- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
laci laci #161342 üzenetére
Hát az nem úgy megy hogy Android TV-re teszel M4 alkalmazást mert az M4 alkalmazás nem Android TV kompatibilis, azért sincsen benne az Android TV-s Play Store-ban.
Szóval olvasnivaló és esetleges workaround [itt] meg még workaround esetleg [itt] vagy esetleg böngészőből nézni..?
APK telepítéshez előbb kellhet egy file manager, azt még találsz Android TV-s Play-ben is, utána lehet letölteni APK-kat, etc..
-
air
nagyúr
-
janosibaja
őstag
válasz
laci laci #75240 üzenetére
Nem értem, milyen alap-alapra gondolsz... akár alap, akár nem, valahol csak kéne lennie az alkalmazásnak... Hol a könyvtára?
És miért nem műxik a downloader?
-
-
domerator
veterán
válasz
laci laci #44203 üzenetére
Én is csak kísérletezéssel boldogultam, mert senki nem tudja hogy a droidban mi mit csinál, (vagy ha igen akkor nem mondja el) de pl. azt is meg lehet vele csinálni, hogy adott alkalmazás nem indul el magától mert letiltod az automata elindulásért felelős részét, de fagyasztani nem kell mert ha kézzel indítod ugyanúgy működik.
-
R19
senior tag
válasz
laci laci #28761 üzenetére
Próbáltad már a Custom Locale appot?
-
LonGleY
veterán
válasz
laci laci #23195 üzenetére
Semmilyet. Olvass vissza, mostanában tárgyaltuk ki.
-
laci laci
addikt
válasz
laci laci #18556 üzenetére
És az emulátor csak ennyit írt:$ su dumpsys alarm
Usage: su [options] [LOGIN]Options:
-c, --command COMMAND pass COMMAND to the invoked shell
-h, --help display this help message and exit
-, -l, --login make the shell a login shell
-s, --shell SHELL use SHELL instead of the default in passwd
-v, --version display version number and exit
-V display version code and exit. this is
used almost exclusively by Superuser.apk
$ -
macilacus
senior tag
válasz
laci laci #9612 üzenetére
Nézd meg a Camera FV-5--öt, telefontól függően minden manuálisan állítható rajta
-
dokee78
félisten
válasz
laci laci #9612 üzenetére
Azt mondják,hogy a Camera ZOOM FX a legjobb macroban.
-
zhata
senior tag
válasz
laci laci #6931 üzenetére
"Mert neked van olyan progi amely szépen felvesz?"
Azt nem mondtam hogy szépen, de hallhatóan. (Auto call recorder).
Csak azt szeretném tudni, hogy van-e olyan progi vagy eszköz, ami egy előre megírt (kitalált) szöveget a hívás elején bemond. (Pl. A telefon minden hívást rögzít.) -
Foose
addikt
válasz
laci laci #6234 üzenetére
Na ugye hogy ugye,romcsere közben is összeomlik,mégsem mondja azt senki,hogy pfúúú azt nem lett volna szabad.
Csak engem azért bosszant,mert nálam ilyenről szó sincs. Nevetségesnek tartom,hogy ilyen szinten hihető,hogy annyira összeakad némelyik app,hogy összeomlik a teló. Akkor semmit se merjen az ember felrakni? Persze lehet hogy a memkari hibás,mert végülis amit írtál,ezt szűröm le. De akkor másfél hónapig (vagy picit kevesebb ideig)miért működik rendesen? Értesz?
(#6233) batai15 Olvass vissza légyszves,azzal kezdtem a mondanivalómat,hogy újra volt pucolva minden...
(#6236) hunfatal Ha azt akarnám hogy esetleges hibát pénzért csináljanak meg,nem vettem volna garanciás telót,meg akkor tojtam volna első perctől a garira,és rootoltam volna a telót. Ezeket szerettem volna elkerülni hogy élni tudjak a garival. De most ez abszurd hogy van egy garis teló,ami nincs buherálva,egyszerűen csak összeakad rajta valami app,én meg költsek rá isten tudja mennyit hogy postázzam,vagy utazzak vele?? Na ezt biztos nem. Akkor vettem volna gari nélküli telót. De még akkor sem... -
punky10
addikt
válasz
laci laci #5584 üzenetére
Jol értettem a Szakértő bácsit?
"A legújabb Ice Cream Sandwich népszerűsége a támadók között azzal magyarázható, hogy a legfrissebb operációs rendszerrel rendelkező készülékek egyszerűbb internethasználatot tesznek lehetővé, az aktívan böngésző felhasználók pedig sajnos gyakran tévednek rosszindulatú webhelyekre"
Ezek szerint ICS-n könnyebb Netezni...Bár én ugy emlékszem,az 1.6-on is csak a böngésző ikonra kellett böknöm,es fenn voltam a hálon.De lehet,hogy én emlékszem rosszul,rég volt...
-
Necc
addikt
válasz
laci laci #1087 üzenetére
Esetleg le tudnad irni reszletesen hogyan tortenik az ujraindulas? Milyen lepesek elozik meg?
Milyen valtozasokat eszkozoltel legutoljara, amiota eszleled hogy ujraindul? (beallitasmodositas, alkalmazastelepites...)Amit kersz, hogy egy kepernyozar leallitja a hatterfolyamatokat ilyen nincs. Ezt maga az android rendszer vezerli, es nem lehet belenyulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest