- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kertsa
senior tag
A No-frills Cpu programban melyik beállítás teszi a telefont a leggyorsabbá? Most a hotplug és deadline beállításon van.
-
kertsa
senior tag
Melyek azok az antivírusok, melyek a legkevésbé használják az aksit? Kérném, hogy párat ajánljatok
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Ajánlatok nekem egy appot amivel androidot telefonnal tudok távirányítani egy linux rendszert?
-
kertsa
senior tag
A GO Launcher EX-t hogy tudom teljesen magyarra állítani? Esetleg van olyan launcher, ami full magyar és free?
-
kertsa
senior tag
válasz
LonGleY #18588 üzenetére
Nem rootolt még, mert egyenlőre nem visszazárható a bootloader. L9-em van. Már be lett adva egy kérelem, hogy nyissák ki, amit bubus66 intéz. Sokan remélik, hogy sikerrel jár
Már forrásból olvastam, hogy nem kell antivírus, gondoltam itt is rákérdek. Azt, hogy nem kell ram booster, viszont nem tudtam. Köszi a választ
-
kertsa
senior tag
Melyik ram boostert érdemes használni? Esetleg olyan, ami kevésbé zabálja a aksit
Kell-e antivírus a telefonra?
-
kertsa
senior tag
válasz
enginev3.0 #18125 üzenetére
Kipróbálom. Köszi
-
kertsa
senior tag
válasz
enginev3.0 #18121 üzenetére
Magasan az Opera mini a nyerő. Miért okozhat nálam fekete képet? Tapasztalt már ilyet valaki?
-
kertsa
senior tag
Opera mini helyett mondjatok nekem másik kis adatforgalommal dolgozó böngészőt, mert ez nekem előszeretettel ad fekete képernyőt.
-
kertsa
senior tag
válasz
whiskeys #18065 üzenetére
Nekem az Airdroid nem működött jól. Ajánlom az FTP szervert. Sajátgépből vagy Totalcmdből tudod kezelni. Sajátgépen keresztül még jelszót sem kell megadni
-
kertsa
senior tag
Milyen ingyenes, reklám mentes naptár appot ajánlanátok.
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Az Airdroid-hoz hasonló alkalmazást tudnátok ajánlani nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest