatot, mint PC-s berkekben a kommersz WinAmp-ra, miközben szerintem közel sem a lejobb."
Te nem ugyanezt csinálod? Csak Nálad a PlayerPro a nyerő. Meg a Solid...
Azért, mert a Te ízlésednek és a szokásaidnak az előbb emlitett appok jönnek be, nekünk még lehet a PowerAmp a legjobb... Vagy a TotalCommander... -
-
-
kertsa
senior tag
válasz
LonGleY #18588 üzenetére
Nem rootolt még, mert egyenlőre nem visszazárható a bootloader. L9-em van. Már be lett adva egy kérelem, hogy nyissák ki, amit bubus66 intéz. Sokan remélik, hogy sikerrel jár
Már forrásból olvastam, hogy nem kell antivírus, gondoltam itt is rákérdek. Azt, hogy nem kell ram booster, viszont nem tudtam. Köszi a választ
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #18069 üzenetére
A Mantano nem jött be. EPUB-ra amúgy is Moon+ Reader Pro-t használok, ami szintén tud elvileg PDF-et megjeleníteni. De úgyse nagyon kedvelem a PDF-et, mert a leghülyébb formátum, amit valaha is kitaláltak.
Az address reservation-nél meg a PC van beállítva, nem szórakozok a fix belső IP-vel. Amúgy is jobb a router-en beállítani, mivel én használom a WoL-t is néha, ahhoz meg nem árt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #18057 üzenetére
Ezt most nem értem. Először leírod, hogy nem konvertálsz, majd már azt emlegeted, hogy "mosolyogva konvertálgathatok".
Egyébként PC-n melyik 2 MB-os program tud normálisan megjeleníteni egy PDF-et úgy, hogy ha belenagyítasz, akkor is a képernyőhöz tördeli a szöveget?Esetleg még megpróbálhatod a Foxit Mobile PDF-et.
-
Polemius
senior tag
válasz
LonGleY #18035 üzenetére
Szöveges pdf-et konvertáld át valamilyen natív e-könyv formátummá. Praktikus epub vagy mobi verzióra.
Előbbit pl. aldiko-val, utóbbit akár az amazon saját Kindle alkalmazásával is olvashatod.
A már számodra sem ismeretlen Calibre például megteszi ezt.
Vagy ha a Kindle appot szeretnéd használni, akkor lehet, hogy az Amazon is konvertálja neked (nem tudom, hogy ezt Kindle készülék hiányában is megteszi-e, ki kell próbálni).A pdf alapvetően egy oldalképet megőrző formátum, ezért aztán az áttördelése problémás. De még a konvertálása is. Ezért aztán sok olvasó app ill. készülék meg sem kísérli.
Próbáld meg az adott szöveget más formátumban beszerezni, vagy ha mindenképp sok pdf-et szeretnél olvasni, akkor inkább tablet/laptop/monitor. -
csibe1
addikt
válasz
LonGleY #18035 üzenetére
Ahogy nézegettem a netes pdf-eket elég nagy a szórás a minőségben.
Némelyikben szerintem képek vannak,és emiatt nem tudja normálisan vagy inkább sehogyse tördelni.
Utálom is az olyanokat,mert összevissza kell nagyítani,mert nem enged betűméretet állítani,lapozni meg nem lehet rendesen.Inkább megkeresem valami más formátumban,nem szenvedek vele. -
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #18035 üzenetére
Az ezPDFReader-ben elég jó a Text Reflow, azonban ez semmit se ér, ha a PDF képekből áll és nem sima szövegből. Sokszor csinálnak ilyeneket, hogy csak bescannelik és berakják PDF-be a cuccot.
Amúgy a PDF az egyik legundorítóbb fájlformátum, sok esetben még a Calibre se tudja normálisan átkonvertálni. Egyszerűbb egy OCR szoftverrel Word-öt csinálni belőle és utána azt átalakítani Calibre-vel mondjuk EPUB-ra, amit már sokféle olvasó ismer.
(#18036) quailstorm: Én csak 4.1.2-őn tudtam kipróbálni, de itt működik. Kihúztam minden kábelt a gépből és csak a telefon WiFi kapcsolatát használva (természetesen USB-n) írom ezt most.
-
siofok
őstag
válasz
LonGleY #16343 üzenetére
és ez az Imo jelzi azokat az üziket is,amiket esetleg facebookon offline küld nekem vki?Mert eddig a facebook messengeren kívül sajna eggyik app sem jelezte nekem,csak ha manuálisan beléptem a progiba,akkor láttam h írt az illető.
Értelem szerűen nem én vagyok offline,hanem aki küldi,"rejtve" van. -
Edi77
őstag
válasz
LonGleY #16059 üzenetére
Azt értem én is, s úgy gondolom, hogy majdnem mindegyiknek el kellene indulnia csak GSP alapon, s csak akkor kérjen netet, ha fel akarom tölteni az adatokat. Biciklizéshez, versenyre felkészüléshez a Sports Tracker volt jó, de most komolyabb alapozáshoz kell a futás, ott viszont eltérő adatokat mutat magasságban, amikor síkon futok, ezért gondoltam egy kifejezetten running appra. Az endomondo kezelőfelülete valamiért nem tetszik, úgyhogy ezzel nem is próbálkozom, de köszönöm szépen a válaszodat és a segítőkészségedet
-
-
sharkybacsi
tag
válasz
LonGleY #15936 üzenetére
Hmm, ez inkább úgy igaz, hogy egy adott háttérvilágítási szinten a TFT mindig ugyanannyit fogyaszt függetlenül a megjelenített tartalomtól, míg az olednél a sötétebb megjelenítenivaló esetében kevesebbet fogyaszt, ez extrém esetben (teljes feketénél) ez 0 is lehet. A TFT háttérvilágítása teljesen tág határok között állítható, ha nem lehet egy bizonyos szint alá vinni, az nem a technológia, hanem az adott eszköz vezérlőjének a fogyatékossága.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #15521 üzenetére
Nálam az SMB megosztásnál szórakozott az ES File Explorer még régebben. Sokszor belassult ilyen 10-20 kbps-re, néha meg le is állt. Volt, hogy USB OTG-n keresztül akartam vele másolni pendriver-ról SD-re (kellett az USB töltéshez később), de felénél szétkapcsolt. Amikor rátaláltam a Solid-ra, kipróbáltam és nem volt ilyen gondom, úgyhogy meg is vettem. SMB-s megosztásnál múltkor 2 Mbps-re is felment, amikor közvetlenül a gép WiFi adapteréhez csatlakoztam.
-
róland
veterán
válasz
LonGleY #15506 üzenetére
Wacom Bamboo Paper a SkethBook mellé.
Menetrend Droid a TElvira mellé.CallTrack - hívásnapló
Carcassone - jó kis társasjáték
Cool Reader
Dropbox
Evernote
Flipboard
g:hu - geocaching
GPS Stétusz és Toolbox
Mindjet Maps
Polaris Officew (bár ez lehet, hogy Samsung exclusive)
Google Reader
Shazam és/vagy Sound Hound és/vagy TrackID
SMS Backup+
SPB TV
TuneIn Radio (Pro)
ViberHirtelen pár ajánlat.
-
tomy86
addikt
válasz
LonGleY #15506 üzenetére
Nyilván van olyan tarifacsomag, amihez megfelel a Droidstast. Eszembe jutott még egy-két dolog. A beállítások exportja/importja csak a Pro verzióban lehetséges a Droidstatsnál, míg a Call Meter 3G esetén ez ingyenesen elérhető. Ráadásul a CM3G-be mostanra elég sok magyar tarifacsomag beállításait tudod importálni a program netes adatbázisából. Bárki elküldheti a beállításait a fejlesztőnek és így mások számára is elérhető. Nem tudom, hogy a Droidstatsnál van-e ilyen lehetőség.
(#15508) LonGleY: szerintem ne hagyd ki, mert akinek nem kellenek részletes adatok vagy olyan a díjcsomagja, ami nincs agyonbonyolítva, arra egyszerűbben beállítható a DroidStats vagy pl. a Call Meter NG.
-
tomy86
addikt
válasz
LonGleY #15498 üzenetére
Másfél éve próbáltam a Droidstatsot, de most próbaképp újra telepítettem. Lehet, hogy felületesen néztem, de én továbbra sem látom, hogy hol tudom beállítani a perc és sms díjakat, ha azok változóak attól függően, hogy hálózaton belülre vagy kívülre küldöm (arról nem is beszélve, ha külföldre) vagy például azt, ha a olyan a díjcsomag, ahol a hívás első 30 másodperce ingyenes. Vagy ha x számot 50% kedvezménnyel hívhatok. Az én díjcsomagom is leforgalmazható, de ebbe pl. nem tartozik bele a külföldre küldött sms. A CM3G a külföldre küldött üzeneteimet hozzáadja a számlához, hiába nem értem el a leforgalmazható havidíj összegét. Ezt sem tudom, hogy a Droidstasban meg lehet-e oldani. Maradva az üzeneteknél, ha az előfizetésedhez jár x sms, amit ingyen küldhetsz, de csak hálózaton belüli irányba, akkor ezzel is gondban leszel a Droidstatsnál, ha jól láttam. Hirtelen ezek jutnak eszembe. Ha ezek közül valamelyik mégis megoldható, akkor bocs, de csak gyorsan átfutottam a beállításokat.
-
tomy86
addikt
válasz
LonGleY #15489 üzenetére
Nem egy kategória a kettő. A Droidstas nem alkalmas egy bonyolultabb tarifacsomag követésére. A Call Meter 3G-ben be tudod állítani a hálón/belüli/külföldre irányuló perc és sms díjakat, az esetleges kedvezményeket (pl. egy adott szám kedvezményes hívása vagy a díjcsomaghoz járó egyéb kedvezményeket). Lebeszélhető havidíjas tarifa esetén mutatja, hogy hány forintot használtál el a havidíjból, stb.
-
goom
senior tag
válasz
LonGleY #15438 üzenetére
Nálam az, hogy "jobban szól" azt jelenti, hogy szellősebben, tisztábban, és főleg nagyobb (szélesebb) színpaddal. Fejhallgatóval (főleg egy telefonról, főleg zajos környezetben) mindezek erősen korlátozottan, de azért valamilyen szinten mégis csak összejöhetnek.
Az otthoni HiFi-nél ehhez még hozzájön a második és harmadik dimenzió is, mint elvárás. Ez utóbbit szerintem kevés zene, kevés lemez "tudja" - de amikor összejön, nos... az katartikus is lehet.
A végső cél meg ez. -
draco31
veterán
válasz
LonGleY #15427 üzenetére
Később megpróbálom. amr minőségen nevelkedtem, szóval nem rettent el semmi sem. Persze ha többet nem tudok kicsikarni, akkor nem vesződök vele. A stereo Bluetooth füles lenne jó, de tőke hiányában nehéz beszerezni. Jelenleg van monom, elég "kellemes" amr minőséget produkál.
twine
Így még nem próbáltam, de később megnézem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest